25 Kasım 2010, Perşembe 10:31:46

Corendon-Alltours işbirliği Antalya'yı uçuracak

Almanya’nın 4’üncü büyük tur operatörü Alltours, deyim yerindeyse, tamamen Antalya’ya odaklandı. Bu doğrultuda Corendon’un uçuş kapasitelerinden faydalanmak isteyen Alltours, haftalık Antalya uçuş sayısını artırma kararı aldı.
  • Mr. Karaer, Mr. Türkoral, yolunuz açık olsun. Normaldir, meyve veren ağaç taşlanırda, çamurda atılır, izi kalsın diye. Tail commender.
  • cunku: erkan turkoral sky hava yollarinin satis ve pazarlamasindan sorumlusu, ayni zamanda gti travel yonetim kurulu uyesi bilge kisi 01.11.10 itibari ile istifasini verdi. tum bilgi birikimi ve destegini yeni kurulan "involatus" adli sirketi uzerinden correndon"a aktardi. involatus 50% corendon, 50% erkan turkoral isbirligi ile ticari hayatina devam edecek. cok sevgili erkan arkadasima basarilar diler, su ana kadar sky hava yollarini getirdigi duruma corendon"u da hizla tasiyacagindan emin oldugunu bilmesini isterim. hersey gonlunce olsun...
  • benim canim yanmaz gardas
  • Evet baya kaliteli kabin ekibine sahip,öyle ki ingilizce bilmeyen kabin amirinden tutun da koca yolcu uçağını havada stabil dururken gördüğünü söyleyen kabin memurlarına kadar ne ararsanız var...hatta ve hatta uçuş sırasında ekibe başka amirleri küçük düşürücü dedikodular yapan checkerler bile var :)
  • Ewet kabin konusunda öle seçici ve titizsiniz ki hayranız...Üniversiteden parttime kabin memuru alıyorsunuz bu titizlik olabilir haklısınız..Kabinde bırakın hollandacayı bilmeyi ingilizceden bi haber memurlarınız var..acil durumda ne kadar eğitimliler bunuda siz iyi bilirsiniz...Olumlu görüş belirten arkadaşlardan ziyada kabin hizmetlerinize havayollarında görselliğe aykırı memurlar çalıştırdıkları içinde teşekkür etmemiz gerekiyor sanırım...Bırakında yolcularınız görüşlerini bildirsinler burda?...Siz hangi departman çalışanısınız finans falan mı? kabinden haberiniz olmadığına göre..Sadece görüşlerimi bildirmek istedim...Saygılar.
  • Corendon ekibi asgari maasla gecinmekte. Ne yati ne prim var artik. İcradan basimizi kaldiramiyoruz. Tek umudumuz THY.
  • Hayatında ilk defa uçak gören insanları Hostes yaparsan olacağı bu.Bu Corendon'un olduğu kadar - kabin hizmetleri'nin problemi.Kalifikasyonu yüksek kabin memuru sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar az...AL - KULLAN - ÇIKAR mantığı devam ettiği sürece de, bu konuda kalite biraz zor sağlanır.Kemik kadrodan bahsetmiyorum.Lafım yok.Ama kabin memuru kadrosu tamm bir fiyasko. Corendon Havayollarını başarılı ilerleyişi ve ataklarından dolayı kutluyor ve devamını diliyorum.Başarılar.
  • Corendon her gecen gun buyurken kabin ekibi de bir o kadar fakirlesmekte. Bu duruma birilerinin el koymasi gerekmekte.
  • Görülen o ki, personel seçimlerin son derece titiz ve dikkatli olan Corendon Havayolları'nın seçimleri oldukça doğru.Bu fırsattan yararlanamayanlar ise, sinirlerini böyle haber sitelerinde saçma sapan yorum yaparak çıkartmaya çalışıyorlar. : ) Bizleri şaşırtmadığınız için teşekkürler...Ailemizde pozitifliğe - çalışkanlığa - dayanışma ve kaliteye önem verilir.Olumlu görüş bildiren tüm dostlara teşekkürlerimi iletirken, diğer arkadaşlara sadece başarılar dilerim. ''Uzun süredir Corendon çalışanı''
  • Erkan Avrupada Sky Hava yollarinin satis ve pazarlama müdüydü
Corendon havayolu şirketiyle başlattığı işbirliği sonucu haftada ilave 24 uçağı Antalya’ya yönlendirecek olan Alltours, böylece Almanya’dan Antalya’ya liman/uçuş kapasitesinde en yoğun ve esnek programı sunuyor.
 
Alltours, yaz aylarında 24’ü Almanya’da olmak üzere haftada 32 Avrupalı havalimanından Antalya’ya uçak gönderecek. 
 
Alltours, bu yılın Mayıs ayında Antalya’ya uçuş konusunda kendi rekorlarını kırmaya başlamıştı. Sadece Mayıs ayında 2.500 uçağı Antalya’ya gönderen Alltours Başkanı Willi Verhuven, şirketin 2011’de Antalya kapasitesini önemli oranda artıracağının sinyallerini vermişti. 
 
Corendon uçuşları Alltours yolcularını Nisan ayı ortalarından başlayarak, şu havalimanlarından Antalya’ya taşıyacak: Hamburg, Hannover, Duesseldorf, Frankfurt, Berlin/Schönefeld, Leipzig, Münih, Stuttgart, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht ve Rotterdam
 
2005 yılında kurulan Antalya merkezli Türk Corendon havayolları şirketinin filosunda 7 adet Boeing tipi uçak bulunuyor: 1 adet 737-300, 4 adet 737-400 ve 2 adet 737-800.
 
Corendon havayolları uçakları 50 ülkedeki 150 ayrı destinasyona yolcu uçuş hizmetleri sunuyor ve yaklaşık 400 personelle çalışıyor.
 
Corendon-Alltours işbirliği Antalya'yı uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
Mr. Karaer, Mr. Türkoral, yolunuz açık olsun. Normaldir, meyve veren ağaç taşlanırda, çamurda atılır, izi kalsın diye. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cunku: erkan turkoral sky hava yollarinin satis ve pazarlamasindan sorumlusu, ayni zamanda gti travel yonetim kurulu uyesi bilge kisi 01.11.10 itibari ile istifasini verdi. tum bilgi birikimi ve destegini yeni kurulan "involatus" adli sirketi uzerinden correndon"a aktardi. involatus 50% corendon, 50% erkan turkoral isbirligi ile ticari hayatina devam edecek. cok sevgili erkan arkadasima basarilar diler, su ana kadar sky hava yollarini getirdigi duruma corendon"u da hizla tasiyacagindan emin oldugunu bilmesini isterim. hersey gonlunce olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
benim canim yanmaz gardas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet baya kaliteli kabin ekibine sahip,öyle ki ingilizce bilmeyen kabin amirinden tutun da koca yolcu uçağını havada stabil dururken gördüğünü söyleyen kabin memurlarına kadar ne ararsanız var...hatta ve hatta uçuş sırasında ekibe başka amirleri küçük düşürücü dedikodular yapan checkerler bile var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ewet kabin konusunda öle seçici ve titizsiniz ki hayranız...Üniversiteden parttime kabin memuru alıyorsunuz bu titizlik olabilir haklısınız..Kabinde bırakın hollandacayı bilmeyi ingilizceden bi haber memurlarınız var..acil durumda ne kadar eğitimliler bunuda siz iyi bilirsiniz...Olumlu görüş belirten arkadaşlardan ziyada kabin hizmetlerinize havayollarında görselliğe aykırı memurlar çalıştırdıkları içinde teşekkür etmemiz gerekiyor sanırım...Bırakında yolcularınız görüşlerini bildirsinler burda?...Siz hangi departman çalışanısınız finans falan mı? kabinden haberiniz olmadığına göre..Sadece görüşlerimi bildirmek istedim...Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon ekibi asgari maasla gecinmekte. Ne yati ne prim var artik. İcradan basimizi kaldiramiyoruz. Tek umudumuz THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayatında ilk defa uçak gören insanları Hostes yaparsan olacağı bu.Bu Corendon'un olduğu kadar - kabin hizmetleri'nin problemi.Kalifikasyonu yüksek kabin memuru sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar az...AL - KULLAN - ÇIKAR mantığı devam ettiği sürece de, bu konuda kalite biraz zor sağlanır.Kemik kadrodan bahsetmiyorum.Lafım yok.Ama kabin memuru kadrosu tamm bir fiyasko. Corendon Havayollarını başarılı ilerleyişi ve ataklarından dolayı kutluyor ve devamını diliyorum.Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon her gecen gun buyurken kabin ekibi de bir o kadar fakirlesmekte. Bu duruma birilerinin el koymasi gerekmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Görülen o ki, personel seçimlerin son derece titiz ve dikkatli olan Corendon Havayolları'nın seçimleri oldukça doğru.Bu fırsattan yararlanamayanlar ise, sinirlerini böyle haber sitelerinde saçma sapan yorum yaparak çıkartmaya çalışıyorlar. : ) Bizleri şaşırtmadığınız için teşekkürler...Ailemizde pozitifliğe - çalışkanlığa - dayanışma ve kaliteye önem verilir.Olumlu görüş bildiren tüm dostlara teşekkürlerimi iletirken, diğer arkadaşlara sadece başarılar dilerim. ''Uzun süredir Corendon çalışanı''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erkan Avrupada Sky Hava yollarinin satis ve pazarlama müdüydü

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000