02 Ekim 2011, Pazar 08:09:58

CORENDON'A İLGİNÇ TEKLİF

Şili'den gelen 'Ocak-Şubat için 6 uçağınızı ekibinizle birlikte biz kiralamak istiyoruz' talebi Corendon Airlines'ı şaşırttı. Corendon Airlines Genel Müdürü Yıldıray Karaer, 'ilk kez güney yarıküreden böyle bir teklif aldık' diye konuştu.
  • Ticaret departmanı başarısı desek daha dogru olur. Kokpit ve kabin ekibinin de çabaları unutulmamali... Yati ucretleri tekrar revize edilmeli. Teknik,kokpit ve kabin ekibinin beklentisi bu yönde. Tebrikler Corendon
  • Ne Corendon'un avukatıyım ne de Tailwind'in ama Corendon başlığında başka havayoluna ne de kötü yorum yapılır anlamıyorum.Bu şirketler Türk Bayrağını yurtdışında dalgalandıran şirketler.Lejyoner bir nevi.
  • Valla haklısın kardeşim. Okusunlarda öğrensinler biraz. Uçak nasıl pazarlanır
  • Anadolu universitesi sivil havacilik mezunlarinin biraraya gelip bakim mudurunden en alt birimindeki kisiye kadar CORENDON AIRLINES i ozellikle teknik bolumu bu seviye getirmeleri ucaklarin zamannda kaldirmalari gercekten cok guzel ozellikle musteri memnuniyeti acisindan...Guney Amerika da basarilar. hayirli ucuslar bol kazanclar...
  • bilmeyenlere ve bilmemezlikten gelenlere corendon airlines bakım müdürlüğü ve teknisyenleri sayesinde bu günlere geldi devam edin ellerinize imzalarınza sağlık olsun yolunuz açık olsun
  • Yatırıcı başlıklı şahıs acaba kuyruk rüzgarına CV verdi de almadılarmı yoksa işten atılan eski bir personel mi,her neyse biraz daha saygı diyecem anlamayacak herkes herkesi bilir bu camia da boşver sen yorma kendini sayın yorumcu.
  • Yıldıray bey güzel işler yapıyor yapmasına da, ciro bilgileri konusunda fazla uçmuş sanırım:))) 600 milyon € ciroyu rüyasında mı görmüş acaba:))) neyse, gene de tebrikler:)))
  • Uçaklarını orada burada yatıran kuruk rüzgarı isimli havayolumuz okusun bu haberleri.
  • Uçuş İşletmeden sorumlu Devlet Bakanı Erhan BAYRAM ve ekibi olduktan sonra Yıldıray Bey'in ve Corendon'un sırtı yere gelmez. Tebrikler Corendon
  • corendon cidden çok saglam gidiyor. 6 ucak kış sezonu için çok iyi bir teklif. kışı çok rahat ve karlı gecirip yaza çok daha guzel başlayacaklardir. tebrikler corendon , pegasus ile birlikte sektörde ümit veren ve atılım yapan tek firma cidden..
Güney yarımküre yazı yaşamaya hazırlanırken, yüksek sezon için uçak desteğini Yıldıray Karaer ve Atilay Uslu'nun kurduğu Corendon Airlines'tan almaya karar verdi.

Ekibiyle birlikte Corendon'un bir uçağını kış sezonu için kiralayan Şili Havayolları'ndan gelen talebin kendilerini şaşırttığını belirten Corendon Airlines Genel Müdürü Yıldıray Karaer, 'Daha önce Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerine ekibimimizle birlikte uçak kiralıyorduk. Ancak ilk kez güney yarımküreden böyle bir talep aldık. Bizim en düşük sezonumuz olan Ocak-Şubat için 6 uçağımızı ekibiyle birlikte Şili'ye kiralayacağız' dedi. Tur operatörlüğü ve havayolları alanlarında faaliyet gösteren Corendon'un bu yılı 500 milyon euro ciroyla kapatacağını belirten Karaer, 'Filodaki uçak sayısını gelecek yıl 9'dan 12'ye çıkarmayı hedefliyoruz. Ciro hedefimiz ise 600 milyon euro olacak' diye konuştu.

Uçağın ismi Cornelius Haga
Bu yıl Hollanda'da Corendon Dutch Airlines isimli bir şirket kurduklarını belirten Karaer, 'Osmanlı, 1612'de kriz anında Hollanda'ya ilk para yardımını yapan ülke. Onlar da bu jest karşılığında Cornelius Haga'yı ilk büyükelçi olarak Osmanlı'ya atıyorlar. Biz de uçağımıza bu ismi verdik. Bu çok büyük sükse yaptı. Hollanda basını günlerce bizi yazdı, tepkiler çok mutluluk verici' dedi.

Uçakta yolcuya kiralık iPad verdi Apple'ı zor ikna etti
Corendon'un üç uçağında yolculara uçuş esnasında kullanmaları için 6 euroluk ücret karşılığında iPad dağıttıklarını belirten Karaer, '60 iPad birden aldık. Normalde en fazla 4 veriliyormuş. 'Siz bunun ticaretini mi yapacaksınız?' diye şüpheyle yaklaştıklar. Çok zor ikna ettik. Yolcular bu uygulamadan çok memnun' dedi.

(Akşam)
CORENDON'A İLGİNÇ TEKLİF

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ticaret departmanı başarısı desek daha dogru olur. Kokpit ve kabin ekibinin de çabaları unutulmamali... Yati ucretleri tekrar revize edilmeli. Teknik,kokpit ve kabin ekibinin beklentisi bu yönde. Tebrikler Corendon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne Corendon'un avukatıyım ne de Tailwind'in ama Corendon başlığında başka havayoluna ne de kötü yorum yapılır anlamıyorum.Bu şirketler Türk Bayrağını yurtdışında dalgalandıran şirketler.Lejyoner bir nevi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Valla haklısın kardeşim. Okusunlarda öğrensinler biraz. Uçak nasıl pazarlanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu universitesi sivil havacilik mezunlarinin biraraya gelip bakim mudurunden en alt birimindeki kisiye kadar CORENDON AIRLINES i ozellikle teknik bolumu bu seviye getirmeleri ucaklarin zamannda kaldirmalari gercekten cok guzel ozellikle musteri memnuniyeti acisindan...Guney Amerika da basarilar. hayirli ucuslar bol kazanclar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilmeyenlere ve bilmemezlikten gelenlere corendon airlines bakım müdürlüğü ve teknisyenleri sayesinde bu günlere geldi devam edin ellerinize imzalarınza sağlık olsun yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yatırıcı başlıklı şahıs acaba kuyruk rüzgarına CV verdi de almadılarmı yoksa işten atılan eski bir personel mi,her neyse biraz daha saygı diyecem anlamayacak herkes herkesi bilir bu camia da boşver sen yorma kendini sayın yorumcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıldıray bey güzel işler yapıyor yapmasına da, ciro bilgileri konusunda fazla uçmuş sanırım:))) 600 milyon € ciroyu rüyasında mı görmüş acaba:))) neyse, gene de tebrikler:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçaklarını orada burada yatıran kuruk rüzgarı isimli havayolumuz okusun bu haberleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçuş İşletmeden sorumlu Devlet Bakanı Erhan BAYRAM ve ekibi olduktan sonra Yıldıray Bey'in ve Corendon'un sırtı yere gelmez. Tebrikler Corendon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
corendon cidden çok saglam gidiyor. 6 ucak kış sezonu için çok iyi bir teklif. kışı çok rahat ve karlı gecirip yaza çok daha guzel başlayacaklardir. tebrikler corendon , pegasus ile birlikte sektörde ümit veren ve atılım yapan tek firma cidden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000