24 Nisan 2014, Perşembe 10:11:56

CORENDON'A BÜYÜK GURUR

Belçika ve Hollanda başta olmak üzere Avrupa odaklı başarılı operasyonlarıyla takdir toplayan Corendon’a, Zoover.com’dan üç ödül geldi.
  • S.K kaptan bilincisini kaybettiğinde f/o nun kalkış meydanına geri dönüp kendi başına cat 2 yapmasını istiyor. 25 flap t/o da 5 flap kalmaya çalışıyor. Z.B yakıt planınında altında yakıt alıp uçuşa gidiyor. Corendon emniyetsiz. S.M. gibi kaptanlar emniyetsiz uçuşlardan dolayı ayrıldı bu şirketten. Sivil Havacılık ne zaman dosyanın altı yerine içine bakıcaksın.
  • Yildiray bey tebrikler, Birde su Flight operation sef pilotluguna adil bir insan getirseniz cok iyi olur. Adamlar cok haksizlik yapiolar yaa hani demek istedigim su pilot alimlarinda. Askerlerin elinde oldukca ,firsattan faydalanacaklar SHGM ve devlet zaten gormemezlikden gelio.Sizden ricam herkese esit sanslar tanimaniz size yakisir.Hollanda Corendon Airlines de Hollandalilara firsat tanio yani iki dag arasinda kaldik.Lutfen biseyler yapin,calisan First/Officerlerin hepsinin babasida Corendonda Kaptan umarim ne demek istedigimi anladiniz.Saygilarla
  • çeşme alaçatı ya gitmek için yeni bir sebep.
  • Bu başarıyı, corendon adına, müdürler ve yöneticilerle bir otel'de tekrar kutlamak gerek.
  • Harika tebrikler
  • Patronlar yöneticiler iyi niyetli olduğu sürece her şey çok güzel oluyor. Gönülden Tebrikler Yıldıray Bey, Gönülden Tebrikler Corendon Ailesi daha nice başarılara... Saygı ve Sevgilerimle
  • Tebrikler Corendon.
  • :))) Oldu olacak 2015 in odullerini de verin simdi olsun bitsin...

Belçika ve Hollanda başta olmak üzere Avrupa odaklı başarılı operasyonlarıyla takdir toplayan Corendon’a, Zoover.com’dan üç ödül geldi.

Tamamen kullanıcı oylamaları sonucu Avrupa’nın seyahat ve havayolu firmalarına ilişkin kategorik değerlendirmeler yapan Zoover.com web sitesi, Corendon Havayolları’na Hollanda’nın “2014’ün En İyi Low Cost Havayolu” ve “2014’ün En Popüler Low Cost Havayolu” ödüllerini verdi.

Corendon Turizm Grubunun Hollanda merkezli tur operatörü Corendon Travel ise Avrupa’nın en fazla ziyaret edilen sitelerinden olan portal tarafından “Tüm Destinasyonlardaki En İyi Tur Operatörü 2014” ödülüne layık görüldü. Corendon Turizm Grubu adına ödülleri Hollanda’da alan Corendon yöneticileri, şirketin son yıllarda özellikle Avrupa’daki operasyonlarının gücünün ve kalitesinin artışının dikkat çekici olduğunu vurgulayarak, bu performansa duyarlılık gösteren Zoover.com kullanıcılarına, site yönetimine ve tüm Corendon çalışanlarına teşekkür etti.

Asya, Afrika ve Avrupa kıtalarında, 36 ülke-150 şehre operasyon yapan Corendon, 2014 yılında 2,5 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.

CORENDON'A BÜYÜK GURUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Hmm'a ~ 10 yıl önce
S.K kaptan bilincisini kaybettiğinde f/o nun kalkış meydanına geri dönüp kendi başına cat 2 yapmasını istiyor. 25 flap t/o da 5 flap kalmaya çalışıyor. Z.B yakıt planınında altında yakıt alıp uçuşa gidiyor. Corendon emniyetsiz. S.M. gibi kaptanlar emniyetsiz uçuşlardan dolayı ayrıldı bu şirketten. Sivil Havacılık ne zaman dosyanın altı yerine içine bakıcaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 10 yıl önce
Yildiray bey tebrikler, Birde su Flight operation sef pilotluguna adil bir insan getirseniz cok iyi olur. Adamlar cok haksizlik yapiolar yaa hani demek istedigim su pilot alimlarinda. Askerlerin elinde oldukca ,firsattan faydalanacaklar SHGM ve devlet zaten gormemezlikden gelio.Sizden ricam herkese esit sanslar tanimaniz size yakisir.Hollanda Corendon Airlines de Hollandalilara firsat tanio yani iki dag arasinda kaldik.Lutfen biseyler yapin,calisan First/Officerlerin hepsinin babasida Corendonda Kaptan umarim ne demek istedigimi anladiniz.Saygilarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı ~ 10 yıl önce
çeşme alaçatı ya gitmek için yeni bir sebep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUTLAMAK GEREK ~ 10 yıl önce
Bu başarıyı, corendon adına, müdürler ve yöneticilerle bir otel'de tekrar kutlamak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Harika tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 10 yıl önce
Patronlar yöneticiler iyi niyetli olduğu sürece her şey çok güzel oluyor. Gönülden Tebrikler Yıldıray Bey, Gönülden Tebrikler Corendon Ailesi daha nice başarılara... Saygı ve Sevgilerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Tebrikler Corendon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
:))) Oldu olacak 2015 in odullerini de verin simdi olsun bitsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000