28 Kasım 2014, Cuma 10:42:04

CORENDON'A BELÇİKA'DAN ÖDÜL

Corendon, Belçika'nın en prestijli turizm sektörü ödüllerinden “Best Destination Management Company Europe 2014" ödülüne layık görüldü.
  • Galiba bu yaz Corendon Dutch'a 2 737-NG daha eklenecekmiş. Uçak sayısı 4 olacakmış !
  • Ya ben bir zamanlarin Kayı grubuna sky havayollarina benzetiyorum corendonu umarım sonları benzemez
  • Odul al tanam ama ucaklarini yenile kaliteni yukselt bu is odul almakla olmuyor! musteri memnuniyeti de cok onemlii...
  • iyi tamam da bu yıl hangi pilotlarla uçuracak uçakları? tüm f/o lar, başta tk olmak üzere müracaat etmiş durumda. mulakatlarda bi dolu corendon f/o vardı pakistanda zora düşmezler inşallah. Bu arada soylentiye gore lise mezunları için bi daha alım olmayacak. isteklilere duyurulur.
  • Eski filoyu yenilemenin zamanı geldi artık corendon. Başarılar.

Corendon, Belçika'nın en prestijli turizm sektörü ödüllerinden “Best Destination Management Company Europe 2014" ödülüne layık görüldü.

Her yıl Kasım ayında Belçika’nın Hilton Anvers otelinin balo salonunda düzenlenen turizm sektörünün tüm profesyonellerini bir araya getiren "World Travel Awards 2014"te, Corendon Türkiye Incoming hizmetlerinde Avrupa’nın en iyisi ödülünü kazandı. Geceye Corendon adına ödül almak için katılan Corendon Belçika Genel Müdürü Ufuk Mestan "Bu ödül, Corendon’un Türkiye’de 2014 yılı boyunca ağırladığı 85.000 Belçikalı vatandaşımıza sunduğu hizmet kalitesinin bir karşılığıdır" şeklinde konuştu.

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer ise “Kalite, emniyet ve müşteri memnuniyeti bizim her zaman temel hizmet politikamızın merkezi durumundadır. Yaptığımız yatırımlar doğrultusunda her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. 2014 yılında aldığımız Zoover ödüllerinden sonra Belçika'nın en prestijli sektör ödülüne de Corendon'un layık görülmesi bizleri bir kez daha onurlandırdı” dedi.

CORENDON'A BELÇİKA'DAN ÖDÜL

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Corendon Dutch.. ~ 9 yıl önce
Galiba bu yaz Corendon Dutch'a 2 737-NG daha eklenecekmiş. Uçak sayısı 4 olacakmış !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya ben bir zamanlarin Kayı grubuna sky havayollarina benzetiyorum corendonu umarım sonları benzemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısın kardeş ~ 9 yıl önce
bende aynı görüşteyim kardeşim. Otel olaylarına çok daldılar. Bu işin sonu sanki belli gibi, kara görünüyor sanki, umarım yanılırız.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Odul al tanam ama ucaklarini yenile kaliteni yukselt bu is odul almakla olmuyor! musteri memnuniyeti de cok onemlii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 9 yıl önce
Tamam da , müşteri memnuniyetinden dolayı bu ödül alındı.Neyin nasıl olunması gerektiği bilicinde olunarak süreç ilerliyor kanısındayım...
üzüldüm ~ 9 yıl önce
iyi tamam da bu yıl hangi pilotlarla uçuracak uçakları? tüm f/o lar, başta tk olmak üzere müracaat etmiş durumda. mulakatlarda bi dolu corendon f/o vardı pakistanda zora düşmezler inşallah. Bu arada soylentiye gore lise mezunları için bi daha alım olmayacak. isteklilere duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filo ~ 9 yıl önce
Eski filoyu yenilemenin zamanı geldi artık corendon. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000