11 Şubat 2016, Perşembe 09:11:13

Corendon'a 2 ödül birden

Hollanda’nın önde gelen araştırma şirketlerinden Q&A Araştırma ve Danışmanlık’ın düzenlediği anket sonucunda Corendon, “Sun Holidays” kategorisinde “En İyi Tur Operatörü”, Corendon Kurucu Ortağı Atılay Uslu ise “Yılın Turizm Kişisi” seçildi.
  • Corendonun hollandada rekabeti olmadigindan oduller onlara kalio,hollandada sirket kalmadiki arkadaslar.Hollanda dedigin ulkede en cok icra burolari var.
  • Bütün ödülleri Corendon alıyor acaba baska katılımcı yok mu ? Ve neden hep Hollanda'dan alıyor açıklama yapacak bir arkadaş yok mu ?
  • dıger patron nerede? ayrım mı var
  • Corendon Yönetimi ve Çalışanlarını tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Birileri konuşur, birileri yapar! Yola devam ;)
  • Corendon bütün ödüllerini Hollanda makamlarından alıyor nedense.
  • sol eliyle hareket çekmiş sandım, sonra dedim ne kadar küçük ve çirkin düşünüyorsun. corendon'u ve çalışanarını tebrik eder, kalitelerinden ödün vermeden, değerli personeliyle daha başarı dolu nice yıllar dilerim.
  • Bizim 2. patron, her ikisi de tebriği gerçekten hakkediyorlar. Allah aralarını bozmasın..
  • Şirket ve çalışanları çağdaş insanlar olunca ortaya böyle güzellikler çıkıyor. THY örnek almalı

Hollanda’nın önde gelen araştırma şirketlerinden Q&A Araştırma ve Danışmanlık’ın düzenlediği anket sonucunda Corendon, “Sun Holidays” kategorisinde “En İyi Tur Operatörü”, Corendon Kurucu Ortağı Atılay Uslu ise “Yılın Turizm Kişisi” seçildi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından Corendon, Hollanda’nın güvenilir ve en büyük referans kaynağı olarak gösterilen araştırma şirketlerinden Q&A Araştırma ve Danışmanlık tarafından yapılan bağımsız panel araştırması sonuçlarına damga vurdu. Amsterdam’da Aalsmeed Studio’da gerçekleşen Hollanda Turizm Gala Gecesi’nde dağıtılan ödüllerde Corendon Turizm Grubu, “Sun Holidays” kategorisinde “En İyi Tur Operatörü”, Corendon Kurucu Ortağı Atılay Uslu ise “Yılın Turizm Kişisi” seçildi.
Katılımcılardan oyladıkları firma hakkında yapılması istenen yorumlarda, Corendon’la ilgili 10 üzerinden 8,8 puan ile “mükemmel bir fiyata mükemmel bir tatil” sonucu çıktı. Corendon için en fazla alınan katılımcı yorumları, “Hizmet çok yüksek kalitedeydi”, “Verilen bilgiler doğruydu” oldu.

“Yılın Turizm Kişisi” ödülü Atılay Uslu’nun oldu

Araştırma sonucunu yorumlayan profesyonel jüri, Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Atılay Uslu’ya da “Yılın Turizm Kişisi (Travel Personality of the Year)” ödülüne layık gördü. Jüri, Atılay Uslu’yu birinci sınıf bir girişimci olarak tanımlarken, cesareti, yaratıcılığı ve çok yönlülüğü ile bu ödülü almayı hak ettiğini vurguladı.

Jürinin paylaştığı raporda Atılay Uslu’yla ilgili, “Bir başarı fırsatı gördüğü zaman birçok projeyle aynı anda uğraşıyor olsa bile bu fırsattan vazgeçmez. Bu sebeple gerçek bir turizm kişiliği” dendi. Müşteriler tarafından Corendon’a layık görülen iki önemli ödülle ilgili konuşan Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Atılay Uslu, “Hollanda’nın önemli referans şirketlerinden Q&A Araştırma ve Danışmanlık tarafından iki ödül birden almış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Corendon Turizm Grubu olarak, müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ilk sırada yer almıştır. Bunun karşılığını görüyor olmak bizleri gururlandırıyor ve daha iyisini yapmak için motive ediyor. Bizi bu ödüllere layık gören tüm katılımcılara ve jüriye çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



Corendon'a 2 ödül birden

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
Corendonun hollandada rekabeti olmadigindan oduller onlara kalio,hollandada sirket kalmadiki arkadaslar.Hollanda dedigin ulkede en cok icra burolari var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 8 yıl önce
Bütün ödülleri Corendon alıyor acaba baska katılımcı yok mu ? Ve neden hep Hollanda'dan alıyor açıklama yapacak bir arkadaş yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 8 yıl önce
dıger patron nerede? ayrım mı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KomFly ~ 8 yıl önce
Corendon Yönetimi ve Çalışanlarını tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Birileri konuşur, birileri yapar! Yola devam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crndn ~ 8 yıl önce
Corendon bütün ödüllerini Hollanda makamlarından alıyor nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden acaba? ~ 8 yıl önce
Hollandalı bir sirket ve ana üssü hollanda olmasından olabilir mi? Kraliçe ile bir akrabalık yok bildiğim kadarı ile.
tebrik ederim ~ 8 yıl önce
sol eliyle hareket çekmiş sandım, sonra dedim ne kadar küçük ve çirkin düşünüyorsun. corendon'u ve çalışanarını tebrik eder, kalitelerinden ödün vermeden, değerli personeliyle daha başarı dolu nice yıllar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 8 yıl önce
Bizim 2. patron, her ikisi de tebriği gerçekten hakkediyorlar. Allah aralarını bozmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 8 yıl önce
Şirket ve çalışanları çağdaş insanlar olunca ortaya böyle güzellikler çıkıyor. THY örnek almalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neresi çağdaş ~ 7 yıl önce
İşçinin hakkını yiyen sigortasız çalıştıranlar sizce cagdasmi FİOD Corendon un tepesine binecek az kaldı az.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000