25 Aralık 2014, Perşembe 09:53:37

CORENDON YENİ YILA YENİ LOGO İLE GİRECEK

Hollanda’nın en büyük hava taşımacılarından Türk şirketi Corendon, yeni yıla yeni logo ile girecek. Corendon’un yeni logosu nasıl olacak?
  • La Caixa' nın logosunun hık demiş burnundan düşmüş. Çakma olmuş.
  • Süper olmuş hayırlı olsun.hayırlı kazasız uçuşlar.zaten millet olarak hiçbirşeyi beğenmeyiz benim gözüme zamanla daha güzel geliyor herkes alışacak.lütfen fesatlık yapmayın. Herkese iyi seneler....dahada iyiye git corendon.
  • Güzel görünüyor...hayırlı olsun
  • Soldaki hakikaten Partick gibi durmuş :-) Bana sorarsanız font kesinlikle eskisinden daha iyi. Logo olarak da iyi. Sanırım deniz yıldızı yapmışlar ama olmuş Patrick :-) Her halükarda eskisinden iyi, ancak mavi ve sarının renk tonu kırmızıyı tutmuyor. Bu gibi işler hazırlanırken "Adobe Kuler" gibi kullanılan color scheme'ler vardır. Kırmızının o tonu ile kullanılması gereken mavi ve sarı tonunu size söylecektir. Burada o kullanılmamış gibi geliyor bana.
  • Corendon a yeni isim bulsaniz daha iyi olmazmi? Misal Corendon Holidays!!! Fly Corendon, vs.
  • Ben hep derim Gosgoca şirketi ne hale getirdiler.. Globali Foss..
  • Sn Hacı mı çizdi bu logoyu ?
  • tam bir tatil firması işi olmuş. demek ki şu an daha büyük hedefleri yok.
  • eskisi nasıldı ki ?
  • Yaratıcılıktan uzak bir logo.

Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından Corendon yeni yılı dün gece tüm çalışanları ile birlikte Sahne Bar’da düzenlediği coşkulu bir kutlama ile karşıladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı etkinliği ile tüm yıl boyunca çalışarak başarılı bir sezon geçiren ekip streslerini doyasıya eğlenerek attı. Tüm çalışanların eşleri ile birlikte katıldığı gecede, ünlü müzisyen Soner Olgun, Corendon personeline özel en güzel şarkılarını söyleyerek geceye ayrı bir renk kattı.

Yeni Yıla Yeni Logo!

Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye en fazla turist getiren ve bünyesinde kendine ait havayolu şirketi ve otelleri olan grup, 17 yıldır kullanılan logolarını 2015 ile birlikte yeniledi. Daha dinamik, daha güçlü, daha zamansız bir logonun lansmanını yapan grup, yeni logolarını ilk kez bu organizasyonla herkesten önce çalışanları ile paylaştı.

Gecede yılbaşı pastasını şirketin en genç ve yaşça en büyük personeli ile birlikte kesmeyi tercih eden Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, başarı ile tamamladıkları 2014 turizm sezonu için tüm çalışanlarına teşekkür etti.
 


İşte Corendon’un yeni logosu:

CORENDON YENİ YILA YENİ LOGO İLE GİRECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

La Caixa ~ 9 yıl önce
La Caixa' nın logosunun hık demiş burnundan düşmüş. Çakma olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Süper olmuş hayırlı olsun.hayırlı kazasız uçuşlar.zaten millet olarak hiçbirşeyi beğenmeyiz benim gözüme zamanla daha güzel geliyor herkes alışacak.lütfen fesatlık yapmayın. Herkese iyi seneler....dahada iyiye git corendon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaftalamayın ... ~ 9 yıl önce
Dürüstçe cesurca ön yargısızca kötüye kötü demek ne zamandan beri fesatlık oldu ? Herkes özgürce ve dürüstçe fikrini söylesin . Yaftalamayın hemen kimseyi lütfen . İyi seneler .
KKA ~ 9 yıl önce
Güzel görünüyor...hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teasers ~ 9 yıl önce
Soldaki hakikaten Partick gibi durmuş :-) Bana sorarsanız font kesinlikle eskisinden daha iyi. Logo olarak da iyi. Sanırım deniz yıldızı yapmışlar ama olmuş Patrick :-) Her halükarda eskisinden iyi, ancak mavi ve sarının renk tonu kırmızıyı tutmuyor. Bu gibi işler hazırlanırken "Adobe Kuler" gibi kullanılan color scheme'ler vardır. Kırmızının o tonu ile kullanılması gereken mavi ve sarı tonunu size söylecektir. Burada o kullanılmamış gibi geliyor bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 9 yıl önce
Patrick değil. PARO
dus agent ~ 9 yıl önce
Corendon a yeni isim bulsaniz daha iyi olmazmi? Misal Corendon Holidays!!! Fly Corendon, vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben hep derim Gosgoca şirketi ne hale getirdiler.. Globali Foss..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca ~ 9 yıl önce
Sn Hacı mı çizdi bu logoyu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
tam bir tatil firması işi olmuş. demek ki şu an daha büyük hedefleri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskisi ~ 9 yıl önce
eskisi nasıldı ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha iyi ~ 9 yıl önce
çok daha iyi klasik ve sade
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaratıcılıktan uzak bir logo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000