04 Aralık 2014, Perşembe 10:16:41

CORENDON VAKFI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Hollanda’nın Türkiye’ye en çok turist getiren tur operatörü Corendon Travel’ın sosyal sorumluluk projeleri yürütmek amacıyla kurduğu Corendon Foundation’ın 2013 yılı itibariyle düzenlemeye başladığı ‘Hollanda-Türkiye Dostluk Ödülleri’ bu yılda Kasım ayında sahiplerini buldu.
  • Vakif ne is yapiyor
  • Hacı bey istanbulu açında sunex ekibi olarak dönelim..saygılar

Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçiliği'nin ev sahipliği yaptığı resepsiyonda Hollanda’nın önde gelen siyasetçileri, yöneticileri ve girişimcilerinden oluşan 130 kişilik seçkin bir grup nezdinde ödüller dağıtıldı.

2014 yılı Hollanda-Türkiye dostluk ödüllerine Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, Hollandalı Türk tiyatro yapımcısı Celil Toksöz ve Hollandalı Türk girişimci İsmail Yıldırım layık görülürken; Dirk Kuyt Türkiye’den naklen uydu bağlantısı ile geceye teşrif ederek teşekkür konuşması yaptı. 

İki ülke arasındaki yüzyıllardır süren dostane ilişkileri pekiştirmek amacıyla Corendon Vakfı tarafından organize edilen gecede 3 ünlü isme ödül olarak Amsterdam ve İstanbul’un birbirine entegre edilmiş panoramik fotoğrafları takdim edildi. “Büyülü gerçekçilik” sanat akımından esinlenerek Corendon Art aktiviteleri bünyesinde fotoğraf sanatçıları Geert Snoeijer ve Özden Karababa tarafından yaratılan fotoğraflar, Şubat 2015 de Amsterdam’da açılacak olan Corendon Vitality Hotel’in duvarlarını süsleyecek..

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer resepsiyona ev sahipliği yapan Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan’a Amsterdam; Hollanda Ankara Büyükelçisi Ron Keller’ a ise İstanbul resimlerini hediye ederken yaptığı konuşmada “Corendon Vakfı, iki ülkenin ilişkilerini sağlamlaştırmak adına şahısların etkin rollerini takdir amaçlı ‘Hollanda-Türkiye Dostluk Ödülleri’ ni hayata geçirmiştir. Bu vesile ile vakıf Hollanda ve Türkiye ilişkilerinin kalıcılaşmasında ve ileriye götürülmesinde rol oynayan özel şahsiyetlerin, azimli gayretlerini ve katkılarını takdir etmek istemiştir. Bu sene Spor, Kültür ve Girişimcilik kategorilerinde ödüller dağıtılmıştır.” şeklinde konuştu.



CORENDON VAKFI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vakif ne is yapiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hacı bey istanbulu açında sunex ekibi olarak dönelim..saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 9 yıl önce
Corendonda seni bekliyordu gelsede alsak die
hacı ~ 9 yıl önce
pardon hacı kim ? Hacı Say'dan bahsediyorsanız, maaşlı bir corendon personeli. Corendon isme çalışmaz, markaya çalışır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000