26 Nisan 2017, Çarşamba 11:40:25

Corendon sezonun ilk turistlerini getirdi

Taşıdığı turist sayısı ile Türkiye turizmine önemli bir katkı sağlayan Corendon Airlines, Rusya’nın Ekaterinburg şehrinden Antalya’ya sezonun ilk uçuşunu düzenledi.
  • Antalyadayım bu gelen ruslar tek kurus harcamaz, sırf bizim apaçiler için sevindirici gelişme, zaten fakir olanlar bunlar. zengini dubaide bangkokta falan. haberdeki tiplerede bakarsanız zaten anlarsınız.
  • gerçektende rusların bıraktığı bir döviz yok sadece otelciler parayı önden alıp işletiyorlar esnafa çok katkıları olmaz ama kabahat ruslarda değil ki..... iç piyasayada aynı rakamlardan aç odaları rusa gerek kalmayacak ancak ne hikmettir ki bizim otelciler kriz zamanında bile bizlere indirime gitmediği gibi benim kaldığım otel bana fiyatı daha da yüksekten satmaya kalktı :))))
  • Fotolarda görünen, uçağın girişindeki ve içerisinde corendon yazan piyasa tipi resim çerçevesi havacılık kurallarına uygun takıldı mı?
  • Gelin gelin belesciler zenginleri maldiv yunan adası dubai tayland dominikte fakirler turkiyede turkiyeye para bıraktıkları da yok bi tek konumla geri geliyorlar charter uçuşlar dursa için yanmaz cidden çünkü yine kullananlar türkler charter uçuşları ruslar artık birşey beğenmiyor neyse erzurum kayak merkezine de gitsinler derin olur yazları çekilmiyor rusların nazlari
  • bunlar sevindirici gelişmeler.
  • Antalya-Ekaterinburg: Kalkış 20:15 Varış: 02:45 Kalkış saatinizde yanlışlık olsa gerek.... Herhelde Kalkış : 00:15 olacaktı
  • rusyada nerde parasız olan varsa en son tecrih olarak bize geliyor esnafa 1 kuruş katkıları olmaz!

Taşıdığı turist sayısı ile Türkiye turizmine önemli bir katkı sağlayan Corendon Airlines, Rusya’nın Ekaterinburg şehrinden Antalya’ya sezonun ilk uçuşunu düzenledi.

Geçtiğimiz sezon sonunda Rusya - Türkiye arasında düzenlenen tarifeli uçuşlara izin verilmesiyle birlikte Ekaterinburg’a sefer düzenlemeye başlayan Corendon Airlines, Rusya’nın 4. büyük şehrinden Antalya’ya sezonun ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 189 kişilik uçağın tamamının dolu olduğu bu ilk uçuş hakkında Corendon Airlines Ticaret Müdürü Mine Aslan, “Ekaterinburg’dan Antalya’ya sezonun ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirdik. 31 Ekim’e kadar düzenleyeceğimiz günlük uçuşlar ile bu pazara gidiş dönüş olmak üzere 30 bin 600 koltuk kapasitesi arz etmiş bulunuyoruz. 2016 sonbaharındaki uçuşlarımıza olan talep ve bu sene Antalya’yı ziyaret etmesi beklenen Rus vatandaşlarının sayısındaki artış sonucu, bu sezon bu uçuşlar için ortalama yüzde 92 doluluk oranı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde Rusya’nın başka şehirlerine de uçmak için planlamalarımız devam ediyor” dedi.

Sezon boyu her gün uçacak

Corendon Airlines Ekaterinburg Antalya hattında 26 Nisan’dan 31 Ekim’e kadar her gün ve tarifeli olarak uçacak.
26 Nisan – 31 Ekim 2017 arası her gün (Daily):

Antalya-Ekaterinburg:

Kalkış 20:15
Varış: 02:45

Ekaterinburg-Antalya

Kalkış: 03:45
Varış: 06:15

(Tüm Saatler Lokaldir)





Corendon sezonun ilk turistlerini getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Matruska ~ 7 yıl önce
Antalyadayım bu gelen ruslar tek kurus harcamaz, sırf bizim apaçiler için sevindirici gelişme, zaten fakir olanlar bunlar. zengini dubaide bangkokta falan. haberdeki tiplerede bakarsanız zaten anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 7 yıl önce
gerçektende rusların bıraktığı bir döviz yok sadece otelciler parayı önden alıp işletiyorlar esnafa çok katkıları olmaz ama kabahat ruslarda değil ki..... iç piyasayada aynı rakamlardan aç odaları rusa gerek kalmayacak ancak ne hikmettir ki bizim otelciler kriz zamanında bile bizlere indirime gitmediği gibi benim kaldığım otel bana fiyatı daha da yüksekten satmaya kalktı :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çerçeve ~ 7 yıl önce
Fotolarda görünen, uçağın girişindeki ve içerisinde corendon yazan piyasa tipi resim çerçevesi havacılık kurallarına uygun takıldı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnspektör ~ 7 yıl önce
İnspektörlere iki alem yaptırıp hal ederler
Rusyali ~ 7 yıl önce
Gelin gelin belesciler zenginleri maldiv yunan adası dubai tayland dominikte fakirler turkiyede turkiyeye para bıraktıkları da yok bi tek konumla geri geliyorlar charter uçuşlar dursa için yanmaz cidden çünkü yine kullananlar türkler charter uçuşları ruslar artık birşey beğenmiyor neyse erzurum kayak merkezine de gitsinler derin olur yazları çekilmiyor rusların nazlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beleşci ~ 7 yıl önce
Sen ne saçmalıyosun koç bak turist tutisttir sen bu ucuz esnaf mntığıyla batmaya mahkumsun. Parasını verip tatile gelen bu insanlar sayesinde kaç kişi ekmek yiyor biliyomusun. Size hiç bişey yaramaz..
Rusa ikram ~ 7 yıl önce
Ne kadar kotu bir dusunceye saibsiniz.Bu ulke senin gibiler yuzunden turizimde kaybediyorya .musterinin iyisi kotusu olmaz Allah bereket versin.
f/o ~ 7 yıl önce
bunlar sevindirici gelişmeler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat Erdoğan ~ 7 yıl önce
Antalya-Ekaterinburg: Kalkış 20:15 Varış: 02:45 Kalkış saatinizde yanlışlık olsa gerek.... Herhelde Kalkış : 00:15 olacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
parasız ~ 7 yıl önce
rusyada nerde parasız olan varsa en son tecrih olarak bize geliyor esnafa 1 kuruş katkıları olmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 7 yıl önce
yanlış biliyorsun.
Bir parasizda sensin ~ 7 yıl önce
Ayip ayip bu kadar ayrimcilik Amerikada ypk ya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000