29 Kasım 2012, Perşembe 09:48:24

"CORENDON OLARAK PAZAR LİDERİYİZ"

Corendon kurucu ortağı Yıldıray Karaer, Hollanda'da Türkiye operasyonlarında % 43.7'lik bir pay ile pazar lideri olduklarını söyledi.
  • Çalışanlarını köle gibi çalıştırıp Irak gibi tehlikeli bir yerde Red Zone da ölüm tehlikesine yollayan, bunu yaparken hiçbir güvenlik yada güvence önlemi sağlamayan berbat bir şirket. İngilizce konuşmaktan aciz oldukları kadar insanlıktan ve iş ahlakından da nasib almamış asker gurubundan bahsetmek lazım. özellikle kendini zeki zanneden kıskançlık ve haset dolu bir adamla kibir ve nefret dolu sürekli kızaran bir kütük varki arasan emsalleri yok.Kendi çocukları Kaptan olana kadar devam edip sonrasında emekliye çıkma planı olan bu patron etrafçılarının arasında olmaktan iyrendik ama yapcak çokda şey yok. Yok böylesine kural tanımaz dediğimi yap yaptıuğımı yapma diyen insanlar. İngilizce desen yok insanlık desen az , kimler baş olmuş yarabbi.
  • haberin ilk cümlesi okuyup, yorumlayıp, sindirip yorum yapsaydın iyi olacakmış. "Corendon kurucu ortağı Yıldıray Karaer, Hollanda'da Türkiye operasyonlarında % 43.7'lik bir pay ile pazar lideri olduklarını söyledi." Demekki nerde liderlermiş Hollanda'dan Türkiye operasyonlarında. Corendon Vliegvakanties firmasınıda duymamış olduğun belli, bunun için google amcaya sorup araştırabilirsin.
  • Meyve veren ağaç taşlanırmış , durmak yok yola devam :)
  • nasil yani %47.3 ..Neye gore,nasil olculmus. Laf ola beri gele.AMS-TR pazarinda TK gunde 4, Pegasus hergun ,KLM gunde 2 sefer,TK ESB;ye haftada 3 ucarken ve ayriyeten TUI basta bircok charter firmasi yolcu tasirken,dahasi Tarifeli diger ara noktali bircok tasiyici TR pazarina yolcu tasirken,nerden geliyor bu %47.3 bollugu ve 120 nokta ??? Haa bir tek Gambiya kismi dogru ,yasini basini almis teyzeleri tasiyorlar,olsun en guzel hizmet :)
  • nazar değmesin...
  • 8 ucakla , cok iyi calisan ve surekli yeni wet lease operasyonlari ayarlayan ticaret departmaniyla , kapisi calisanlarina her zaman acik yonetimiyle , yeri geldiginde baba gibi yeri geldiginde abi gibi pilotlarini sahiplenen ucus isletmesiyle , fedakar pilot ve kabin memurlariyla Corendon havayollari örnek bir isletmedir .. Zaman zaman aksilikler olmaktadir , bunlar havaciligin cilveleri , baska bir tabirle "nazar boncugu"dur ... 2012 basarili operasyonlarla gecmistir, kış ayi gelmesine ragmen filodaki butun ucaklar ucmaktadir ... İnsallah 2013 , daha da verimli gecer , kazadan beladan uzak ucuslar gerceklesir ...
  • durmak yok. devam

Corendon Turizm Grubu kurucu ortağı Yıldıray Karaer, 2012 yılında Hollanda'dan 330 bin, Belçika'dan 70 bin turist getirdiklerini söyledi.

Yıldıray Karaer, yaptığı açıklamada, Corendon Tur Operatörlüğü olarak Hollanda’da Türkiye turizm operasyonlarında % 43.7’lik bir pay ile pazar lider olduklarını, Belçika’da ise Türkiye turizm operasyonlarındaki pazar payını %21’e yükselterek üçüncülüğü koruduklarını belirtti.

Turizm Gazetesi adlı internet sitesine konuşan Karaer, 2012 verilerine bakıldığında Hollanda pazarının kendikatkılarıyla % 9 büyüdüğüne dikkati çekerek, ''Bu büyümede düşük fiyatlı erken satışlar ve son dakika satışlar hayli etkili oldu. Ancak bu artışın yıl sonuna doğru azalmasını ve %2-%4 aralığında seyretmesini bekliyoruz'' dedi.

Belçika pazarının ise Hollanda’nın tam tersine bir çizgide seyrettiğini anlatan Karaer, ''Corendon olarak bu yıl da önemli bir artış kaydetmemize rağmen Türkiye rezervasyonları toplamda % 5’ler civarında düşüşte ancak sene sonu itibariyle maksimum %1’lik düşüş bekliyoruz'' diye konuştu.

"FEDAKARLIK EDEREK FAALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Yıldıray Karaer, şunları söyledi:

''2012 yılında Hollanda’dan 330.000, Belçika’dan da 70.000 yolcu hedeflemiştik. Şu an itibariyle bu hedefimizi gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Her iki ülkede de Türkiye pazarını canlı tutmak için yoğun bir mücadele veriyoruz. Bazen marketing-PR çalışmalarımızı yoğunlaştırarak, bazen fiyat politikaları üzerinden, bazen de 2012’de olduğu gibi kar marjlarımızdan fedakarlık ederek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Corendon Tur Operatörlüğü olarak; Mısır, İspanya Kanarya Adaları, Tenerife, Gambiya, Makedonya, Fas,Kuzey Kıbrıs’a turizm operasyonları yapıyoruz. Gelecek yazdan itibaren retro destinasyonlar konusundaki çeşitliliğimizi geliştirerek Fransa Saint Tropez ve Arnavutluk’u da portföyümüze ekleyeceğiz. Bu yıl başladığımız Gambiya operasyonlarımız çok beğenildi, elbette misafirlerimizin memnuniyeti destinasyon seçimlerimiz konusunda belirleyici faktör durumunda.''

120 DESTİNASYONA OPERASYON

Karaer, Türkiye merkezli olarak operasyon yapan bir başka marka olan Corendon Havayolları’na ilişkin olarak 2012'yi ise şöyle değerlendirdi:

''Corendon Havayolları olarak yaklaşık 120 farklı destinasyona operasyon yapıyoruz. Avrupa ve Asya’da sunduğumuz birçok yeni destinasyonla 2012 yılını yaklaşık 2 milyon yolcuyla kapatmayı planlıyoruz. 2013 için birtakım hazırlıklarımız söz konusu, filomuzda bir revizyon ve genişletme yapabiliriz.''

"CORENDON OLARAK PAZAR LİDERİYİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Welcomme ~ 11 yıl önce
Çalışanlarını köle gibi çalıştırıp Irak gibi tehlikeli bir yerde Red Zone da ölüm tehlikesine yollayan, bunu yaparken hiçbir güvenlik yada güvence önlemi sağlamayan berbat bir şirket. İngilizce konuşmaktan aciz oldukları kadar insanlıktan ve iş ahlakından da nasib almamış asker gurubundan bahsetmek lazım. özellikle kendini zeki zanneden kıskançlık ve haset dolu bir adamla kibir ve nefret dolu sürekli kızaran bir kütük varki arasan emsalleri yok.Kendi çocukları Kaptan olana kadar devam edip sonrasında emekliye çıkma planı olan bu patron etrafçılarının arasında olmaktan iyrendik ama yapcak çokda şey yok. Yok böylesine kural tanımaz dediğimi yap yaptıuğımı yapma diyen insanlar. İngilizce desen yok insanlık desen az , kimler baş olmuş yarabbi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ammada atmis diyene ~ 11 yıl önce
haberin ilk cümlesi okuyup, yorumlayıp, sindirip yorum yapsaydın iyi olacakmış. "Corendon kurucu ortağı Yıldıray Karaer, Hollanda'da Türkiye operasyonlarında % 43.7'lik bir pay ile pazar lideri olduklarını söyledi." Demekki nerde liderlermiş Hollanda'dan Türkiye operasyonlarında. Corendon Vliegvakanties firmasınıda duymamış olduğun belli, bunun için google amcaya sorup araştırabilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAI 1 ~ 11 yıl önce
Meyve veren ağaç taşlanırmış , durmak yok yola devam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ammada atmis... ~ 11 yıl önce
nasil yani %47.3 ..Neye gore,nasil olculmus. Laf ola beri gele.AMS-TR pazarinda TK gunde 4, Pegasus hergun ,KLM gunde 2 sefer,TK ESB;ye haftada 3 ucarken ve ayriyeten TUI basta bircok charter firmasi yolcu tasirken,dahasi Tarifeli diger ara noktali bircok tasiyici TR pazarina yolcu tasirken,nerden geliyor bu %47.3 bollugu ve 120 nokta ??? Haa bir tek Gambiya kismi dogru ,yasini basini almis teyzeleri tasiyorlar,olsun en guzel hizmet :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ndm ~ 11 yıl önce
Haber yalan söylüyorsa, yapılan resmi otorite istatistikleride mi? Diğerleride bu şekilde açıkladığınıa göre.Doğru söyleyeni dokuz köyden koymayalım. Biraz araştır istatisklerin nasıl yapıldığını sonra olumlu/olumsuz yüzde degerler üzerine yorumlar yapabilirsin..
nm ~ 11 yıl önce
Türkiye'ye gelen yolcunun %47.3 ünü biz taşıyoruz demiyor.Biz getiriyoruz diyor.Corendonla,Pegasus'la,Onur'la,Transavea'la vb..Ayrıca TK,KLM paket tur yolcusu taşımaz.Bilgin olmadan fikrin olmasın.
CAI ~ 11 yıl önce
nazar değmesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2013 daha da guzel olacak ~ 11 yıl önce
8 ucakla , cok iyi calisan ve surekli yeni wet lease operasyonlari ayarlayan ticaret departmaniyla , kapisi calisanlarina her zaman acik yonetimiyle , yeri geldiginde baba gibi yeri geldiginde abi gibi pilotlarini sahiplenen ucus isletmesiyle , fedakar pilot ve kabin memurlariyla Corendon havayollari örnek bir isletmedir .. Zaman zaman aksilikler olmaktadir , bunlar havaciligin cilveleri , baska bir tabirle "nazar boncugu"dur ... 2012 basarili operasyonlarla gecmistir, kış ayi gelmesine ragmen filodaki butun ucaklar ucmaktadir ... İnsallah 2013 , daha da verimli gecer , kazadan beladan uzak ucuslar gerceklesir ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrular ~ 11 yıl önce
Tabi tabi canım çok doğru söyliyorsun , firmayı yöneten sadece Ticaret departmanı , geri kalanlar hiç , onlar hiç birşey .
Comm.Man. ~ 11 yıl önce
Sayın ticaret müdürümüz.Allah sizi başımızdan eksik etmesin.Sizin gibi bir basiretli insanı anlata anlata bitiremeyiz.Sizin tecrübeniz, zekiniz dakik bir kişiliğe sahip olmanız ve bu bağlamda potansiyeliniz şirketin adeta kalbini oluşturuyor. Allah şirketimizi kazadan-nazardan-tüm kötü gözlerden koruusun, herzaman -herşey için hayırlısını nasip etsin.
altikat fethi ~ 11 yıl önce
durmak yok. devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000