09 Nisan 2015, Perşembe 16:12:00

CORENDON ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Corendon Airlines, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havacılık Bölümü öğrencileri ile buluştu.
  • Çok başarılı bir seminerdi. Özellikle okulumuzdan mezun Pınar Hanımın paylaşımları oldukça önemliydi bizim icin.
  • Atılay bey haricindekiler ne konuştu acaba
  • Bırakın bu işleri. Mezunların durumu içler acısı
  • Bu okul sektorle herzaman icice olmustur. Tebrikler hocalara... Ozlem hanim, Nalan hanim, Unal bey,.... Ender bey yok fotografta? Daha farkli sirketlere de yonelebilirlerdi ama... TK,QR,EK, gibi... ileride denemekte fayda var... selamlar
  • Corendon Havayollarını tebrik ederim okulumuza verdiği destekten dolayı!
  • Corendon da havacılık kaptan pilot veya yardımcı pilot isen güzel eyvallah. Ama kabin memuruysan vay haline. 300€ maaşla ay sonunu getirmeye çalışan devlet memurusun cabin değil. :( corendon memurlarının maaşlarıyla ilgli şikayetleri artmış durumda umarım o şikayetleri göz önünde bulundururlar da maaşları biraz arttırırlar.
  • herkes için havacılık!
  • Iyi yakışıklı çıkmışız :D

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü’nün her yıl Havacılık ve Uzay bilimleri Fakültesi öğrencilerini sektör profesyonelleri ile biraraya getirmek için düzenlediği kariyer günlerine bu yıl bir kez daha katılan Corendon Havayolları, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Gün boyunca düzenlenen iki farklı oturumla Havacılık Bölümü öğrencileri Corendon Airlines’ın yöneticilerinin sunumlarını izleyip havacılık ile ilgili sorularını şirket yetkililerine birebir sunma fırsatı buldu.

Akademik eğitimlerini sektör profesyonellerinin deneyimleri ile pekiştirme fırsatı bulan öğrenciler, Corendon Havayolları’nın İnsan Kaynakları Müdürü Berna Oskay, Bakım Müdürü Hasan Ebe, Bakım Müdür Yardımcısı Serkan Gülhan, Vardiya Şefi Ayhan umay, Uçak Teknisyeni Atilla Torpil, Yer İşletme Müdürü Atılay Batu, Operasyon Kontrol Merkezi Müdürü Alper Altun ve Kalite Uzmanı Pınar Birol’a şirket ve sektör ile ilgili bir çok soru sordu.

Corendon Airlines İnsan Kaynakları Müdürü Berna Oskay, “Havacılık Bölümü öğrencileri ile biraraya gelip onların sektöre girmek için duydukları heyecanı ve şirketimize gösterdikleri ilgiyi yakından görmek bizi çok mutlu etti. Zaten “Geleceğin Havacılarını Destekliyoruz” mottosuyla eğitim konusunda bir çok projeye destek veren bir şirketiz. Bundan sonra da kariyer günleri ile öğrenciler ile buluşup onlara deneyimlerimizi aktarmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 300 öğrenci ve Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Şerif Kavsaoğlu’nun katıldığı organizasyonun sonunda, AHAVK Kulubü Başkanı ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi hocaları, Corendon Airlines yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.











CORENDON ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Bravo ~ 9 yıl önce
Çok başarılı bir seminerdi. Özellikle okulumuzdan mezun Pınar Hanımın paylaşımları oldukça önemliydi bizim icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atılay bey haricindekiler ne konuştu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bırakın bu işleri. Mezunların durumu içler acısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzel olmus ~ 9 yıl önce
Bu okul sektorle herzaman icice olmustur. Tebrikler hocalara... Ozlem hanim, Nalan hanim, Unal bey,.... Ender bey yok fotografta? Daha farkli sirketlere de yonelebilirlerdi ama... TK,QR,EK, gibi... ileride denemekte fayda var... selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner74 ~ 9 yıl önce
Corendon Havayollarını tebrik ederim okulumuza verdiği destekten dolayı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Corendon da havacılık kaptan pilot veya yardımcı pilot isen güzel eyvallah. Ama kabin memuruysan vay haline. 300€ maaşla ay sonunu getirmeye çalışan devlet memurusun cabin değil. :( corendon memurlarının maaşlarıyla ilgli şikayetleri artmış durumda umarım o şikayetleri göz önünde bulundururlar da maaşları biraz arttırırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışmayın ~ 9 yıl önce
maaşı beğenmeyiyorsanız grev yapın!!!
1 numara ~ 9 yıl önce
herkes için havacılık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shui ~ 9 yıl önce
Iyi yakışıklı çıkmışız :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000