05 Ocak 2017, Perşembe 11:33:47

Corendon o listede 7. sıraya çıktı

Corendon Airlines, Türkiye’nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçısı sıralamasında “Yolcu Taşımacılığı ve Genel Hizmetleri” kategorisinde 7’inci oldu.
  • Yemek içmek full SSK Akbil veriyorlar sosyal şirket çalışanlardan diğer özel charter ler gibi o parası bu parası almıyor doğru... ama TK çok kurumsal ve dev bir marka CAİ nin hiçbiryönüyle kıyaslanamaz. hiç kurumsal bir yönetim şekli Yok. Aile şirketi gibi çalışıyor. Ordan emekliliği bırak 5 yılını gören zor bulunur. Maaşlar düşük. Kabin'i düşünenler için başınızda bir kadının sizi çocuk gibi azarlamasını kaldırabilirseniz buyrun efem :) Ali Cengiz oyunları ne güzel oyunlardır vs vs.. ama şirketin büyümesi çok güzel Allah daim etsin.
  • Güzel ve başarılar.. 2 defa uçuş yaptım eğitimli kabin amirleri ve hostesler var Tebrikler..birde kahveleri iyi olsaydı daha güzeldi.
  • 3 lü trileçe grubuna yz de mi dahil oldu .
  • Gereksiz tipler yok değil ama genele bakarsan emin adımlarla ilerleyen bir firma..
  • duyan da süper şirket zanneder. zamanında az ziyan olmadık oralarda
  • dışı senş yakar içi bizi yakar
  • Corendon ve atlasdaki hostesleri TK toplasa siz o zaman görün TK yı. Corendon'un hosteslerine bakın bi bide TK ya
  • Emek olmadan yemek olmaz arkadaşlar şunu şöyle açıklayayım. 1-) çok doğru destinasyonlara doğru zamanda uçuyorlar. 2-) gereksiz müdür yok 3-) km maaşları olması gereken düzeyde 4-) şirket içi şeffaflık söz konusu( mesela babası kaptan olanların veya Anadolu pilotaj kökenlilern dlr2 den muaf olma vb. tarzı olaylar yok) 5-)kaliteli ve mantıklı karar alabilen yönetici kadrosu
  • Gurur duyuyorum..
  • Takdir ettiğim şirket keşke THY de böyle yönetilse

Corendon Airlines, Türkiye’nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçısı sıralamasında “Yolcu Taşımacılığı ve Genel Hizmetleri” kategorisinde 7’inci oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı 2015' araştırması sonuçlarına göre, Corendon Airlines, İlk 500 Hizmet İhracatçısı sıralamasında 16'ıncı; “Yolcu Taşımacılığı ve Genel Hizmetleri”  kategorisinde ise 7’inci oldu.

Turizmin içinde bulunduğu sıkıntılı günlere rağmen, hem filosunu büyüten hem de Rusya ve Arabistan gibi yeni destinasyonlara uçmaya başlayan Corendon Airlines, havayolu şirketlerinin küçülmeye gittiği bir dönemde yeni mezun Türk Yardımcı Pilotların tip ücretlerini karşılayarak bünyesinde istihdam edeceğini açıklamasıyla da gündemde uzun süre yer almıştı. Nisan 2017’de filosuna fabrika çıkışlı yeni nesil bir Boeing 737-800 Sky Interior daha katacak olan Corendon, 2017 yazında Alman pazarına da %30 kapasite artışıyla giriyor.

Krizlere rağmen büyüme ve başarı grafiğini sürekli yükselten Corendon Airlines, 2016 yılında, 600 çalışanı ve 688 milyon liralık cirosuyla, Fortune 500 “Türkiye’nin En Büyük Şirketleri” sıralamasında 231’inci; Capital 500 Listesinde ise 302’inci sırada yer aldı.

Corendon o listede 7. sıraya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

TK ~ 7 yıl önce
Yemek içmek full SSK Akbil veriyorlar sosyal şirket çalışanlardan diğer özel charter ler gibi o parası bu parası almıyor doğru... ama TK çok kurumsal ve dev bir marka CAİ nin hiçbiryönüyle kıyaslanamaz. hiç kurumsal bir yönetim şekli Yok. Aile şirketi gibi çalışıyor. Ordan emekliliği bırak 5 yılını gören zor bulunur. Maaşlar düşük. Kabin'i düşünenler için başınızda bir kadının sizi çocuk gibi azarlamasını kaldırabilirseniz buyrun efem :) Ali Cengiz oyunları ne güzel oyunlardır vs vs.. ama şirketin büyümesi çok güzel Allah daim etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Güzel ve başarılar.. 2 defa uçuş yaptım eğitimli kabin amirleri ve hostesler var Tebrikler..birde kahveleri iyi olsaydı daha güzeldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trileçe ~ 7 yıl önce
3 lü trileçe grubuna yz de mi dahil oldu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dertli ~ 7 yıl önce
bi tokatlı var bi de sen! her haberi kirletiyorsun nedir derdin? kiminledir? hodri meydan!!!
..... ~ 7 yıl önce
hadiiii..... hodri meydan. esas sen kimsin kimin nesisn. teknikten, özellikle 3 lüden biri değilsen sen gel aşağıya. topla teknığı, sor bakalım soruştur araştır. insanlar bu kişilere artık yaka silkiyor. konuşmaları tarzları sohbetleri hep itici ve aşağılayıcı. şirketi kirletenenlerde, seviyesini ve kalitesini düşürenlerde bu üç kişi. yazayım mı isimlerinin baş harflerini. s.ş.s. aaaaa bak üç s çıktı. yazıklar olsun sizede sizin gibi yöneticilerede. aylardan beridir burdan bas bas bağırıyoruz. h. e den başka kimi dinlediniz. toplayın bir tekniği. yapın adam gibi bir toplantı. o toplantıya h. e de gelmesin. bu 3 kişide gelmesin. bak ne oluyor.hadiiii. hodri meydan dedin ya. HODRİ MEYDAN......
Gurur.. ~ 7 yıl önce
Gereksiz tipler yok değil ama genele bakarsan emin adımlarla ilerleyen bir firma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist ~ 7 yıl önce
duyan da süper şirket zanneder. zamanında az ziyan olmadık oralarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memoya ~ 7 yıl önce
dışı senş yakar içi bizi yakar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Steward ~ 7 yıl önce
Corendon ve atlasdaki hostesleri TK toplasa siz o zaman görün TK yı. Corendon'un hosteslerine bakın bi bide TK ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZE bekleyen pilot ~ 7 yıl önce
Emek olmadan yemek olmaz arkadaşlar şunu şöyle açıklayayım. 1-) çok doğru destinasyonlara doğru zamanda uçuyorlar. 2-) gereksiz müdür yok 3-) km maaşları olması gereken düzeyde 4-) şirket içi şeffaflık söz konusu( mesela babası kaptan olanların veya Anadolu pilotaj kökenlilern dlr2 den muaf olma vb. tarzı olaylar yok) 5-)kaliteli ve mantıklı karar alabilen yönetici kadrosu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadolu mezunu ~ 7 yıl önce
biz okula da seçilerek girmemize rağmen dlr2den hiçbir zaman muaf olmadık
Anadolu yıldızı ~ 7 yıl önce
Gercekten Cahilsin Kimbilir hangi okuldan nasıl vasat altı mezun oldunda bide ona buna b.k atıyosun , Herkes HAKETTGINI YASAR ASLANIM CALIŞ SENDE ADAMAKILLI MUAMELE GÖR, yan gelip ytmayla olmuyor..
Bumin.. ~ 7 yıl önce
Gurur duyuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Takdir ettiğim şirket keşke THY de böyle yönetilse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huzursuz ~ 7 yıl önce
Cadı kazanı gibi kaynayan bir şirket

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000