02 Şubat 2016, Salı 12:18:08

Corendon kabini ödüllendirildi

Londra’da gerçekleştirilen ve her yıl en iyi kabin ekiplerinin ödüllendirildiği ISPY Ödülleri’nde Corendon Airlines, “En Fazla Gelişim Gösteren Havayolu" ödülüne layık görü
  • Karton kutu Airlines, alin size Turkce
  • Turkceyi karistirmayin. Ingilterede Turkce onemsiz bir dil! Burda yasayip gorursunuz.
  • Boyle organizasyonlarda şirketi temsil edecek çalışanların olması cok guzel. Dünya çapında Hava ulaştırma isi yapan charter şirketler demek ki dedikodu yapan, yalan yanlış rapor yazıp amirlik peşinde koşan, diva çakması, İngilizce sertifikası C2 olup A1 konuşabilen personelle DEGİL, tam donanımlı boyle personeller ile temsil ediliyormuş. Tabiki bu ayrımi yapacak olanlar şirketlerin kabin memurlarından sorumlu müdürlükleridir. Yetkili müdürlükler dinamizm içersinde olup, yenilikçi kültüre sahip, deneyimli, başarı kovalayan ve en önemlisi çalışanların kendilerini ifade edebilecekleri eşit yaklaşımda bulunabilecek yoneticilerden olmalıdır. Drama Queen lerden, elinizi vicdanıniza koyun deyip Vicdanla Alakası olmayanlardan degil.
  • 3 kuruşa 5 köfte uygulamasını burada görüyoruz...
  • Tebrikler A.Özkandil
  • Yabanci kaptanla ucmasi yasaklanan dil bilmedigi icin kac amir var acep
  • Tebrıkler ...
  • Tebrikler Reyhan..
  • Onur Air yok mu acaba.Kabin ekipleri asgari ücret almasına ragmen 1 numaradır da
  • 2pac is THE best rapper alive!!

Londra’da gerçekleştirilen ve her yıl en iyi kabin ekiplerinin ödüllendirildiği ISPY Ödülleri’nde Corendon Airlines, “En Fazla Gelişim Gösteren Havayolu" ödülüne layık görüldü.

1999 yılından beri İngiltere’nin Londra şehrinde düzenlenen ve dünyanın en iyi kabin ekiplerinin seçildiği ISPY (Inflight Sales Person of the Year) Ödül Töreni, bu yıl da göz kamaştırdı.

24-28 Ocak 2016 tarihlerininde düzenlenen eğitim programı dahilinde düzenlenen ödül gecesine, Corendon Airlines’ ı temsilen kabin ekibi üyeleri Reyhan Altıntaş ve Sinem Demirtaş katıldı. Program süresince ekip çalışmasında göstermiş oldukları başarı doğrultusunda Altıntaş ve Demirtaş, 29 havayolundan oluşan rakiplerini geride bırakarak  “Most Improved Airline/En Fazla Gelişim Gösteren Havayolu” ödülünün sahibi oldu. 

Flemingo Duty Free firmasıyla yaptığı işbirliğiyle programa katılan Corendon Airlines kabin ekibi, tüm dünyanın önde gelen havayolu ekiplerinin önce eğitim alıp sonra dünyanın en iyi kabin ekibi olmak için yarıştığı, sektörün en prestijli ve saygın organizasyonlarından ISPY Ödül Gecesi’nde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti. 2013 yılında da ürün bilgisi ve satış yetenekleri ile “Product Merchandising/Ürün Satışı” dalında gümüş madalyayı almaya hak kazanan Corendon Havayolları, bu ödül ile birlikte son üç yılda iki ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

Corendon kabini ödüllendirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

nasil ama ~ 8 yıl önce
Karton kutu Airlines, alin size Turkce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ingiliz vatandas ~ 8 yıl önce
Turkceyi karistirmayin. Ingilterede Turkce onemsiz bir dil! Burda yasayip gorursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Boyle organizasyonlarda şirketi temsil edecek çalışanların olması cok guzel. Dünya çapında Hava ulaştırma isi yapan charter şirketler demek ki dedikodu yapan, yalan yanlış rapor yazıp amirlik peşinde koşan, diva çakması, İngilizce sertifikası C2 olup A1 konuşabilen personelle DEGİL, tam donanımlı boyle personeller ile temsil ediliyormuş. Tabiki bu ayrımi yapacak olanlar şirketlerin kabin memurlarından sorumlu müdürlükleridir. Yetkili müdürlükler dinamizm içersinde olup, yenilikçi kültüre sahip, deneyimli, başarı kovalayan ve en önemlisi çalışanların kendilerini ifade edebilecekleri eşit yaklaşımda bulunabilecek yoneticilerden olmalıdır. Drama Queen lerden, elinizi vicdanıniza koyun deyip Vicdanla Alakası olmayanlardan degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köfteci ~ 8 yıl önce
3 kuruşa 5 köfte uygulamasını burada görüyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kangurian ~ 8 yıl önce
Tebrikler A.Özkandil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Yabanci kaptanla ucmasi yasaklanan dil bilmedigi icin kac amir var acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bumin ~ 8 yıl önce
Tebrıkler ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BDI ~ 8 yıl önce
Tebrikler Reyhan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
403€ icin mi? ~ 8 yıl önce
Onur Air yok mu acaba.Kabin ekipleri asgari ücret almasına ragmen 1 numaradır da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2pac2 ~ 8 yıl önce
2pac is THE best rapper alive!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000