23 Ocak 2014, Perşembe 14:20:47

CORENDON KABİN EKİBİNİN BÜYÜK GURURU

ISPY 2014 “Dünyanın En İyi Kabin Satış Ekipleri” Ödül Töreninde Corendon Airlines kabin ekibi gümüş madalya aldı.
  • iPhone uygulaması boş konuşmaya gerek yok. Benim crew ile alakam yok. Öncelikle isminizi bildirin ondan sonra gelip konusun. böyle sinsi tavlalarınızla gelip hava atmayın. Iiyicenne saçmaladiniz.
  • Crew Soner Hollanda ya Soner bey hollandadan Konusmak kolay Ozaman buraya geleceksin 300 euro ya ucacaksin davulun sesi uzaktan hos gelirmis ha bu arada reklam olsun diye birseyleri savunma bunlar aci gercekler hicbir sirkette 6 ay sonra isten personel cikarilip Kis ayinin ortasinda personel aranmaz reklama gerek yok ........
  • Bu büyük bir başarıdır. Meral ve Sevim helal olsun size. Kötü yorum yapanlar kendileri başaramadılar için kıskanıyorlar galiba. Siz önce ingilizcenizi duzeltin ondan sonra konusun. Şirketler sizi niye göndermedi için beli zaten, rezil kepaze olurdular!! Kıskanmaya devam kardeşler ;) Cekemeyen anten taksin ;) Tekrar hayırlı olsun Meral ve Sevim!!
  • Cabın Crew Bu şirkettin amirleri satışa çıkmıyorlar nasıl satiş rekoru Kırmış hayret sadece kendı kendine gelin güvey olan bir şirket satış birakılsın kabın memurunun maaşını reklam etsinler 300 Euro ucun arkadaslar bunun yanında ıtıbar bile görmediğiniz cabın crew Manager reklam Yapmakla bu işler yürümüyor Saygılar
  • Helal olsun,başarılar
  • Bir ara Avrupa'nin en iyi charter havayolu ödüllerini Sky topluyordu .. Bu da o tarz bi ödül .. Kendi kendine gelin guvey oluyorlar yine charterlar ..
  • sunexpress geçen yıl şampiyon oldu,bir kelime bahsedilmedi bu sitede.
  • Tebrikler sizlere
  • Corendon sevmedi KLM'e aldinim basarilar demicem cunku bana ayit!!!!
  • tebrik ederiz arkadaşları çok büyük bir başarı. Artık bu cefakar, vefakar, özverili, tatminkar, sabırlı, 3 kuruşa 5 köfte vermeye çalışan kabin ekipleri, birim yöneticileri ve şirket yöneticileri tarafından biraz daha fazla itibar ve saygıyı hak ediyorlar bence. Bilmem anlatabildim mi ?

1999 yılından beri İngiltere’nin Londra şehrinde düzenlenerek dünyanın en iyi kabin satış ekiplerinin seçildiği ISPY (Inflight Sales Person of the Year) ödül gecesinde, Corendon Havayolları kabin ekibi Meral Alıcı Akyürek ve Sevim Maria Selametoğlu ekip çalışmasında gösterdikleri ürün bilgisi ve satış yeteneklerine ile “Product Merchandising/Ürün Satışı” dalında gümüş madalyaya layık görüldüler.   

Dünyanın en önde gelen 37 havayolunun 110 kabin ekibinin katıldığı etkinlikte Türkiye’den katılan 5 havayolu arasından ödül alan tek ekip olan Corendon Airlines kabin ekibi, Oscar törenlerini aratmayan şıklıktaki gala gecesinde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti. ISPY, tüm dünyadan belli başlı havayolu firmalarının kabin ekiplerinin önce eğitim alıp sonra dünyanın en iyi kabin satış ekibi olmak için yarıştığı sektörün en prestijli ve saygın organizasyonlarından biri olmasıyla tanınıyor. 

CORENDON KABİN EKİBİNİN BÜYÜK GURURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Soner ~ 10 yıl önce
iPhone uygulaması boş konuşmaya gerek yok. Benim crew ile alakam yok. Öncelikle isminizi bildirin ondan sonra gelip konusun. böyle sinsi tavlalarınızla gelip hava atmayın. Iiyicenne saçmaladiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Crew Soner Hollanda ya Soner bey hollandadan Konusmak kolay Ozaman buraya geleceksin 300 euro ya ucacaksin davulun sesi uzaktan hos gelirmis ha bu arada reklam olsun diye birseyleri savunma bunlar aci gercekler hicbir sirkette 6 ay sonra isten personel cikarilip Kis ayinin ortasinda personel aranmaz reklama gerek yok ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soner / Hollanda ~ 10 yıl önce
Bu büyük bir başarıdır. Meral ve Sevim helal olsun size. Kötü yorum yapanlar kendileri başaramadılar için kıskanıyorlar galiba. Siz önce ingilizcenizi duzeltin ondan sonra konusun. Şirketler sizi niye göndermedi için beli zaten, rezil kepaze olurdular!! Kıskanmaya devam kardeşler ;) Cekemeyen anten taksin ;) Tekrar hayırlı olsun Meral ve Sevim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cabın Crew Bu şirkettin amirleri satışa çıkmıyorlar nasıl satiş rekoru Kırmış hayret sadece kendı kendine gelin güvey olan bir şirket satış birakılsın kabın memurunun maaşını reklam etsinler 300 Euro ucun arkadaslar bunun yanında ıtıbar bile görmediğiniz cabın crew Manager reklam Yapmakla bu işler yürümüyor Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeynep ~ 10 yıl önce
Helal olsun,başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ödül büyük ;) ~ 10 yıl önce
Bir ara Avrupa'nin en iyi charter havayolu ödüllerini Sky topluyordu .. Bu da o tarz bi ödül .. Kendi kendine gelin guvey oluyorlar yine charterlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şampiyon sxs ~ 10 yıl önce
sunexpress geçen yıl şampiyon oldu,bir kelime bahsedilmedi bu sitede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wauuvv ~ 10 yıl önce
Tebrikler sizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remember me!!! ~ 10 yıl önce
Corendon sevmedi KLM'e aldinim basarilar demicem cunku bana ayit!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
* ~ 10 yıl önce
Bu nasıl bir türkce kardeşim ne yazdınız buraya allah aşkına
uçuyoz biz ~ 10 yıl önce
tebrik ederiz arkadaşları çok büyük bir başarı. Artık bu cefakar, vefakar, özverili, tatminkar, sabırlı, 3 kuruşa 5 köfte vermeye çalışan kabin ekipleri, birim yöneticileri ve şirket yöneticileri tarafından biraz daha fazla itibar ve saygıyı hak ediyorlar bence. Bilmem anlatabildim mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000