01 Temmuz 2016, Cuma 14:05:01

Corendon Ibiza'daki ilk Türk otelini açtı

Corendon Turizm Grubu, otelcilik sektöründeki son yatırımı İbiza Adası’ndaki Marble Stella Maris Hotel’i açarak adadaki ilk Türk yatırımını gerçekleştirdi.
  • Ibiza yatısı istiyoruz
  • Corendon boeing inecek. Ibiza gece hayatıyla uçacak.melahat ibiza ibiza diyecek? Aziz bir hap attım ibizada diyecek? Oley

Corendon Turizm Grubu, otelcilik sektöründeki son yatırımı İbiza Adası’ndaki Marble Stella Maris Hotel’i açarak adadaki ilk Türk yatırımını gerçekleştirdi.

Son dönemde hem yurtiçinde hem de yurtdışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, bünyesine en son kattığı İspanya’daki oteli Marble Stella Maris’in açılışını gerçekleştirdi. İspanya’nın en gözde tatil beldesi İbiza’da açılan Marble Stella Maris Hotel ile Corendon, İspanya’ya ilk defa her şey dahil sistemini de taşımış oldu.

“Gelen talepleri karşılamak amacıyla kendi otelimizi hizmete soktuk”

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından biri olan İbiza’yı daha geniş bir kitlenin ziyaretine açtıklarını belirtti. Karaer, Marble Stella Maris’teki aşçı kadrosuna “her şey dahil” sistemini öğretmek için Türkiye’deki otellerinden 5 aşçıyı İbiza’ya gönderdiklerini anlattı. Karaer; “Yıllardır Türkiye ve Hollanda pazarlarından İbiza ile ilgili yoğun talep alıyor fakat istediğimiz konseptte otel bulamıyorduk. Gelen talepleri karşılamak amacıyla kendi otelimizi hizmete sunduk. Bizden yüksek kaliteyi uygun fiyata bekleyen müşteri portföyümüz için her şey dahil konsepti geliştirdik. Fakat bu konseptte biraz farklı olarak kaliteli bir şarap, yüksek hızlı wi-fi bağlantısı veya alakart akşam yemeği isteyen misafirlerimize özel hizmetler de sunuyoruz” diye konuştu. Karaer, ayrıca Marble Stella Maris’te kış aylarında da misafir ağırlamaya devam edeceklerini; böylece adanın Haziran-Eylül ayları arasındaki sezonunu uzatmaya katkıda bulunacaklarını belirtti. 

İbiza’nın ilk resort otellerinden

Corendon Hotels and Resorts bünyesine girdikten sonra baştan aşağı yenilenen Marble Stella Maris, İbiza ve Hollanda tarzlarının kombinasyonundan yaratılmış özel bir stille döşenmiş 295 modern ve konforlu odadan oluşuyor. Akdeniz’in en güzel adasının ilk resort otellerinden olan 4 yıldızlı tesisin en önemli özelliklerinden biri, eğlence adası İbiza’da çocuklarıyla tatil yapmak isteyen ailelere uygun az sayıda otelden biri olması. Gece hayatıyla ünlü adanın batı kıyısında konumlanan otelde, yetişkinlere özel iki yüzme havuzu dışında, çocuklar için ayrı bir havuz, açık ve kapalı oyun alanları ve yemek dersleri gibi hobi kursları mevcut. Tesis, 60 bin metrekarelik görkemli bir bahçenin içinde konumlanıyor.











Corendon Ibiza'daki ilk Türk otelini açtı

Yorumlar

K/m ~ 8 yıl önce
Ibiza yatısı istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Corendon boeing inecek. Ibiza gece hayatıyla uçacak.melahat ibiza ibiza diyecek? Aziz bir hap attım ibizada diyecek? Oley

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000