02 Ağustos 2018, Perşembe 13:11:50

Corendon Havayolları 8. kez Capital 500 listesinde

Capital 500 listesine bu yıl da adını yazdıran Corendon Airlines, listeye 365’inci sıradan girerek “Türkiye´nin En Büyük 500 Özel Şirketi” arasında sekizinci kez yerini aldı.
  • Olayı sadece haba yolu olarak düşünüyorsunuz ama corendon hemi acenta hemi de otel işin çok iyi bir firma şu anda dünyada 7 oteli var acentasi ise tüm dünyaya yolcu gönderiyor.
  • Corendon u tebrik ederim ama 16 uçaklı charter havayolu Türkiye de ilk 500 arasında ise bizim şirketlerde bir sorun var galiba
  • Hadi canım bir de Corendon'un uçuş ekibini dinleyin.
  • Sinpagur dan aldigim maaslarla sirket kurup bende ilk 500 sirket olacagim ilk gunden, TR de ilk 500 e girmek icin Dubai de uc ev satmak yeterli
  • BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIZ ACABA 2019 IC HATLARDA UCUSUNUZ OLURMU
  • THY böyle şirketleri örnek almalı.

Capital Dergisi’nin yıllık ciroları baz alarak Türkiye’nin en büyük özel sektör şirketlerini belirlediği araştırmasının sonuçları açıklandı. 2011 yılı itibarıyla her yıl “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” arasında yer almaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Corendon Airlines Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Olcay Türker, Türkiye turizminin yeniden canlanması ile iyi bir sezon geçirdiklerini ve önümüzdeki sene listelerde daha da üst sıralarda yer almayı beklediklerini belirtti.

Olcay Türker: Turizmde yeni rekorlar kırılacak
Türker, 2018 yılını da değerlendirerek, “Yılın ilk yarısında elde ettiğimiz sonuçlarla yıl sonu bütçe hedeflerine ulaşacağımızı tahmin ediyoruz. Bu yıl erken rezervasyonlardaki büyük artış, talebe daha planlı bir şekilde ve zamanında karşılık vermemizi sağladı, bu sayede kapasite kullanımında son beş yılın en iyi seviyesine ulaştık.  Türkiye’ye olan talebin önümüzdeki yıl daha da artmasını ve bu doğrultuda  daha hızlı büyümeyi hedefliyoruz. Özellikle Avrupa pazarının geri dönüşü ile birlikte Türkiye turizmi yeni rekorlar kırmaya devam edecek. Bu talep artışı ile birlikte koltuk başına gelirlerde de bir artış yakalamak durumundayız. Bu bizi önümüzdeki yıl, şu anda 365. sırada yer aldığımız Capital 500 listesinde daha üst sıralara taşıyacaktır” dedi.

Corendon Airlines, sektörün en itibarlı değerlendirme araştırmaları olan Capital 500’de 2011, Fortune 500 Türkiye’de ise 2012 yılından bu yana art arda yer almayı başardı. Uluslararası havayolu, geçtiğimiz ay açıklanan ve şirketleri net satışlar, faiz/vergi öncesi kar-zarar, aktif toplam ve öz kaynak değerlerine göre sıralayan Fortune 500 Türkiye listesine 271’inci sıradan girerek, 7’nci kez “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” arasında yer almıştı.

Corendon Havayolları 8. kez Capital 500 listesinde

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Corendon crew ~ 6 yıl önce
Olayı sadece haba yolu olarak düşünüyorsunuz ama corendon hemi acenta hemi de otel işin çok iyi bir firma şu anda dünyada 7 oteli var acentasi ise tüm dünyaya yolcu gönderiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamadım ~ 6 yıl önce
Corendon u tebrik ederim ama 16 uçaklı charter havayolu Türkiye de ilk 500 arasında ise bizim şirketlerde bir sorun var galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir de ~ 6 yıl önce
Hadi canım bir de Corendon'un uçuş ekibini dinleyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Strategist ~ 6 yıl önce
Sinpagur dan aldigim maaslarla sirket kurup bende ilk 500 sirket olacagim ilk gunden, TR de ilk 500 e girmek icin Dubai de uc ev satmak yeterli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARDINLI ACENTA ~ 6 yıl önce
BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIZ ACABA 2019 IC HATLARDA UCUSUNUZ OLURMU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avia ~ 6 yıl önce
sky a mı dönelim.
Mardinli ~ 6 yıl önce
Soruyu neden buradan sordun. Arayıp telefonla sorsana. Buradan kimse cevap vermez.
Hayir ~ 6 yıl önce
Hayirrrrrrrr
Cevap ~ 6 yıl önce
Buradan da cevap verelim. Olmayacak
Sample ~ 6 yıl önce
THY böyle şirketleri örnek almalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmallik ~ 6 yıl önce
Neyini ornek alsin sen bu firmanin gecmisini biliyormusun? Bilip bilmeden Thy ni kotulemeyin. THY dunya staridir.
sacmalıga cvp ~ 6 yıl önce
Alın teri var, sevgi var, saygı var, dünya iyisi patronlar var, özverili çalışanlar var geçmişte ve şimdide

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000