09 Şubat 2010, Salı 07:09:18

Corendon filosunu büyütüyor

Antalya merkezli charter operasyon düzenleyen Corendon Airlines, filosunu genişletiyor...
  • corendon iki uçağı Sudan'a wet-lease olarak verdi iki uçağını ayt-ams'dan uçurdu diğer uçak ise haftada bir veya iki uçuş yaptı...beş uçaklık bir şirket çin güzel bir kış operasyonu görünüyor...itirazı olan yoktur herhalde ....ama hala yorum yapanlar var...anlaşılır gibi değil...diğer şirketlere bakalım...tailwind bütün uçaklarını yatırdı,sky çoğu günler filosunun yarısından fazlasını yatırdı,iç hat yapan onur,sun expres 3-4 uçakları yattı.....örnekler arttırılabilinir...
  • Chartes operasyonun ne demek olduğuya ilgili aydınlatıcı bir bilgi yazan olursa minnettar olurum...
  • Corendon Airlines'ın iç hat uçuş izni yok, ne zaman Airporthaber'de Corendon'la ilgili bir haber çıksa herkes kendi şehrine uçuş istiyor, işsiz kalan pilotlar yabancı pilot diye ağlıyor. THY-Anadolu Jet-Onur Air-Sun Express dururken Corendon'un yatan bir uçağı mı göze battı?
  • Bu şirketin ucagı gercekten Antalyada bütün kış yattı mı? Pes dogrusu !.. Bursadan bir sirket Diayrbakır-Bursa arası uçuşlarını gerekce göstermeden iptal etti. 2.5 milyonuluk Bursaya ucuş düzenleyecek bu camiada bir şirket yokmu?Ayrıca Bursadan yurt dışına da bir sefer yok. Zavallı Bursa halkı istanbul yollarında hem zaman hem para kaybediyor. Bu sizce reva mı ?
  • istihdam sağlamak güzel bişey,inşallah daha profosyonel bir yapıya kavuşurlar,koltuğa yapışan birim yöneticilerinin kendi egolarını tatmin ettiği kulaklarda dolanıyor...Eline sopa alan,patroncu olan herkes aynı ışığın etrafına toplanıyor.Olan zavallı ekmek parası için çalışan insanlara oluyor.3-5 kısayım derken zihniyetini yitiriyor.Bilmiyorlar ki çalışan patronu vezir de eder,rezilde...
  • bardağı boş yerinden görmek diye buna denir, 5 uçağın 4 ü uçmuş.. 1 i yattı diye yorum yapılıyor.. :)
  • O kadar uçağa yazın yolcu bulursun da kışın ne yapacaksın? Bütün kış AYT meydanında bir uçağın yattı.Peki seneye ne olacak?

Merkezi Antalya'da olan Corendon Airlines, Boeing 737-800 tipi iki uçak daha alarak filosunu genişletmeye hazırlanıyor.

Corendon Airlines Operasyon Müdürü Niyazi Yıldırır, yaptığı açıklamada ‘Sağlam ve emin adımlarla büyüme hedefleri doğrultusunda yapılan yeni yatırımlara paralel olarak bugün 265 kişiyi istihdam eden Corendon Airlines, 2010 yılı Nisan ayı itibariyle çalışan sayısını da 300’e çıkarmayı planlamaktadır’ dedi.

Corendon filosunu büyütüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
corendon iki uçağı Sudan'a wet-lease olarak verdi iki uçağını ayt-ams'dan uçurdu diğer uçak ise haftada bir veya iki uçuş yaptı...beş uçaklık bir şirket çin güzel bir kış operasyonu görünüyor...itirazı olan yoktur herhalde ....ama hala yorum yapanlar var...anlaşılır gibi değil...diğer şirketlere bakalım...tailwind bütün uçaklarını yatırdı,sky çoğu günler filosunun yarısından fazlasını yatırdı,iç hat yapan onur,sun expres 3-4 uçakları yattı.....örnekler arttırılabilinir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Chartes operasyonun ne demek olduğuya ilgili aydınlatıcı bir bilgi yazan olursa minnettar olurum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon Airlines'ın iç hat uçuş izni yok, ne zaman Airporthaber'de Corendon'la ilgili bir haber çıksa herkes kendi şehrine uçuş istiyor, işsiz kalan pilotlar yabancı pilot diye ağlıyor. THY-Anadolu Jet-Onur Air-Sun Express dururken Corendon'un yatan bir uçağı mı göze battı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şirketin ucagı gercekten Antalyada bütün kış yattı mı? Pes dogrusu !.. Bursadan bir sirket Diayrbakır-Bursa arası uçuşlarını gerekce göstermeden iptal etti. 2.5 milyonuluk Bursaya ucuş düzenleyecek bu camiada bir şirket yokmu?Ayrıca Bursadan yurt dışına da bir sefer yok. Zavallı Bursa halkı istanbul yollarında hem zaman hem para kaybediyor. Bu sizce reva mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istihdam sağlamak güzel bişey,inşallah daha profosyonel bir yapıya kavuşurlar,koltuğa yapışan birim yöneticilerinin kendi egolarını tatmin ettiği kulaklarda dolanıyor...Eline sopa alan,patroncu olan herkes aynı ışığın etrafına toplanıyor.Olan zavallı ekmek parası için çalışan insanlara oluyor.3-5 kısayım derken zihniyetini yitiriyor.Bilmiyorlar ki çalışan patronu vezir de eder,rezilde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bardağı boş yerinden görmek diye buna denir, 5 uçağın 4 ü uçmuş.. 1 i yattı diye yorum yapılıyor.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O kadar uçağa yazın yolcu bulursun da kışın ne yapacaksın? Bütün kış AYT meydanında bir uçağın yattı.Peki seneye ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000