01 Aralık 2016, Perşembe 11:22:29

Corendon en temiz havayolları arasında

Uluslararası charter havayolu Corendon Airlines, yolcu başına doğaya salınan karbon miktarı açısından dünyadaki en temiz havayolları sıralamasında 4., Türkiye’deki en temiz havayolları sıralamasında ise 1.sıraya oturdu.
  • Biz hep gideriz kiminin hoşuna, kiminin zoruna
  • bu üç kabadayı için de sevgi saygı ve iletişim kapsamına alıyorsanız. mutlu aile kapsamına alıyorsanız.her mutlu birim kapsamına alıyorsanız. o zaman sanozda sanız. derenin önünde otururken içinde yüzen aslanlar miyav miyav diye ses veriyor.o sesi duydum oltamı attım aaa bir baktımki aslan diye duyduğum ses kedi yavrusu sesiymiş.
  • yer personelinden uçucu personeline kadar 7/24 durmadan çalışan bir ekip. Herkes gıpta ile bakıyor size. Yolunuz açık olsun.
  • İLGİLİ TÜM DEPARTMAN SORUMLU VE GÖREVLİLERİNİ KUTLARIM,GURUR DUYDUM.EMİNİM YILDIRAY BEY DE ÇOK MUTLUDUR.BAŞARILARINIZ SÜREKLİ OLSUN.
  • Tebrik ediyorum. Bir de uçAkların içi temiz olsa 10 numara şirket....
  • Şirketimiz de bu listede bası cekiyordur. Salinim çok az. Öyle olmasa otobüs durağından eleman alıp insanların hayatını kurtarmaya çalışmazdı . Tesekkurler nedim bey tesekkurler onurair .
  • corendon.thy..pegasus..atlas ve dıger hiçbirine giremeyıp de kıskanan kım warsa bu sıteye toplanmış..kımıleri burdan yazar kımılerı de(bızım gıbı cok şükür)ekmegımız için uçmaya devam ederiz....haydeee hawe a safe flight:)))
  • Helal olsun, pazarlama artık sadece reklam yapmak ile olmuyor, sosyal olarak haberlerde yer almak, hafızalarda yer atmak artık insanların gözüne soka soka değil, böyle bilinçaltında yer edecek çalışmalarla mümkün.
  • Bugün Corendon airlines ta bir toplantıya katıldım. Şirket atmosferini ve ortamı çok beğendim. Bu gibi konulara da önem verdiği ortada. Başarılarının devamını diliyorum.
  • Benim de 10 ucagim olsa iki üc tanesi yerde dursa iki tanesini kiralasam benim sirketim de temiz olurdu :) :)

Uluslararası charter havayolu Corendon Airlines, yolcu başına doğaya salınan karbon miktarı açısından dünyadaki en temiz havayolları sıralamasında 4.,  Türkiye’deki en temiz havayolları sıralamasında ise 1.sıraya oturdu.

Almanya, Hollanda, Belçika ve İskandinav ülkeleri gibi destinasyonlarda ismini Türkiye ile özdeşleştiren ve taşıdığı turist sayısı ile Türkiye turizmine önemli bir katkı sağlayan Corendon Airlines’tan bir büyük başarı daha geldi. 2004 yılında Alman Çevre Bakanlığı tarafından kurulan turizm odaklı çevre ve iklim koruma kuruluşu Atmosfair’ın 2016 yılı değerlendirmesinde Corendon Airlines, yolcu başına doğaya salınan karbon miktarı bakımından dünyadaki en temiz havayolları arasında dördüncü; Türkiye’deki havayolları arasında ise 1. sırada yer aldı. Havayollarının filolarındaki uçakların tipi, motoru, yolcu ve kargo kapasitesi, uçuş mesafesi ve doluluk oranlarını değerlendirerek her bir havayolunun doğaya saldığı karbondioksit oranını ölçümleyen ve kıyaslayan  “Atmosfair Airline Index 2016” araştırmasında bağımsız veri kaynakları ICAO, IATA, OAG, FlightGlobal’dan temin edilen veriler doğrultusunda 200’den fazla havayolu değerlendirildi.

Corendon Airlines farkı!

11 uçaklı filosunun tamamı yakıt verimliliği ve karbon azaltımı ile doğaya düşük miktarda karbon ayak izi bırakan Boeing 737-800’lerden oluşan Corendon Airlines, orta mesafede yaptığı uluslararası direk uçuşlar ve bu uçuşlardaki doluluk oranları sayesinde artan yolcu ve kargo verimliliği ile tüm dünyadaki havayolları arasında genel sıralamada 80,4 verimlilik puanı ile 4.; 3.800 km’nin üstündeki uçuşların sıralamasında ise 81,3 puan ile 2. oldu. Araştırma, her yıl düzenli olarak yapılıyor ve iklim değişimi ve çevre koruma konularında hassas Avrupalı turistler tarafından yakinen takip ediliyor.

Corendon en temiz havayolları arasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

çekemeyenlere. ~ 7 yıl önce
Biz hep gideriz kiminin hoşuna, kiminin zoruna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şenol-serkan-sezgin ~ 7 yıl önce
bu üç kabadayı için de sevgi saygı ve iletişim kapsamına alıyorsanız. mutlu aile kapsamına alıyorsanız.her mutlu birim kapsamına alıyorsanız. o zaman sanozda sanız. derenin önünde otururken içinde yüzen aslanlar miyav miyav diye ses veriyor.o sesi duydum oltamı attım aaa bir baktımki aslan diye duyduğum ses kedi yavrusu sesiymiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
yer personelinden uçucu personeline kadar 7/24 durmadan çalışan bir ekip. Herkes gıpta ile bakıyor size. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N.DEMİRKAN ~ 7 yıl önce
İLGİLİ TÜM DEPARTMAN SORUMLU VE GÖREVLİLERİNİ KUTLARIM,GURUR DUYDUM.EMİNİM YILDIRAY BEY DE ÇOK MUTLUDUR.BAŞARILARINIZ SÜREKLİ OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler.... ~ 7 yıl önce
Tebrik ediyorum. Bir de uçAkların içi temiz olsa 10 numara şirket....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onurair nerede ~ 7 yıl önce
Şirketimiz de bu listede bası cekiyordur. Salinim çok az. Öyle olmasa otobüs durağından eleman alıp insanların hayatını kurtarmaya çalışmazdı . Tesekkurler nedim bey tesekkurler onurair .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkeste kuyruk acısı ~ 7 yıl önce
corendon.thy..pegasus..atlas ve dıger hiçbirine giremeyıp de kıskanan kım warsa bu sıteye toplanmış..kımıleri burdan yazar kımılerı de(bızım gıbı cok şükür)ekmegımız için uçmaya devam ederiz....haydeee hawe a safe flight:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Helal olsun, pazarlama artık sadece reklam yapmak ile olmuyor, sosyal olarak haberlerde yer almak, hafızalarda yer atmak artık insanların gözüne soka soka değil, böyle bilinçaltında yer edecek çalışmalarla mümkün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sercan kocabaş ~ 7 yıl önce
Bugün Corendon airlines ta bir toplantıya katıldım. Şirket atmosferini ve ortamı çok beğendim. Bu gibi konulara da önem verdiği ortada. Başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerek yok ~ 7 yıl önce
İsim belirtip tribünlere oynamaya gerek yok.
büyükbaş ~ 7 yıl önce
Burda yazacağına mülakatlara zaman ayır :)
Corendon ~ 7 yıl önce
Benim de 10 ucagim olsa iki üc tanesi yerde dursa iki tanesini kiralasam benim sirketim de temiz olurdu :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
Kıskanıyordu :):)
Cevap ~ 7 yıl önce
İyi de bu yaptığın uçuş ile doğru orantılı bir hesaplama. Uçağın yatınca temiz kalmıyorsun yani. Saçma bir yorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000