12 Temmuz 2017, Çarşamba 10:42:33

Corendon bir kez daha en iyiler arasında

Fortune 500 Türkiye listesine bu yıl da adını yazdıran Corendon Airlines, listeye 284.sıradan girerek Türkiye´nin en büyük 500 şirketi arasındaki yerini bir kez daha aldı.
  • WORKING FOR CORENDON HAPPY WITH CORENDON
  • Tebrik ederim. Ama 2 yildir zam yapilmiyor (belli departmanlar haric).2 senedir hakkimizla calisip hakkimizi alamiyoruz maalesef.Personele zam haric hic bir masraftan da kacinilmiyor.Ulkede ki mali kriz sadece sirketleri degil halki da etkiliyor bunun da farkina varilsin lutfen. En azinda 1 maas ikramiye verin personellerin gonlunu alin.
  • iki yıl fo olarak uçtum şimdi tk dayım. yazık olmuş keşke önünden bile geçmeseydim. bunlar yüzünden kaptanlığım da gecikti. fo arkadaşlar. tk alımda. biran önce gelin. ziyan olmayın.
  • daha iyi günlere.bol kazançlı ve emniyetli uçuşlar.
  • Corendon gercekten en rahat ve profesyonel olarak hizmet verdiğim şirketlerden biri
  • Parayı veren düdüğü çalar.

Fortune 500 Türkiye listesine bu yıl da adını yazdıran Corendon Airlines, listeye 284.sıradan girerek Türkiye´nin en büyük 500 şirketi arasındaki yerini bir kez daha aldı.

Türkiye’nin önde gelen turistik havayollarından Corendon Airlines, şirketleri net satışlar, faiz/vergi öncesi kar-zarar, aktif toplam ve öz kaynak değerlerine göre sıralayan Fortune 500 Türkiye listesine 284.sıradan girerek, 6. kez “Türkiye’nin en büyük 500 şirketi” arasında yer aldı.

Konuyla ilgili konuşan Corendon Airlines Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Olcay Türker, “2012 yılı itibariyle her yıl “Türkiye’nin en büyük 500 şirketi” arasında yer almaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu yıl da geleneği bozmadık ve Fortune 500 Türkiye listesinde yerimizi aldık, üstelik Antalya ilinde sıralamaya giren 3.en büyük şirket olduk” dedi.

Türker, “2016 gerek ülkemiz gerekse bölgemiz için kolay bir yıl olmadı. Ülkemiz ekonomik ve siyasi sorunlarla baş etmek durumunda kaldı, fakat buna rağmen bu sorunların üstesinden başarıyla gelmesini bildi. 2016 yılında turizm sektöründe gerçekleşen talep daralması ve fiyat baskısı karşısında Corendon Airlines olarak alternatif pazarlar geliştirmeye çalıştık. İlk kez uçtuğumuz Ekaterinburg ile uçuş ağımıza Rusya’yı da eklemiş olduk. Türkiye’ye olan turistik talebin azalması sebebiyle uçaklarımızı dünya üzerinde başka havayollarına kiraladık. Bu sebeple, sektörümüzdeki krize rağmen Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer almayı başardık. Bu yıl ise, “Corendon Airlines Europe” adıyla Avrupa’da kurduğumuz yeni havayolu şirketimizle Avrupa şehirleri arasında uçuşlar düzenlemeye başlarken, diğer yandan ilk fabrika çıkışlı uçağımız yeni Boeing 737-800NG ile filomuzu gençleştiriyoruz. Her yıl artan başarı ivmemizi ve yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Corendon bir kez daha en iyiler arasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Craftsman ~ 7 yıl önce
WORKING FOR CORENDON HAPPY WITH CORENDON

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yes True But ~ 7 yıl önce
Only ducht people.
CAI ~ 7 yıl önce
Tebrik ederim. Ama 2 yildir zam yapilmiyor (belli departmanlar haric).2 senedir hakkimizla calisip hakkimizi alamiyoruz maalesef.Personele zam haric hic bir masraftan da kacinilmiyor.Ulkede ki mali kriz sadece sirketleri degil halki da etkiliyor bunun da farkina varilsin lutfen. En azinda 1 maas ikramiye verin personellerin gonlunu alin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ve kaybolmus haklar ~ 7 yıl önce
Evet haklisin Hollandali isen zam ve sosyal haklarin sonuna kadar acik.Turk isen kusura bakma haklarin biraz biraz kesilir.
bilmesek inanacaz ~ 7 yıl önce
iki yıl fo olarak uçtum şimdi tk dayım. yazık olmuş keşke önünden bile geçmeseydim. bunlar yüzünden kaptanlığım da gecikti. fo arkadaşlar. tk alımda. biran önce gelin. ziyan olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnan ~ 7 yıl önce
Geri gelmek istediğinde almadıkları için mi böyle yapıyorsun.Sen hayal dünyasında yaşamaya devam et.
reverser ~ 7 yıl önce
geri gelmek istiyorum
GL ~ 7 yıl önce
daha iyi günlere.bol kazançlı ve emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 7 yıl önce
Corendon gercekten en rahat ve profesyonel olarak hizmet verdiğim şirketlerden biri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrumu ~ 7 yıl önce
En çok işçi ve ülke hakkı yiyen firma.ne Corendonmus ve beş senemi yedin Allah'ından bulur inşallah.Bunu lütfen gazetecilik hakkına yayınlayın.
cai ~ 7 yıl önce
Calisan olarak bilemem 3. Sirketlere iyiler
Reklamlar ~ 7 yıl önce
Parayı veren düdüğü çalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000