03 Temmuz 2008, Perşembe 13:21:07

CORENDON BACAKLARI UZATTIRACAK

Akaryakıt fiyatlarındaki artış yüzünden krizin eşiğinde bulunan havayolları kemerleri sıkmaya devam ederken Corendon Havayolları 35 inçlik mesafesi olan koltuklardan 15 euro fark alarak ek gelir sağlayacak.
  • Bütün hastalıklar hazımsızlıkla başlar..! Kendi kendine kulvar belirlemek hazımsızlık göstergesidir. İyi olmaya devam edin ki bizler de sizleri örnek olarak göstermeye devam edelim!
  • Selamlar; Corendon'u Freebird gibi kaliteyi çok üst düzeyde tutmayı başarmış,ve tüm personeline oldukça değer veren,planlı,kişisel hırsların ve başarısızlıkların olmadığı bir şirketle kıyaslamak oldukça yanlıştır.Kulvarlar farklıdır. Corendon için bilgi sahibi olmadan atıp tutan kişiler ise neyin mücadelesini veriyor anlam veremedim.Ortada olmayan bişey için iddalaşmak ayrı bir saçma.İşleyişi iyidir.Çalışanları mutludur.Olurda filo büyütürse o zaman acımasız eleştrenlerin Tebrik etme erdemini gösterememeleri ayrıca bir zaaf ve yüzsüzlük olur.. Saygılar..
  • ben bu captain adli arkadasi hatirladim.bir ara LTBA da degnekcilige soyunmus park yeri de park yeri diyordu.Simdi de kendi sirketine mi sardi?yazik oluyor corendondaki arkadaslara.ne kotu boyle bir FEO nuz var.
  • Son bir yıldır bakıyorum da şirketlerimiz arasında her açıdan en iyi sayılabilecek iki şirket var. Corendon ve Freebird... Keşke diğerleri içinde güzel şeyler duysak...
  • Yok ya Masalaa bu arkadas bizde calismiyor imkani yok bizim is arkadaslarimiz boyle degil disardan birisidir mutlaka Cekemeyenlerimiz cok ama bizi seven daha cok, allah herkese gonlune gore versin derim ben !
  • Sayın Captain Yargısız infaz yapmanızın yanı sıra desteksizde sallıyorsunuz eger beraber calısmıyorsak ayıp beraber calıyorsakda 10 sefer ayıp ediyorsunuz yakısmıyor
  • Amaç negatif düşünmek değil, Eurocontrol faturalarının, MR ücretlerinin, uçak kiralarının, sigortanın zamanında ödenip ödenmemesi. Ayda hepimizin 100 saatin üzerinde uçuş yazıp şirketin para kazanmadığını duymak üzüyor hepsi o.
  • captain rumuzlu arkadas memnun degilsen bas git senin gibi negatif dusunceli calisma arkadaslarina hic ihtiyacimiz yok.
  • Captain rumuzlu arkadasımız seneye yeni ucaklarımızla ucuyorken bu yorumunuzu hatırlayıp gulecegiz
  • Bunlar Corendon'un son çırpınışları üzücü de olsa bu sezon sonu birçok şirket mevcut krizi atlatamayacak ve olan yine biz çalışanlara olacak.Corendon'da riski en fazla olan şirket aman dikkat.

Petrol 145 doları aşınca havayolu şirketleri önlem üstüne önlem almayı sürdürüyor. Dünya genelinde yaşanan krize karşı çareyi tasarruf önlemlerini artırmakta bulan şirketlerin birçoğu,  ücretli ikram uygulamasına geçerek ikramdan kazanç sağlama, geniş koltukları daha yüksek fiyata satarak ekstra gelir elde etme, koltukları sıkıştırarak uçağın kapasitesini arttırma ve mümkün olduğunca az bagaj taşıma gibi yöntemleri kullanmaya başladı.

Amsterdam ve Antalya merkezli operasyon yapan Corendon Havayolları da daha önce bagajda kilo sınırlaması, yakıt fiyatını yaz sezonu sonuna kadar sabitleme gibi bir takım önlemlere bir yenisini daha ekliyor.

Şirket, Hollanda ve Belçika’dan ağırlıklı olarak Antalya, Bodrum, İstanbul, Dalaman ve İzmir'e gerçekleştirdiği seferlerinde ek gelir getirmesi için 35 inç mesafesi olan koltukları 15 euro farkla satacak. Şirket, 35 inç’lik koltuklara ekstra ücret uygulayarak 550 bin dolarlık ek kaynak yaratmayı hedefliyor.

CORENDON BACAKLARI UZATTIRACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

DOST ~ 16 yıl önce
Bütün hastalıklar hazımsızlıkla başlar..! Kendi kendine kulvar belirlemek hazımsızlık göstergesidir. İyi olmaya devam edin ki bizler de sizleri örnek olarak göstermeye devam edelim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimsesiz ~ 16 yıl önce
Selamlar; Corendon'u Freebird gibi kaliteyi çok üst düzeyde tutmayı başarmış,ve tüm personeline oldukça değer veren,planlı,kişisel hırsların ve başarısızlıkların olmadığı bir şirketle kıyaslamak oldukça yanlıştır.Kulvarlar farklıdır. Corendon için bilgi sahibi olmadan atıp tutan kişiler ise neyin mücadelesini veriyor anlam veremedim.Ortada olmayan bişey için iddalaşmak ayrı bir saçma.İşleyişi iyidir.Çalışanları mutludur.Olurda filo büyütürse o zaman acımasız eleştrenlerin Tebrik etme erdemini gösterememeleri ayrıca bir zaaf ve yüzsüzlük olur.. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akil ~ 16 yıl önce
ben bu captain adli arkadasi hatirladim.bir ara LTBA da degnekcilige soyunmus park yeri de park yeri diyordu.Simdi de kendi sirketine mi sardi?yazik oluyor corendondaki arkadaslara.ne kotu boyle bir FEO nuz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOST ~ 16 yıl önce
Son bir yıldır bakıyorum da şirketlerimiz arasında her açıdan en iyi sayılabilecek iki şirket var. Corendon ve Freebird... Keşke diğerleri içinde güzel şeyler duysak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son gulen iyi guler ~ 16 yıl önce
Yok ya Masalaa bu arkadas bizde calismiyor imkani yok bizim is arkadaslarimiz boyle degil disardan birisidir mutlaka Cekemeyenlerimiz cok ama bizi seven daha cok, allah herkese gonlune gore versin derim ben !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masalaa ~ 16 yıl önce
Sayın Captain Yargısız infaz yapmanızın yanı sıra desteksizde sallıyorsunuz eger beraber calısmıyorsak ayıp beraber calıyorsakda 10 sefer ayıp ediyorsunuz yakısmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 16 yıl önce
Amaç negatif düşünmek değil, Eurocontrol faturalarının, MR ücretlerinin, uçak kiralarının, sigortanın zamanında ödenip ödenmemesi. Ayda hepimizin 100 saatin üzerinde uçuş yazıp şirketin para kazanmadığını duymak üzüyor hepsi o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2008 yaz sonu gorusuruz . ~ 16 yıl önce
captain rumuzlu arkadas memnun degilsen bas git senin gibi negatif dusunceli calisma arkadaslarina hic ihtiyacimiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masalaa ~ 16 yıl önce
Captain rumuzlu arkadasımız seneye yeni ucaklarımızla ucuyorken bu yorumunuzu hatırlayıp gulecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 16 yıl önce
Bunlar Corendon'un son çırpınışları üzücü de olsa bu sezon sonu birçok şirket mevcut krizi atlatamayacak ve olan yine biz çalışanlara olacak.Corendon'da riski en fazla olan şirket aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000