09 Nisan 2014, Çarşamba 09:18:25

CORENDON ALMANYA PAZARINA HIZLI GİRİYOR

Corendon Havayolları, bu yıl girdiği Almanya pazarında 200 bin koltuk hedefi ile sezona başlıyor.
  • Başvuruların Almanca değil de daha başka kriterlere göre değerlendirilip çağrıldığı. Alman yolcularla uçacak kabin personelinin havacılığın ana dili olan İngilizceyi bile zor konuştuğu Corendon. Ücretsiz ikram yaparken 169 Alman yolcuyla nasıl servis yapacaklar,nasıl anlaşacaklar. Bazen kabinde yaş ortalaması 70'i geçen ve İngilizce bilmeyen veya konuşmak istemeyen Alman yolculara ACİL DURUM olduğunda neyi nasıl anlatacaklar.Troleyden tavşan mı çıkaracaklar yoksa sessiz sinema mı oynayacaklar.....Bu sezon Alman yolcuyla birlikte başka şeyler de gelecek Corendon'a......Reklamasyon......ŞİKAYET!
  • corendon, güzel işler yapıyor her konuda.baştan emeği gecen tüm personeli kutlarım.kazasız uçuşlar.y.ç
  • corendon bu yaz sabiha gökçenden uçuş yapcakmı bilen varmı
  • su kargo taşımadaki ayak oyunlarının da farkına varsa Yıldıray bey, çok iyi olacak ama.....
  • Hayırlı uğurlu olsun...Herkese bereketli, kazançlı bir sezon dilerim...

2014 yaz sezonu için Almanya pazarına sağlam bir giriş yapmaya hazırlanan Corendon Airlines, başta Der Touristik olmak üzere pazarın en güçlü tur operatörleri ile yaptığı işbirlikleri sonucunda hedefini 200.000 koltuk olarak belirledi. 

Alman pazarında ayrıca sektörün en önde gelen operatörlerinden TUI, Thomas Cook, Öger Tours, Schauinsland, All Tours ve FTI ile de çalışacağını açıklayan Corendon Airlines, Almanya’nın yaklaşık 16 havalimanından Antalya’ya haftada 30’dan fazla uçuş düzenleyecek.

2004 yılında kurulan uluslararası havayolu şirketi, Türkiye için Avrupa’nın en büyük pazarı olan ve 2014’te %15-20 büyümesi beklenen Almanya uçuşlarına 11 Nisan 2014’de başlıyor. Bu yeni operasyonu sebebiyle oluşan talep artışını karşılamak için filosundaki uçak sayısını 12’ye çıkaran Corendon Airlines, ayrıca Almanya operasyonu yapan birçok havayolunun aksine uçuşlarında ücretsiz ikram ve 20 kg’a kadar ücretsiz bagaj uygulaması da sunacak.

CORENDON ALMANYA PAZARINA HIZLI GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Nefi ~ 10 yıl önce
Başvuruların Almanca değil de daha başka kriterlere göre değerlendirilip çağrıldığı. Alman yolcularla uçacak kabin personelinin havacılığın ana dili olan İngilizceyi bile zor konuştuğu Corendon. Ücretsiz ikram yaparken 169 Alman yolcuyla nasıl servis yapacaklar,nasıl anlaşacaklar. Bazen kabinde yaş ortalaması 70'i geçen ve İngilizce bilmeyen veya konuşmak istemeyen Alman yolculara ACİL DURUM olduğunda neyi nasıl anlatacaklar.Troleyden tavşan mı çıkaracaklar yoksa sessiz sinema mı oynayacaklar.....Bu sezon Alman yolcuyla birlikte başka şeyler de gelecek Corendon'a......Reklamasyon......ŞİKAYET!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sessiz güzel... ~ 10 yıl önce
corendon, güzel işler yapıyor her konuda.baştan emeği gecen tüm personeli kutlarım.kazasız uçuşlar.y.ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 10 yıl önce
corendon bu yaz sabiha gökçenden uçuş yapcakmı bilen varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deepbluesea ~ 10 yıl önce
su kargo taşımadaki ayak oyunlarının da farkına varsa Yıldıray bey, çok iyi olacak ama.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 10 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun...Herkese bereketli, kazançlı bir sezon dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000