19 Ekim 2015, Pazartesi 15:01:46

Corendon Airlines ICAN 2015 fuarında!

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), her yıl düzenlediği Havacılık Müzakereleri (ICAN) etkinliğinin sekizincisini bu yıl Antalya’da gerçekleştiriyor. 19-23 Ekim tarihlerinde Mardan Palace’da düzenlenen Sivil Havacılık ve turizm sektörlerini buluşturan küresel ölçekteki bu organizasyonda Corendon Airlines da yer alıyor.

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), her yıl düzenlediği Havacılık Müzakereleri (ICAN) etkinliğinin sekizincisini bu yıl Antalya’da gerçekleştiriyor.  19-23 Ekim tarihlerinde Mardan Palace’da düzenlenen Sivil Havacılık ve turizm sektörlerini buluşturan küresel ölçekteki bu organizasyonda Corendon Airlines da yer alıyor.

Avrupa’nın hızla büyüyen havayolu Corendon Airlines, 96 ülkeden yaklaşık 1.000 delegasyonun katılımı ile şu ana kadar ki en yüksek katılımlı ICAN organizasyonu olan konferans kapsamında düzenlenen fuarda 5 gün boyunca uluslararası ziyaretçilerini ağırlıyor olacak.

Corendon Airlines Genel Müdürü Batuğhan Karaer, dünyanın en büyük Sivil Havacılık organizasyonunun bu yıl ülkemizde gerçekleşiyor olmasından gurur duyduklarını belirterek, “Hem kendi hizmet kalitelerini ve ulaştıkları destinasyonları arttırarak hem de bu tip organizasyonlara katılarak ülkemizin Sivil Havacılığının gelişmesi için üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz.” dedi.

Corendon Airlines ICAN 2015 fuarında!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000