21 Eylül 2016, Çarşamba 10:01:19

Corendon Air France-KLM ile anlaştı

Corendon Airlines sektörün öncü isimlerinden Air France-KLM Engineering & Maintenance ile yeni bir anlaşmaya imza attı.
  • Tebrikler Corendon....Allah yolunuzu açık etsin.
  • Teknik yöneticiler ortada yoklar, ne iş. Allah bilir buradan haberleri olmuştur anlaşmadan.
  • Birazda kabin Memurlarinin maasindan bahsedilse:(
  • BU REZALET NEDİR ARKADAŞ ?
  • Öncelikle tebrikler Corendon'a. Sonra ki iki çift lafım da saçmalayanlara; Adamın cebinde avrupa bankası kredi kartı var, elinde amerikan telefon, dişini fırçaladığı macunun üreticisi israil, bindiği uçak amerikan, içtiği içecek avrupa malı, bindiği arabayı ve diğerlerini saymıyorum, gelmiş buraya, ''bu devletler pkk destekliyo'' diyor ya, bazen bu beyinlerle aynı ülkede yaşadığım için sadece tiksinmiyor, ölmek istiyorum....
  • Batmadık diye, gece gündüz çalıştık diye, ülkemizi ve bayrağımızı tüm dünya'da temsil ettik diye, tüm krizlere rağmen çabaladık diye, binlerce kişiye ekmek sağlayan şirketimizi sevdik diye, birileri rahatsız oluyorlar. Ve biz tekrar umursamıyor ve işimize bakıyoruz. Sizler bizi boş mevzuların içerisinde göremeyeceksiniz, çünkü biz, ailemiz, şirketimiz ve ülkemiz için çalışmanın peşindeyiz. Yargılayacak ve karalayacak birilerini arıyorsanız, kurulduğu günden bu güne kadar istikrarla ve kaliteyle ülkeye hizmet eden kuruluşları değil, ülkeyi bu hale getiren, dün ''canımızdır,efendimizdir''diyip, bu gün, ''şarlatan'' diyen çok başlı insanları karalayın.Biz teröre değil, vatana hizmet ediyoruz.Tüm teknik departman çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ''Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.''Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
  • Şirketimi Ülkemize büyük katkısından dolayı tebrik ediyorum. Çalışan her bir bireyini tebrik ediyoyum. Değinmeden edemeyeceğim, Hollanda ve Fransa'ya dikkat edin,PKK yı destekliyor gibi komik ve çocuksu yorumlar okudum, ülkemizde ki uçakların büyük bir kısmı Amerikan Boeing, bir kısmı da Avrupa ( fransa-almanya ağırlıklı ) Airbus. Siz neyin kafasındasınız arkadaş. ABD ve AB destekli diye, çalışmayalım mı? Turistleri yürüyerek mi getirmeyi düşünüyorsunuz ülkemize, saçmalamayın lütfen. Devir strateji, bilim ve çalışma devri, bu anlaşmanın arkasına ''dikkat edin bu ülkeler pkk'yı destekliyor'' diye yorum atan zihniyetle, metroda bayan'a saldıran zihniyet benim için aynıdır. Bu ülkede terörle mücadelede bizler güvenlik güçlerimize destek olarak, bayrağımıza sahip çıkarak ve dünya'nın 4 bir yanında ülkemizi aslanlar gibi temsil ederek elimizden geleni yapıyoruz. mücadele ve önleme işi, teröristlere yol açan, yapılanmalarına ses çıkartmayan, hatta ordunun içine seve seve yerleştirenlerndr
  • Corendon yönetimini tebrik ederim. Sağlam yerle anlaşma imzalamışlar. Uçaklarını güvenilir ellere teslim etmeleri mantıklı. Konya'dan Amsterdam'a daha sık uçuşlar koyarlarsa süper olur.
  • Dikkat edin bu iki devlete PKK destekliyor!
  • Hollanda'dan çok yolcusu olan bir şirket için stratejik olarak doğru bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum. Sonuçta PR etkisi var, oyunu kuralına göre oynamak lazım.

Corendon Airlines sektörün öncü isimlerinden Air France-KLM Engineering & Maintenance ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

Corendon Airlines, sektörün öncü isimlerinden Air France-KLM Engineering & Maintenance ile yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Söz konusu anlaşma kapsamında AF-KLM E&M’in Amsterdam’da bulunan tesislerinde Corendon Türkiye ve Corendon Hollanda filolarında uçurulan 12 adet CFM56-7b motorunun büyük bakımlarının yapılacağı açıklandı. Projenin 2018 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor. 

2013 - 2014 yılları arasında AF-KLM firmasının Corendon Airlines filosundaki ilk grup CFM56-7b motorlarında gerçekleştirmiş olduğu bakımların başarı ile tamamlanmasının ardından güncel bakım ihtiyaçları için Corendon’un tercihi yine AF-KLM’den yana oldu. Yine 2014 yılında imzalanan komponent bakım ve destek anlaşması da birlikteliğin pekişmesine katkı sağladı.

Corendon Airlines Kurucu Ortağı ve CEO’su Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada; “AF-KLM ile mevcut iş ortaklığımızı genişletmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Geçtiğimiz yıllar içerisinde AF-KLM’den aldığımız teknik destek ve hizmet kalitesi bu kararı vermemizde büyük rol oynadı. İmzaladığımız anlaşma ile hem Türkiye hem de Hollanda filomuzdaki CFM56-7b motorlarımızın hangar seviyesi bakımları Amsterdam’daki KLM tesislerinde gerçekleştirilecek. Corendon Airlines olarak uçuş emniyeti ve teknik bakım kalitesine verdiğimiz önemi bu anlaşma ile pekiştirmiş olacağız. Güvenilir bir partner olan AF-KLM’in sunduğu teknik hizmetler ile mevcut seviyemizi daha da yükseklere taşımayı hedefliyoruz” dedi.   

AF-KLM E&M CEO’su Ton Dortmans ise “Corendon Airlines ile olan mevcut işbirliğimizi genişleterek her iki filonun motor bakım ihalesini kazandığımız için çok mutluyuz. AF-KLM olarak işbirliğimizin ileri seviyelere çıkartılması konusunda bundan sonra daha da gayretli olacağız” şeklinde konuştu. 

AF-KLM Commercial SVP Fabrice Defrance ise yaptığı ilavede “Corendon’un bize olan güveninden gurur duyuyoruz. Bu anlaşma ile süregelen işbirliğimizi güvence altına almış olduk ve gelecekte de arttırmaya niyetliyiz” diye konuştu.




Corendon Air France-KLM ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Havacı ~ 7 yıl önce
Tebrikler Corendon....Allah yolunuzu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Teknik yöneticiler ortada yoklar, ne iş. Allah bilir buradan haberleri olmuştur anlaşmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 7 yıl önce
senin sahip olduğun kadar boş ve gereksiz işlere ayıracak vaktimiz yok. Ondan olabilir mi? Merak etme, anlaşmalardan tüm teknisyenler dahil yöneticilerimizin de haberi var, fakat biz reklamı sevmeyiz, işimize bakarız!
ilginç?? ~ 7 yıl önce
sen nasıl bir şirkette çalışıyorsun acaba, gerçekten çok merak ettim..
ilginç ~ 7 yıl önce
ya senin bir zamanlar çalışıp şimdi çalışmadığın şirkette, yada hiç bir zaman bu zihniyetle kapısından bile giremeyeceğin bir şirkette. Sen burada cazgır kaynana gibi gezinip millete laf sokmaya devam et, senin hayat standardın bu. Yok ortada yoklarmış, yok buradan haberleri olmuşmuş vs. boş beleş işlerle uğraşıp millete laf atma. Sus ki adam sansınlar.
Cai crew ~ 7 yıl önce
Birazda kabin Memurlarinin maasindan bahsedilse:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Saygıdeğer cabin crew, çalışma o zaman.
Nedir ~ 7 yıl önce
BU REZALET NEDİR ARKADAŞ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komikler ~ 7 yıl önce
Öncelikle tebrikler Corendon'a. Sonra ki iki çift lafım da saçmalayanlara; Adamın cebinde avrupa bankası kredi kartı var, elinde amerikan telefon, dişini fırçaladığı macunun üreticisi israil, bindiği uçak amerikan, içtiği içecek avrupa malı, bindiği arabayı ve diğerlerini saymıyorum, gelmiş buraya, ''bu devletler pkk destekliyo'' diyor ya, bazen bu beyinlerle aynı ülkede yaşadığım için sadece tiksinmiyor, ölmek istiyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CcC ~ 7 yıl önce
Sende komediyensin,4 gun once Hollanda meclisinde Turkleri nasil def edeceksiniz diye basbakana soruldu? Hollanda gazeteleri her gun Turkiye icin cok cirkin ve cok asaglayici yorumlar yaparken Bunlarla is birligi Yapmak sanirim dogru degil,tabiki is dunyasi dost dusman tanimaz,amma bu insanlarda onur diye biseyde yok size tavsiyem www.telegraaf.nl ve www.ad.nl sitesinde ac turkceye cevir ve turkleri ne kadar cok sevdiklerini oku
CcC'ye ~ 7 yıl önce
Madem o kadar ülkeni vatanını seviyorsun, gelir delikanlı gibi ülkende çalışır buradan savunursun, merak etme biz onlarla da başa çıkarız, senin gibilerle de, siz türkiye'yi tatil üssü olarak kullanan, yurtdışından ahkam kesip,dünya'dan bir haber olan, sözde türkiyeseverlersiniz. Sen de terörü destekliyorsun, çünkü avrupa malı bilgisayar, amerikan malı telefon, pkk destekcisi bankaların kredi kartlarını kullanıyorsun, çocuk çocuk yorumlar yapıp kendini küçük düşürme. Sus kenardan izle. Saçma sapan tezlerle gölge yapma. Takdir etmeyi bilmiyorsan da öğren. Hollanda dediğin yer, bizim küçük bir ilçemiz kadar. it ürür kervan yürür.Daha çok çekememezlik yapacaklar, işim olmaz onların gazetesiyle vs. Sende ite köpeğe hizmet etmek istemiyorsan, ülkene döner burdan savunursun ülkeni. Türkiye'nin başına terörü bela eden ülke ABD, o zaman yakalım mı tüm uçaklarımızı. komikleşmeyelim lütfen ya...!
Biz ~ 7 yıl önce
Batmadık diye, gece gündüz çalıştık diye, ülkemizi ve bayrağımızı tüm dünya'da temsil ettik diye, tüm krizlere rağmen çabaladık diye, binlerce kişiye ekmek sağlayan şirketimizi sevdik diye, birileri rahatsız oluyorlar. Ve biz tekrar umursamıyor ve işimize bakıyoruz. Sizler bizi boş mevzuların içerisinde göremeyeceksiniz, çünkü biz, ailemiz, şirketimiz ve ülkemiz için çalışmanın peşindeyiz. Yargılayacak ve karalayacak birilerini arıyorsanız, kurulduğu günden bu güne kadar istikrarla ve kaliteyle ülkeye hizmet eden kuruluşları değil, ülkeyi bu hale getiren, dün ''canımızdır,efendimizdir''diyip, bu gün, ''şarlatan'' diyen çok başlı insanları karalayın.Biz teröre değil, vatana hizmet ediyoruz.Tüm teknik departman çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ''Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.''Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
objektif ~ 7 yıl önce
Şirketimi Ülkemize büyük katkısından dolayı tebrik ediyorum. Çalışan her bir bireyini tebrik ediyoyum. Değinmeden edemeyeceğim, Hollanda ve Fransa'ya dikkat edin,PKK yı destekliyor gibi komik ve çocuksu yorumlar okudum, ülkemizde ki uçakların büyük bir kısmı Amerikan Boeing, bir kısmı da Avrupa ( fransa-almanya ağırlıklı ) Airbus. Siz neyin kafasındasınız arkadaş. ABD ve AB destekli diye, çalışmayalım mı? Turistleri yürüyerek mi getirmeyi düşünüyorsunuz ülkemize, saçmalamayın lütfen. Devir strateji, bilim ve çalışma devri, bu anlaşmanın arkasına ''dikkat edin bu ülkeler pkk'yı destekliyor'' diye yorum atan zihniyetle, metroda bayan'a saldıran zihniyet benim için aynıdır. Bu ülkede terörle mücadelede bizler güvenlik güçlerimize destek olarak, bayrağımıza sahip çıkarak ve dünya'nın 4 bir yanında ülkemizi aslanlar gibi temsil ederek elimizden geleni yapıyoruz. mücadele ve önleme işi, teröristlere yol açan, yapılanmalarına ses çıkartmayan, hatta ordunun içine seve seve yerleştirenlerndr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Erdogan ~ 7 yıl önce
Corendon yönetimini tebrik ederim. Sağlam yerle anlaşma imzalamışlar. Uçaklarını güvenilir ellere teslim etmeleri mantıklı. Konya'dan Amsterdam'a daha sık uçuşlar koyarlarsa süper olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Presnip ~ 7 yıl önce
Dikkat edin bu iki devlete PKK destekliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 7 yıl önce
yani
Schiphol ~ 7 yıl önce
Evet. Ben Gecen internetde okumustum. Hollanda pkk ofisi acmis laheyde. Ofisi vahsi bir sekilde atese vermek lazim.
imla ~ 7 yıl önce
türkçe biliyorsanız, lütfen düşüncenizi tekrar yazın, lakin bir şey anlaşılmıyor. ne demek ''dikkat edin bu iki devlete pkk destekliyor'' kim kimi destekliyor, o değil de, cehalet!!!
Yolcu ~ 7 yıl önce
Hollanda'dan çok yolcusu olan bir şirket için stratejik olarak doğru bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum. Sonuçta PR etkisi var, oyunu kuralına göre oynamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000