23 Aralık 2016, Cuma 13:10:20

Corendon 2017 hedeflerini açıkladı

Hem otel zinciri hem havayolu, hem de tur operatörü olarak yaptığı yatırımlarla büyümeye devam eden Corendon Turizm Grubu, 2017 yılına yönelik hedeflerini açıkladı.
  • Birde kabin hizmetlere departmanina el atın lütfen yıldıray bey Saygılarımla
  • teknik tehlike çanları çalmaya devam ediyor.3 lü için bir çözüm hala yok. hayır kendileri böyle konuşuldukça pirim yaptıklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar. düşündükleri onların boyunu aşar.
  • Allah herzaman Doğru insanın yanındadır.yolunuz aydın olsun.yıldıray bey kolay gelsin.
  • Her tarafınız büyüse ne olur.))

Hem otel zinciri hem havayolu, hem de tur operatörü olarak yaptığı yatırımlarla büyümeye devam eden Corendon Turizm Grubu, 2017 yılına yönelik hedeflerini açıkladı.  Grubun yıl sonu değerlendirme toplantısında konuşan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Turizm sektöründeki küçülmeye rağmen bu yıl olduğu gibi 2017’de de daha fazla yatırım yapmaya, Avrupa’da yeni oteller açmaya ve Corendon Airlines filosunu yen nesil uçaklarla büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında yaptığı yatırımlarla büyümeye devam eden Türkiye’nin önde gelen turizm gruplarından Corendon, 22 Aralık 2016 Perşembe günü grup otellerinden Grand Park Lara’da düzenlenen Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısında 2017 yatırımlarını ve hedeflerini paylaştı. Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, turizm sektörüne yönelik de çarpıcı bilgiler sunuldu. 

Yıldıray Karaer: “Yüzde 20 daha fazla tatil satacağız”

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, yaşanan olumsuz gelişmelerin geçtiğimiz sezona olan etkilerinin ana pazarları Hollanda ve Belçika’da da yoğun bir şekilde hissedilmesine ve geçen sene pazarın yüzde 40 gerilemesine rağmen bu seneden umutlu olduklarını belirtti. 2017 rezervasyonları incelendiğinde turistlerin Türkiye’ye geri dönüş eğiliminde olduğunu gözlemlediklerini belirten Karaer, Corendon Turizm Grubu’nun hedeflerine yönelik olarak ise şu açıklamalarda bulundu; “Bugün İspanya ve Portekiz son iki senedeki turizm patlamasının etkisiyle fiyatlarını hayli artırdı. Türkiye’de ise düşük fiyat ve yüksek kalitede bir hizmet politikası var. Öte yandan Türkiye’nin müşteri yorumları diğer tüm destinasyonlara göre daha yüksek. Kasım ortası itibariyle 2017 yazı için erken rezervasyonlar yükselişe başladı. Corendon olarak hedefimiz 2017’de bir önceki yıla kıyasla yüzde 20 daha fazla Türkiye tatili satmak.” 

Amsterdam’a bir yeni yeni yatırım daha!

Corendon Turizm Grubu’nun yeni yatırımları ve mevcut durumu hakkında da bilgi veren Karaer, “2016 sezonunda bünyemize kattığımız yeni otellerle oda kapasitemizi 2 bin 700’ün üzerine çıkardık. Son yatırımımız İbiza’daki Marble Stella Maris ve İspanya’daki Marble Ama Andalucia ile Avrupa’daki büyüme stratejimize devam ediyoruz. Hollanda’nın en ünlü binalarının birinde 2018’te açılacak otel kompleksinin projesi devam ediyor. Bundan sonra karşımıza yurtiçinde ve yurt dışında çıkacak diğer alternatifleri de değerlendirmeye devam edeceğiz.
Yeni nesil uçaklarla filosunu büyütüyor

Basın toplantısında Almanya, Hollanda, Belçika ve İskandinav ülkeleri gibi destinasyonlarda ismini Türkiye ile özdeşleştiren ve taşıdığı turist sayısı ile Türkiye turizmine önemli bir katkı sağlayan Corendon Airlines’in hedefleri hakkında da bilgi verildi. Geçtiğimiz günlerde 100 bininci kez havalanan ve yılda 2,5 milyon yolcu taşıyan uluslararası charter havayolu Corendon’un 14 uçaklık filosuna 2017 yılının nisan ayında bir adet yeni nesil bir Boeing 737-800 daha katılacağını söyleyen Yıldıray Karaer, “2004 yılında iki uçakla kurulan Corendon Airlines, yıllar içerisinde Avrupa ve Asya’nın en büyük tur operatörleri ile çalışarak 40’tan fazla ülkede 170 havalimanına ulaşan uluslararası turistik havayolu konumuna yükseldi. Bugün, Türkiye turizminin içinde bulunduğu sıkıntılı sezona rağmen önümüzdeki sezon koltuk arzını artıracağız. En önem verdiğimiz pazarlardan Almanya’da 2016’da 325 bin olan koltuk arzımızı ise 2017 için 430 bine çıkardık” dedi.



Corendon 2017 hedeflerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

... ~ 7 yıl önce
Birde kabin hizmetlere departmanina el atın lütfen yıldıray bey Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 7 yıl önce
teknik tehlike çanları çalmaya devam ediyor.3 lü için bir çözüm hala yok. hayır kendileri böyle konuşuldukça pirim yaptıklarını zannediyorlarsa yanılıyorlar. düşündükleri onların boyunu aşar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak etme ~ 7 yıl önce
Zybl bu işe kesin çözüm bulur. Malum bilmediği, atarlanmadığı konu yok, arkadaşın.
......... ~ 7 yıl önce
y.z : siz üçlüden daha insandır. kuyruğunuza basıyor değilmi? hoşunuza gitmiyor. işinize denkgelmiyor. akıllı olun akıllı.suyunuz ısındı.
Yz ~ 7 yıl önce
Nin olduğu her yerde sular sıcaktır zaten...bakalım nasıl soğuyacak...
Buz ~ 7 yıl önce
Kullanmak lazım.
Aile şirketi ~ 7 yıl önce
Allah herzaman Doğru insanın yanındadır.yolunuz aydın olsun.yıldıray bey kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Aynen aile sirketi, cockpitde baba ogullarin elinde. Turkiyedeki iscilerine aclik maasi veriyor, hollandada hollanda maasini veriyor Kendi insanini ezen insanlarsiniz, Allah sizleri islah eylesin.Sonra 2017de ulkede turizim dahada karanlik yerlere gelecek, bu sektorde ekmegini kazanan kardeslerime Allah yardim etsin, insallah sizler magdur olmazsiniz fakat durumlar cok vahim.
... ~ 7 yıl önce
Her tarafınız büyüse ne olur.))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Damlaya damlaya olur bu işler
öğrenci ~ 7 yıl önce
bu ülkeyi senmi kurtaracan be selo! başlıklı reklam hatırlandı, sırada haberler
,,,,,, ~ 7 yıl önce
sen kesinlikle eski çalışanlardan birisisin burada aradığını bulamadığını anlıyorum senin gibileri iyi bilirim Her tarafınız büyüse ne olur sözüne gelince büyük çınar ağaçları birden büyümez emin adımlarla büyür ve asırlarca yaşar senin gibilerde o çınardan düşen yaprak gibidir. saygılarımla!..
,,,,,cvp ~ 7 yıl önce
Senin gibi yalaka soysuz olacağıma işsiz kalırım daha iyi diycem ama işimde var.)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000