14 Nisan 2014, Pazartesi 10:25:00

CORENDON 14 YAŞINDA

Corendon 14. kuruluş yıldönümünü Çeşme’deki yeni otelinde kutladı...
  • nice14 yıllara inşallah. bol kazançlı öncelikle kazasız belasız yüzyıllara dileğiyle.....e.dinç
  • Kerim toplasan 70 kisi secildi. Onlarda esi cocugu tum ailesiyle gitti. 2 gun 2 gece masraflar sirketten tatil yapildi. Saolsun gidenler merakimizi gidermek icin foursquareden dakka basi yerlerini bildirdilerki sag salim vardiklari gezdiklerini bildik,facebook ve instagramdan onlarca fotograf paylastilarki oralari gezmis ve yedikleri ictiklerini yemis kadar olalim diye. kimlerle calisiyormusuz yazik.
  • Ama şimdi iş değişti, haberde sanki o sırada görev başında olmayan personelin çoğunluğu etkinliğe katılmış gibi söz ediliyor. Yorumlardan böyle olmadığı anlaşılıyor. O halde Airporthaber bu yanlış bilgiyi düzeltmeli.
  • Keske personeline değer veren bir şirket olabilseydiniz. corendonda sadece yöneticiler değer görüyor.
  • Şimdi bir de önemli bir nokta var. Çalışanlara plaket ya da güzel bir belge verilir. Her 5-6-7-10 yıl da değil ama!! Mükemmel şirketlerde öncelikle tüm personel düşünülür. Çok büyük bir talihsizliktir ki bu iş haftasonu tatili diye böbürlenilecek kadar kolay değildir. Zaten mükemmel şirket olabilmek bu profili taşıyabilmek için emeğin müdürden ziyade personelden geçtiğini bilmekte gizlidir. Mükemmel şirket olduğunda tüm personel şu anda sezona merhaba diyebilmişti. Açıkcası oralara gitmek değildi amaç. Biz bahçemizde de yeri geldi süpriz yapıp kutladık. Çok yazık ki bu bütünlüğü bozdunuz... Ayrıca bu tarz şirketlerde her 5.yılını ve 10.yılını kutlanana belge-hediye verilir. Sürekli aynı kişilere belge vermenin mantığı da yoktur! Bu şekilde isimler sürekli değişir. Yani çok yanlış oldu. Önemli olan size olan bağlılıktı. Ve malesef bunu yıktınız
  • Misafir rumuzlu yorumcuya katılıyorum. Personel geride bırakıldı.Ayrımcılık yapıldı. 10 yıla sadece müdür ve müdür yardımcılarının mı sayesinde gelindi ? Dış yatılarda emeği geçenlerin hiç mi hakkı yoktu? Böyle bir organizasyon birlik ve beraberliğe hiç mi hiç yakışmadı gerçekten!
  • Öncelikle tüm personel katılmadı, ayrımcılık yapılarak personele sezona moral için bu motivasyon bozucu olay gerçekleştirildi. Şu var ki tüm personel bu olayın ardından çok konuştu ve çok kırgın. ayıp oldu.
  • Baba caygır herzamanki gibi çok şekil...
  • Yok hocam, bütün çalışanların katılması diye birşey olamaz, imkansız. Yarısı katılmış olsa yine iyi. Çalışanların tamamı katılsa operasyon nasıl devam edecek. Ama en azından katılamayanlara bir ikramiye, hediye çeki falan birşey vermiş olmaları lazım. Yoksa ayıp olur.
  • Gunde 20 saat calistirdigi arkadaslara 850 tl maas verip tabi kutlama yaparlar . Hafta sonu izni bile vermeyip calisan insanlardan neden kimse yok orda.

Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından biri olan Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki Corendon Airlines ve Corendon Touristic, kuruluş yıl dönümlerini Ege’nin gözbebeği Çeşme Alaçatı’da eşsiz bir koyda konumlanan yeni aldıkları Corendon Premier Solto Hotel’de tüm personeli ile hafta sonu tatili yaparak kutladı.

Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye en fazla turist getiren turizm grubu olan Corendon çatısı altındaki şirketlerden Corendon Airlines kuruluşunun 10.yılını, grubun incoming şirketi Corendon Touristic ise 14.yılını çalışanları ile birlikte kutlamak için şirketin merkezi olan Antalya’dan İzmir’e özel uçak kaldırdı. Grubun son otel yatırımı olan Alaçatı’daki Corendon Premier Solto Hotel’de konaklayan personel ve şirket yönetimi, 2 gün boyunca Alaçatı Ot Festivali’nde ve Çesme Jazz Festivali’nde eğlenerek sezon öncesi moral topladılar.

650 personeli olan şirketin Corendon Premier Solto Hotel’de düzenlenen kuruluş gala gecesinde, ilk gününden bu yana hizmet veren tüm personeline plaket takdim edildi. Çalışanlar plaketlerini Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon Touristic Genel Müdürü Bora Karaer’den aldı. Yıldıray Karaer’in personeline teşekkür etmek için yaptığı konuşma sırasında şirketten emekli olanlar, şirkette tanışıp evlenenler ve görev başında vefat edenleri anmasıyla gecede duygusal anlar yaşandı.







CORENDON 14 YAŞINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

ert. ~ 10 yıl önce
nice14 yıllara inşallah. bol kazançlı öncelikle kazasız belasız yüzyıllara dileğiyle.....e.dinç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercekte olan ~ 10 yıl önce
Kerim toplasan 70 kisi secildi. Onlarda esi cocugu tum ailesiyle gitti. 2 gun 2 gece masraflar sirketten tatil yapildi. Saolsun gidenler merakimizi gidermek icin foursquareden dakka basi yerlerini bildirdilerki sag salim vardiklari gezdiklerini bildik,facebook ve instagramdan onlarca fotograf paylastilarki oralari gezmis ve yedikleri ictiklerini yemis kadar olalim diye. kimlerle calisiyormusuz yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerim ~ 10 yıl önce
Ama şimdi iş değişti, haberde sanki o sırada görev başında olmayan personelin çoğunluğu etkinliğe katılmış gibi söz ediliyor. Yorumlardan böyle olmadığı anlaşılıyor. O halde Airporthaber bu yanlış bilgiyi düzeltmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Keske personeline değer veren bir şirket olabilseydiniz. corendonda sadece yöneticiler değer görüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mükemmel şirket ~ 10 yıl önce
Şimdi bir de önemli bir nokta var. Çalışanlara plaket ya da güzel bir belge verilir. Her 5-6-7-10 yıl da değil ama!! Mükemmel şirketlerde öncelikle tüm personel düşünülür. Çok büyük bir talihsizliktir ki bu iş haftasonu tatili diye böbürlenilecek kadar kolay değildir. Zaten mükemmel şirket olabilmek bu profili taşıyabilmek için emeğin müdürden ziyade personelden geçtiğini bilmekte gizlidir. Mükemmel şirket olduğunda tüm personel şu anda sezona merhaba diyebilmişti. Açıkcası oralara gitmek değildi amaç. Biz bahçemizde de yeri geldi süpriz yapıp kutladık. Çok yazık ki bu bütünlüğü bozdunuz... Ayrıca bu tarz şirketlerde her 5.yılını ve 10.yılını kutlanana belge-hediye verilir. Sürekli aynı kişilere belge vermenin mantığı da yoktur! Bu şekilde isimler sürekli değişir. Yani çok yanlış oldu. Önemli olan size olan bağlılıktı. Ve malesef bunu yıktınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7.yıl ~ 10 yıl önce
vallahi 7.yıl da da bi hediye verilmedi, anadolu catering den bi sucuk ekmek yedik o kadar. müdür yada müdür yardımcısı olamadık, gidemedik lüks yerlere yemeli içmeli kalmalı. işçi sınıfı sırtında taşır, birileri bunlarla böbürlenir. yazınız için teşekkürler. 10. yılımızda kimsenin haberi yoktu, birileri bişeyler yaptı, emekçilere de bi kağıt parçası gönderilmiş.
tüm personel ~ 10 yıl önce
Misafir rumuzlu yorumcuya katılıyorum. Personel geride bırakıldı.Ayrımcılık yapıldı. 10 yıla sadece müdür ve müdür yardımcılarının mı sayesinde gelindi ? Dış yatılarda emeği geçenlerin hiç mi hakkı yoktu? Böyle bir organizasyon birlik ve beraberliğe hiç mi hiç yakışmadı gerçekten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp oldu ~ 10 yıl önce
Öncelikle tüm personel katılmadı, ayrımcılık yapılarak personele sezona moral için bu motivasyon bozucu olay gerçekleştirildi. Şu var ki tüm personel bu olayın ardından çok konuştu ve çok kırgın. ayıp oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MAKINAAA ~ 10 yıl önce
Baba caygır herzamanki gibi çok şekil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kerim ~ 10 yıl önce
Yok hocam, bütün çalışanların katılması diye birşey olamaz, imkansız. Yarısı katılmış olsa yine iyi. Çalışanların tamamı katılsa operasyon nasıl devam edecek. Ama en azından katılamayanlara bir ikramiye, hediye çeki falan birşey vermiş olmaları lazım. Yoksa ayıp olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
transferman ~ 10 yıl önce
Gunde 20 saat calistirdigi arkadaslara 850 tl maas verip tabi kutlama yaparlar . Hafta sonu izni bile vermeyip calisan insanlardan neden kimse yok orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000