05 Haziran 2012, Salı 08:20:26

11 HAZİRAN'DAN SONRA GAZİPAŞA-İSTANBUL

Danimarka'dan 189 kişilik turist kafilesi ile Gazipaşa'ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Gazipaşa Havaalanı'na rahat bir iniş yaptık" dedi...
  • Gazipaşa havaalanı için DEVLET ve TAV gerçekten iyi şeyler yapıyorlar.. Çok yakında ILS yaklaşması da gerçekleşecektir. İniş güvenliği artık çok daha iyi duruma gelecektir. Ancak ben konuya başka bir yönden yaklaşmak istiyorum..Biraz da Gazipaşa havaalanı yolu üzerindeki halkın duyarlı olup buralara sahip çıkması gerek.. Havaalanından ana yola giden kısacık yol hem görüntü olarak bozuk, hem de her gün bu yol çevresinde bir şeyler yakılarak turist otobüsleri dumanlar arasından yol alarak gitmektedirler.. Oysa ki çevre halkı istese bu kısa yolu pırıl pırıl yaparlar.. Ayrıca, ışıkların ve antenlerin taşlanması da diğer bir önemli yanlış!.. Unutmamak gerekir ki havaalanları, çevresi ile halkı ile o ülkenin aynasıdır!.. Biraz dikkat ve özen Gazipaşa’lılar!..
  • Zübükler geziyor.. Sanki çok lazım senin Danimarka'dan gelen grubun uçağına binmen... Tam Kemal Sunal'ın bizlere anlatmaya çalıştığı tipler. Lütfen bu tipleri havacılık haberlerine dahil etmeyelim, lütfen.
  • Havacılıkta herşey bilim ve fen ile ölçülür kişisel yaklaşımlar ile değil canım bu çağda öğrenemedinmi bunu..
  • İnişin go-around u olduğunda ne olacak diye herkez endişe ediyor. İnşallah başına gelmez.

Danimarka'dan 189 kişilik turist kafilesi ile Gazipaşa'ya gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Gazipaşa Havaalanı'na rahat bir iniş yaptık" dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abddurrahman Arıcı, Danimarka'nın Kopenhag kentinden Corendon Havayolları'na ait uçakla 189 yolcu ile Gazipaşa'ya geldi.

Türk Günleri nedeniyle Danimarka'ya gittiği hatırlatan Arıcı, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'nun isteğiyle Gazipaşa'ya geldiğini dile getirdi. Havaalanı'nın faaliyete geçmesiyle Alanya ve Gazipaşa'nın bulunduğu konumdan daha iyi bir konuma geleceklerini ifade eden Arıcı, "Gazipaşa Havaalanı'na rahat bir iniş yaptık. İnerken herhangi bir tehlike hissetmedik" dedi.

Turizm firması sahibi Gündüz Doğusoy ise, 2012 yılında Gazipaşa'ya 17 bin turist indirmeyi planladıklarını açıkladı.

Gazipaşa Havaalanı Koordinatörü Cengiz Aşıklı da, haftada yurt dışından Gazipaşa'ya, Gazipaşa'dan da yurt dışına 9'ar olmak üzere toplam 18 uçuşun gerçekleştirildiğini, 11 Haziran'dan sonra Gazipaşa'dan İstanbul uçuşlarına başlanılacağını kaydetti.

11 HAZİRAN'DAN SONRA GAZİPAŞA-İSTANBUL

Yorumlar

duyarlı ~ 12 yıl önce
Gazipaşa havaalanı için DEVLET ve TAV gerçekten iyi şeyler yapıyorlar.. Çok yakında ILS yaklaşması da gerçekleşecektir. İniş güvenliği artık çok daha iyi duruma gelecektir. Ancak ben konuya başka bir yönden yaklaşmak istiyorum..Biraz da Gazipaşa havaalanı yolu üzerindeki halkın duyarlı olup buralara sahip çıkması gerek.. Havaalanından ana yola giden kısacık yol hem görüntü olarak bozuk, hem de her gün bu yol çevresinde bir şeyler yakılarak turist otobüsleri dumanlar arasından yol alarak gitmektedirler.. Oysa ki çevre halkı istese bu kısa yolu pırıl pırıl yaparlar.. Ayrıca, ışıkların ve antenlerin taşlanması da diğer bir önemli yanlış!.. Unutmamak gerekir ki havaalanları, çevresi ile halkı ile o ülkenin aynasıdır!.. Biraz dikkat ve özen Gazipaşa’lılar!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Zübükler geziyor.. Sanki çok lazım senin Danimarka'dan gelen grubun uçağına binmen... Tam Kemal Sunal'ın bizlere anlatmaya çalıştığı tipler. Lütfen bu tipleri havacılık haberlerine dahil etmeyelim, lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilim.. ~ 12 yıl önce
Havacılıkta herşey bilim ve fen ile ölçülür kişisel yaklaşımlar ile değil canım bu çağda öğrenemedinmi bunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İniş ~ 12 yıl önce
İnişin go-around u olduğunda ne olacak diye herkez endişe ediyor. İnşallah başına gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000