28 Mayıs 2012, Pazartesi 10:10:45

SHGM'YE DAMAT GELDİ!

SHGM eski Genel Müdürü Ali Arıduru döneminde PTT’deki eski görevine geri gönderilen Ulaştırma eski Bakanı Enis Öksüz’ün damadı Alparslan Çelebi, yeniden SHGM’ye döndü...
  • alparslan çelebi'nin sigorta şirketi demişsin amma şirketin çoook önceden kapandığından da haberin olmamış. insanlara saldırırken bilgili ol. bilmiyorsan da öğren. "İnsan, hayvandan konuşmakla üstündür Ama doğru konuşmazsan hayvanlar senden üstün olurlar" diye bir deyişi hatırlatırım.
  • gayet de başarılı bir isimdi. gelmesi iyi olmuş. akrabalık ilişkisi öne çıkarılmış ama haksızlık yapılmış.
  • Alpaslan ulusoy pardon celebi,ne biliyordunda geri geldin,kasta 10 tane elemanla pul mudurlugu yapan arkadas.hey yavrum hey adama emanet edilen koltuga bak.sponsorun kim ? Siz alisksiniz:(
  • bir onceki yonetimin yaptıklarının uzerine birsey konularak ileri gidilebilir. yoksa, biri gondermis digeri geri geri getirmis gibi gel-gitlerle sadece simdiki sn genel mudur bu yaptıgıyma , gidene bir mesaj vermis olur. sonuc: havacılık camiası adına sıfırın altı.. neden? cunku camiaya faydasız ve muhtemelen işinibilmeyen bir adamı geri getirip habere çıkarmakla, hem yanlış bir iş yapılmış oluyor hem de boyle kısır cekismelerle turk havacılıgının zamanından çalınmıs olunuyor... lutfen gucunuzu, enerjinizi artan rotarlara, haksız rekabetlere cevirin ey shgm yonetimi...
  • SEKTORDE FAALIYET GOSTEREN OZEL BIR HAVAYOLUNA IKI ULKE ARASINDA TAYIN EDILMESINE RAGMEN BASKALARININ BASKISI ILE KANUNA AYKIRI BIR SEKILDE SANKI BABASININ CIFTLIGI GIBI "UCUN YOKSA FREKANSINIZI IPTAL EDERIM" DIYE BILECEK KADAR HAVACILIKTAN UZAK BIR SAHSI SHGM YONETIMI NEDEN GERI ALIR KI????
  • Göreve atanan her bürokratın siyasilerle akrabalık ilişkilerini araştırmaktan maksat ne bilmiyorum ... eğer faydalı ise mevcut bürokratların akrabalık derecelerini ve iş deneyimlerini içeren listeyi yapıp yayınlamanızı rica ediyorum.....
  • ACA SAYIN ULASTIRMA ESKI BAKANI ALPASLAN CELEBININ KAYIN PEDERI ENIS OKSUZ NEDEN DAMADI ADINA OLUMLU TASARRUFLARDA BULUNMAMAIS VE HATTA REFERANS BILE OLMAMISTIR. ACABA KENDISINI BIR KISIM IDEOLOJIK OLUSUMLARA FENA HALDE KAPTIRDIGI ICIN MI? METAL IS SENDIKASI BASKANI MUSTAFA OZBEKLE NE GIBI FILMLER CEVIRMISLERDIR? ULKE GUNDEMINDEKI SILIIVRI SAKINLERI ILE NE GIBI ATRAKSIYONLAR GERCEKLESTIRMISTIR?
  • ESAS SORUN SHGM NIN BASINA DEVLET TECRUBESI OLMAYAN BIR GENEL MUDUR GETIRMEKLE OLMUSTUR. MEVZUAT DAIRESININ BASINA HIC BIR HAVACILIK TECRUBESI OLAMAYN BIRINI GETIRDIKTEN SONRA KURUMDAN KAPASITESIZLIGI NEDENIYLE GONDERILMIS ALPASLAN CELEBIYI GERI SHGM YE ALMIS ...COK NORMAL...KESKE GENEL MUDUR CELEBI NIN KAPASITESINI ESKI CALISMA ARKADASLARINDAN MURAT GOK E SORSA. MURAT GOK UN GOLGESINDE KALMAKTAN CILGINA DONEN CAPSIZ CELEBI HAVACILIK ADINA GELECEK VAAD EDEN MURATI BUNALTMIS VE ISTIFA ETMESINE NEDEN OLMUSTUR.
  • ALPASLAN CELEBI NIN SHGM YE SEKTORE BIR DEGER KAPMA GIBI BIR DERDI YOKTUR. ZATEN HAVACILIK TECRUBESIDE BUNA MUSAIT DEGIL. BAKMAYIN SHGM YE GERI DONDUGUNE. ATES OLAN AKRABASI NIN YAPTIGI PAZARLIKLARLA YENIDEN ANKARA MERKEZLI ALENGIRLI ISLERINI RAHAT CEVIREBILECEK BIR YER BULMUS OLDU. DUYDUKKI GARIBAN AFRIKALILARI YEDIRECEK ICIRECEKLERI ORGANIZASYONU ALPASLAN CELEBI ULUSOY ADINDA BIR FIRMAYA VERRMI. ACABA SAHIBI OLDUGU SIGORTA FIRMASI NIN IS HACMINI ARTIRMAK ICIN MI ULUSOYLA ANLASTI. USTELIK HAVACILIGA DAIR HIC BIR TECRUBESI OLMAYAN ORGANIZASYON SIRKETI ILE ANLASMAK. GARIP...BUYUKLERE SORMAK LAZIM.
  • Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

Ulaştırma eski Bakanı Enis Öksüz’ün damadı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne geri döndü. PTT’deki uzman kadrosunda görev yaptığı dönemde Ulaştırma eski Bakanı Öksüz’ün basın danışmanlığına getirilen ve bu görevinden sonra PTT kadrosuna dönen Çelebi, bir süre SHGM’de anlaşmalar müdürü olarak görev almıştı.

SHGM eski Genel Müdürü Ali Arıduru’nun döneminde bu görevinden alınarak tekrar eski kadrosu olan PTT’ye gönderilen Çelebi, ikinci kez SHGM’ye döndü.

Alparslan Çelebi, SHGM’de anlaşmalar müdürü olarak görevine başladı.

Alparslan Çelebi, eski Bakan Enis Öksüz’ün kızı Melek Selcen Öksüz ile evli. 

©AirportHaber

SHGM'YE DAMAT GELDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
alparslan çelebi'nin sigorta şirketi demişsin amma şirketin çoook önceden kapandığından da haberin olmamış. insanlara saldırırken bilgili ol. bilmiyorsan da öğren. "İnsan, hayvandan konuşmakla üstündür Ama doğru konuşmazsan hayvanlar senden üstün olurlar" diye bir deyişi hatırlatırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara ~ 12 yıl önce
gayet de başarılı bir isimdi. gelmesi iyi olmuş. akrabalık ilişkisi öne çıkarılmış ama haksızlık yapılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alpaslanin sponsoru kim ~ 12 yıl önce
Alpaslan ulusoy pardon celebi,ne biliyordunda geri geldin,kasta 10 tane elemanla pul mudurlugu yapan arkadas.hey yavrum hey adama emanet edilen koltuga bak.sponsorun kim ? Siz alisksiniz:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kısır cekismeler. ~ 12 yıl önce
bir onceki yonetimin yaptıklarının uzerine birsey konularak ileri gidilebilir. yoksa, biri gondermis digeri geri geri getirmis gibi gel-gitlerle sadece simdiki sn genel mudur bu yaptıgıyma , gidene bir mesaj vermis olur. sonuc: havacılık camiası adına sıfırın altı.. neden? cunku camiaya faydasız ve muhtemelen işinibilmeyen bir adamı geri getirip habere çıkarmakla, hem yanlış bir iş yapılmış oluyor hem de boyle kısır cekismelerle turk havacılıgının zamanından çalınmıs olunuyor... lutfen gucunuzu, enerjinizi artan rotarlara, haksız rekabetlere cevirin ey shgm yonetimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIFTLIK ~ 12 yıl önce
SEKTORDE FAALIYET GOSTEREN OZEL BIR HAVAYOLUNA IKI ULKE ARASINDA TAYIN EDILMESINE RAGMEN BASKALARININ BASKISI ILE KANUNA AYKIRI BIR SEKILDE SANKI BABASININ CIFTLIGI GIBI "UCUN YOKSA FREKANSINIZI IPTAL EDERIM" DIYE BILECEK KADAR HAVACILIKTAN UZAK BIR SAHSI SHGM YONETIMI NEDEN GERI ALIR KI????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ Personeli ~ 12 yıl önce
Göreve atanan her bürokratın siyasilerle akrabalık ilişkilerini araştırmaktan maksat ne bilmiyorum ... eğer faydalı ise mevcut bürokratların akrabalık derecelerini ve iş deneyimlerini içeren listeyi yapıp yayınlamanızı rica ediyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TASARRUF ~ 12 yıl önce
ACA SAYIN ULASTIRMA ESKI BAKANI ALPASLAN CELEBININ KAYIN PEDERI ENIS OKSUZ NEDEN DAMADI ADINA OLUMLU TASARRUFLARDA BULUNMAMAIS VE HATTA REFERANS BILE OLMAMISTIR. ACABA KENDISINI BIR KISIM IDEOLOJIK OLUSUMLARA FENA HALDE KAPTIRDIGI ICIN MI? METAL IS SENDIKASI BASKANI MUSTAFA OZBEKLE NE GIBI FILMLER CEVIRMISLERDIR? ULKE GUNDEMINDEKI SILIIVRI SAKINLERI ILE NE GIBI ATRAKSIYONLAR GERCEKLESTIRMISTIR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESAS SORUN ~ 12 yıl önce
ESAS SORUN SHGM NIN BASINA DEVLET TECRUBESI OLMAYAN BIR GENEL MUDUR GETIRMEKLE OLMUSTUR. MEVZUAT DAIRESININ BASINA HIC BIR HAVACILIK TECRUBESI OLAMAYN BIRINI GETIRDIKTEN SONRA KURUMDAN KAPASITESIZLIGI NEDENIYLE GONDERILMIS ALPASLAN CELEBIYI GERI SHGM YE ALMIS ...COK NORMAL...KESKE GENEL MUDUR CELEBI NIN KAPASITESINI ESKI CALISMA ARKADASLARINDAN MURAT GOK E SORSA. MURAT GOK UN GOLGESINDE KALMAKTAN CILGINA DONEN CAPSIZ CELEBI HAVACILIK ADINA GELECEK VAAD EDEN MURATI BUNALTMIS VE ISTIFA ETMESINE NEDEN OLMUSTUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ILISKILER ~ 12 yıl önce
ALPASLAN CELEBI NIN SHGM YE SEKTORE BIR DEGER KAPMA GIBI BIR DERDI YOKTUR. ZATEN HAVACILIK TECRUBESIDE BUNA MUSAIT DEGIL. BAKMAYIN SHGM YE GERI DONDUGUNE. ATES OLAN AKRABASI NIN YAPTIGI PAZARLIKLARLA YENIDEN ANKARA MERKEZLI ALENGIRLI ISLERINI RAHAT CEVIREBILECEK BIR YER BULMUS OLDU. DUYDUKKI GARIBAN AFRIKALILARI YEDIRECEK ICIRECEKLERI ORGANIZASYONU ALPASLAN CELEBI ULUSOY ADINDA BIR FIRMAYA VERRMI. ACABA SAHIBI OLDUGU SIGORTA FIRMASI NIN IS HACMINI ARTIRMAK ICIN MI ULUSOYLA ANLASTI. USTELIK HAVACILIGA DAIR HIC BIR TECRUBESI OLMAYAN ORGANIZASYON SIRKETI ILE ANLASMAK. GARIP...BUYUKLERE SORMAK LAZIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 12 yıl önce
Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000