04 Eylül 2008, Perşembe 15:41:38

SAGA’DAN MUHTEŞEM ATILIM

Saga Havayolları, 2'si kesin satın alma, 2'si opsiyonlu 4 adet yeni 737-800 tipi uçak için Boeing ile anlaşma imzaladı.
  • allah kazasız belasız hayırlı ucuslar nasip eder saga havayollarına
  • Pegasusa da kiralayabilirler...)Önemli olan sektörde bir diğer oyuncunun daha yerini sağlamlaştırması, herkes için iyi bir şey.Tekrar hayırlı uçuşlar olsun.
  • SKY olur MKY olur sanamı kaldı!!!!
  • Bu uçakları da SKY'a kiralarlar herhalde!!!!
  • Yorumunuz...cok sevındırıcı bı gelişme,allah kaza bela gostermesın,yola devam... darısı diğer şirketlerinde başına inşalah
  • Her yönüyle sağlam bir temeli olan SAGA Airlines yetkililerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Musa ALİOĞLU bey başta olmak üzere SAGA ailesine sonsuz sevgiler ve başarılar temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun. SAYGILARIMLA
  • Kurumsallaşma yolunda da adımlar atılırsa Saga için çok iyi olur.Kalite şirketin tüm birimlerinde geliştirilmeli.Ha birde o bina Saga ya yakışmıyor.Tebrikler Birhan bey.Tebrikler üst yönetim.
  • iste saga...sessiz ve derinden.tebrikler, apo, birhan ve cemal
  • TAM BİR AİLE FOTO' SU DEĞİLMİ.ALİ BİRHAN GERİDE KALMIŞSIN NEDENKİ.SENİN YERİN FORVET DEĞİLMİ.

Satın alma anlaşmasının imza töreni Saga Havayolları'nın İstanbul Florya'daki genel müdürlük binasında düzenledi. Anlaşmayı Boeing adına  Ticari Uçaklar Avrupa, Rusya ve Orta Asya Bölge Müdürü Ryan Rubenstein ile Saga Airlines adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kolot imzaladı. Törene ayrıca, Boeing firmasından Ticari Uçaklar Avrupa Satış Müdürü  Jean Thouin, Boeing Türkiye Danışmanlarından  Celal Kavur ile Saga Airlines'ten Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Musa Alioğlu, Genel Müdür  Ali Birhan Temel ve Genel Müdür Yardımcısı Cemalettin Çelebi katıldı.

KOLOT: GURURLUYUZ
 
Törende konuşan  Abdulkadir Kolot, şirketin beş yılda  bu noktaya geldiğini belirterek " Filomuzda halen 4 adet Boeing yapımı uçak var. Bu sayıyı arttırma kararı aldık ve ilk yeni uçak anlaşmamızı Boeing ile yaptık. 2 uçak kesin satın alma, ikisi de aynı şartlarla opsiyonlu olmak üzere toplam 4 uçak için imza attık. Boeing ile yaptığımız bu işbirliğinden son derece mutluyuz. Havacılık sektöründe Türkiye'nin  büyümesinde bizim de katkımızın olmasından gurur duyuyoruz" dedi. 

SAGA

SAGA

SAGA’DAN MUHTEŞEM ATILIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Rumuz ~ 16 yıl önce
allah kazasız belasız hayırlı ucuslar nasip eder saga havayollarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Pegasusa da kiralayabilirler...)Önemli olan sektörde bir diğer oyuncunun daha yerini sağlamlaştırması, herkes için iyi bir şey.Tekrar hayırlı uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
SKY olur MKY olur sanamı kaldı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tembel Havacı ~ 16 yıl önce
Bu uçakları da SKY'a kiralarlar herhalde!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsgx ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...cok sevındırıcı bı gelişme,allah kaza bela gostermesın,yola devam... darısı diğer şirketlerinde başına inşalah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEM YAKAL ~ 16 yıl önce
Her yönüyle sağlam bir temeli olan SAGA Airlines yetkililerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Musa ALİOĞLU bey başta olmak üzere SAGA ailesine sonsuz sevgiler ve başarılar temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun. SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zulu ~ 16 yıl önce
Kurumsallaşma yolunda da adımlar atılırsa Saga için çok iyi olur.Kalite şirketin tüm birimlerinde geliştirilmeli.Ha birde o bina Saga ya yakışmıyor.Tebrikler Birhan bey.Tebrikler üst yönetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 16 yıl önce
iste saga...sessiz ve derinden.tebrikler, apo, birhan ve cemal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKKABMA ~ 16 yıl önce
TAM BİR AİLE FOTO' SU DEĞİLMİ.ALİ BİRHAN GERİDE KALMIŞSIN NEDENKİ.SENİN YERİN FORVET DEĞİLMİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000