30 Eylül 2009, Çarşamba 08:57:06

"Sabiha Gökçen'de başlıyoruz"

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği ICAN 2009 konferansının akşam yemeğine katılan Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Canan Çelebioğlu Tokgöz, AirportHaber’e açıklamalarda bulundu.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • arkadaşlar tedbirinizi alın alacagınız işşizlik maaşı sizi kurtarmaz bence şirket sizi düşünmez beni düşünmedigi gibi ona göre akıllı olun
  • arkadaşlar ben o şirkete başvurdum ama taş koymaya çalışıyor ama unutmasınlar her zaman dogruluk kazanır boşuna güneş balçıkla sıvanmaz arkadaş bırakın insaları kandırmayı 12 sonu çelebide sonun başlangıcıdır birçok arkadaş işinden olacak
  • hiç birşey bilmediğin ve anlamadığın belli ezbere yazma istersen daha fazla küçülme
  • Çelebide ciddi bir personel memnuniyetsizliği durumu var galiba. Ne zaman bir haber çıksa, sürekli aynı konu işleniyor. Ben Çelebinin yerinde olsam bu konuyu açıklığa kavuştururum. Aksi takdirde insanlar Çelebiye iş için başvurmaya bile korkacaklar.
  • kaç tane aklı başında cevap verebilen havacılık bilen yöneticiniz var.el freni sağlam kaç tane konveyörünüz var.ön merdiven ayrılmadan burundaki takozları almayan kaç tane push back elemanınız var.kargo netlerine ben baktım diyebilen kaç tane ops elemanınız var.size eğitim şart.
  • 4 yıldır burdayım.ben böyle beceriksin bir yer işletmesi görmedim.zaten müdürünün de gömleğinin düğmesi kavramıyor.bi de burda haber yapıyorlar.yok isg ye bilmem ne şirket gelecekmiş.yok su sıkacaklarmış.at hırsızı kılıklı follow me cileri alınkardeşim burdan.ben cizgi dışına çıkınca ceza ops aracı çıkınca bi halt yok.isg de bi öğle yemeği için bi yer yok.sağlam kaç merdiveniniz var??kaç tane ground poweriniz var.kaç tane ac aracınız var.
  • TGS gelince Çelebi kapatıyor mu hakikaten. Demek o zaman ömrü 51 yılmış :))
  • arkasına havacılıkta thy handlingde de havaşı alan tgs kurulunca çelebi de kaçmak zorunda kaldı.
  • TGS geldi, Çelebi de hemen bitti de mi? 51 seneden beri bu sektörde Çelebi. Bunu unutma!

Çelebi Holding’in dünyaya açıldığını söyleyen Canan Çelebioğlu Tokgöz, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nında da kısa bir süre içinde çalışmaya başlayacaklarını ifade etti. Tokgöz, Antalya Havalimanı ihalesinden sonra dünya pazarında arayış içine girdiklerini belirterek, “2000’li yılların başından itibaren yurtdışında handling alanında neler yapabileceğimizi düşünmeye başlamıştık.  Bu düşüncemiz 2007 yılından itibaren realiteye dönüştü. Hindistan’da ve Macaristan’da çalışmalar yapıyoruz. Hindistan gelecek vaat eden bir ülke” dedi.

Canan Çelebioğlu Tokgöz, Atatürk Havalimanı’nda TGS’nin ne yapacağını henüz kestiremediklerini belirterek, “TGS’nin ne yapmak istediğini henüz bilmiyoruz. Çalışmaları başladıktan sonra durum değerlendirmesi yapacağız” şeklinde konuştu. Tokgöz, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 30 Ekim 2009 itibari ile hizmet vermeye başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

©AirportHaber.com

"Sabiha Gökçen'de başlıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar tedbirinizi alın alacagınız işşizlik maaşı sizi kurtarmaz bence şirket sizi düşünmez beni düşünmedigi gibi ona göre akıllı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar ben o şirkete başvurdum ama taş koymaya çalışıyor ama unutmasınlar her zaman dogruluk kazanır boşuna güneş balçıkla sıvanmaz arkadaş bırakın insaları kandırmayı 12 sonu çelebide sonun başlangıcıdır birçok arkadaş işinden olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hiç birşey bilmediğin ve anlamadığın belli ezbere yazma istersen daha fazla küçülme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çelebide ciddi bir personel memnuniyetsizliği durumu var galiba. Ne zaman bir haber çıksa, sürekli aynı konu işleniyor. Ben Çelebinin yerinde olsam bu konuyu açıklığa kavuştururum. Aksi takdirde insanlar Çelebiye iş için başvurmaya bile korkacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kaç tane aklı başında cevap verebilen havacılık bilen yöneticiniz var.el freni sağlam kaç tane konveyörünüz var.ön merdiven ayrılmadan burundaki takozları almayan kaç tane push back elemanınız var.kargo netlerine ben baktım diyebilen kaç tane ops elemanınız var.size eğitim şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
4 yıldır burdayım.ben böyle beceriksin bir yer işletmesi görmedim.zaten müdürünün de gömleğinin düğmesi kavramıyor.bi de burda haber yapıyorlar.yok isg ye bilmem ne şirket gelecekmiş.yok su sıkacaklarmış.at hırsızı kılıklı follow me cileri alınkardeşim burdan.ben cizgi dışına çıkınca ceza ops aracı çıkınca bi halt yok.isg de bi öğle yemeği için bi yer yok.sağlam kaç merdiveniniz var??kaç tane ground poweriniz var.kaç tane ac aracınız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TGS gelince Çelebi kapatıyor mu hakikaten. Demek o zaman ömrü 51 yılmış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkasına havacılıkta thy handlingde de havaşı alan tgs kurulunca çelebi de kaçmak zorunda kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TGS geldi, Çelebi de hemen bitti de mi? 51 seneden beri bu sektörde Çelebi. Bunu unutma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000