13 Şubat 2012, Pazartesi 13:04:54

MERVE'DEN SEVİNDİRİCİ GELİŞME

Geçtiğimiz günlerde de-icing aracının altında kalarak feci şekilde yaralanan Çelebi çalışanı Merve Alçayır'dan iyi haberler gelmeye başladı.
  • Şahin Bey Merve nin acısı olmaz demiyoruz ki ama bir şekilde birçok kaza geçiren insanlar var adı üstünde kaza...böyle olmasını ne şoför isterdi ne de şirket.hiç tanımadığımız halde Merve için ne kadar üzüldük anlatamam.Bundan sonrası için Allah her türlü kazadan beladan korusun.Allah onu anasına babasına sevenlerine bağışladı.Allah sabrınızı arttırsın.
  • mervenin durumu bu halde iken hala şirkete yaranmak adına sermaye tarafi değil insancıl olun.allaha şükür inşallah sağlığına kavuşacak ancak genç bir kızda bu tür bir kazanın bırakabileceği olası bir hasarı kalıcı bir rahatsızlığı ailesi olsanız siz nasıl yaklaşırdınız.biraz humanist düşünce ile şirketci ve sermaye taraftarı kişileri empati yapmaya davet ediyorum. unutmayın ateş düştüğü yeri yakar.mervenin amcası şahin alçayır
  • 13 gün geçmesine rağmen bu olayda adı geçen şoför nerede? Bilgisi olan var mı? Ailesine bir geçmiş olsun dileğinde bulundu mu? Şoför için kayıp ilanı vermeye gerek var mı?
  • ben Sendika taraftarı biri değilim. Ama Sendika her zaman kötü niyetlidir şeklindeki bir genellemenin de doğru olmadığına da eminim. Hatta çirkin bie diyebilirim. Konumuz Merve Kardeşimizin sağlığı. Bu sendikal söylevler de nereden ve neden çıkıyor anlayamıyorum. Zamanı gelince Sendikal konuları ayrıca tartışırız. Sap ile Samanı karıştırmaktan vazgeçsek iyi olacak.
  • Merve arkadaşımız inşallah en kısa zamanda hastane odalarının yalancı sıcaklığından sevdiklerinin yanına, evinin gerçek sıcaklığına kavuşur. Tekrar çok geçmiş olsun.
  • ohhh maşallah... ailesi ve sevenleri adına ne güzel, ne sevindirici bir haberdir bu.. inşallah en kısa zamanda dostlarına ailesine sevenlerine işine kavuşacaktır, sağlığı eskisi gibi iyi olacaktır.. Allah bütün sektördeki çalışanların yardımcısı olsun.. yaptığımız iş zor.. herkeze kolay gelsin (AYT mensubu)
  • kusura bakmasınlar sendika olmasın huzur vardır rahat vardır sendika olursa her türlü kötü durum oluşur sendikalar her zaman kötü niyetlidirler bunu bire bir yaşayan birisi olarak sendika ağalarına her zaman karşıyım sömürenlerdir. Türkiye de işsizliğin önünde en büyük engeldir.. geçmiş olsun bu genç kızımıza inşallah sağlığına kavuşur malesef bu tür hiç istenmeyen kazalar olabiliyor..
  • çelebıde senkıda olmaması bence daha ıyı bız bır aıleyız ailemize yabancıları sokmayız çelebi elinden gelenin fazlasını yapıyor bunu unutmayın çelebi holdıng buyuk bır sırket ve kımsenın karalamaya gucu yetmez :zorune gıdenın borusuna gıtsın arkadasımıza tekrar gecmıs olsun dıyoruz...
  • Haber iyi olsunda kimden gelirse gelsin. Farketmez. Bu konuda illaki Çelebide bir kusur aramaktan vazgecin lütfen. Önce ilgilenmez dediniz, her gün Çelebililer Hastahanede. Tedavi giderini ödemez dendi. Bu konuda çok çok ayıp edildi. Çelebi personeline en iyi şekilde bakıyor ve tedavi ettiriyor. Kaza herkesin, her yerde başına gelebilir. Tanrı korusun. Tekrarından esirgesin. Merveciğimiz iyi olsun. Gerisi hava. Çelebiye kızanlarda tenkit için başka argüman bulsun. Çelebiye kızanlar,
  • Alıngan olmayın.Sendika yok.teşkilatlanma yok..Olsa çok iyi olur ama..neredee. Buarada halkla ilişkiler yayınlamalıydı 10 gün geçmiş duyuru yok.Olmalıydı birader. neden darlanıyorsunuz haksizmiyiz.
10 gün önce Atatürk Havalimanı apronunda yaşanan feci kazanın ardından ağır şekilde yaralanan Çelebi Güvenlik Görevlisi Merve Alçayır'dan sevindirici gelişmeler gelmeye başladı.

Doktorların sıvı gıda tedavisine başlayacağını belirttiği Alçayır'ın durumundaki gelişmeler yakınları ve arkadaşlarını sevindirirken, önümüzdeki günlerde yoğun bakım ünitesinden çıkartılması beklenen Alçayır'ın ailesiyle iletişim kurmaya da başladığı öğrenildi.

©AirportHaber.com
MERVE'DEN SEVİNDİRİCİ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
Şahin Bey Merve nin acısı olmaz demiyoruz ki ama bir şekilde birçok kaza geçiren insanlar var adı üstünde kaza...böyle olmasını ne şoför isterdi ne de şirket.hiç tanımadığımız halde Merve için ne kadar üzüldük anlatamam.Bundan sonrası için Allah her türlü kazadan beladan korusun.Allah onu anasına babasına sevenlerine bağışladı.Allah sabrınızı arttırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mervenin durumu bu halde iken hala şirkete yaranmak adına sermaye tarafi değil insancıl olun.allaha şükür inşallah sağlığına kavuşacak ancak genç bir kızda bu tür bir kazanın bırakabileceği olası bir hasarı kalıcı bir rahatsızlığı ailesi olsanız siz nasıl yaklaşırdınız.biraz humanist düşünce ile şirketci ve sermaye taraftarı kişileri empati yapmaya davet ediyorum. unutmayın ateş düştüğü yeri yakar.mervenin amcası şahin alçayır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
13 gün geçmesine rağmen bu olayda adı geçen şoför nerede? Bilgisi olan var mı? Ailesine bir geçmiş olsun dileğinde bulundu mu? Şoför için kayıp ilanı vermeye gerek var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben Sendika taraftarı biri değilim. Ama Sendika her zaman kötü niyetlidir şeklindeki bir genellemenin de doğru olmadığına da eminim. Hatta çirkin bie diyebilirim. Konumuz Merve Kardeşimizin sağlığı. Bu sendikal söylevler de nereden ve neden çıkıyor anlayamıyorum. Zamanı gelince Sendikal konuları ayrıca tartışırız. Sap ile Samanı karıştırmaktan vazgeçsek iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Merve arkadaşımız inşallah en kısa zamanda hastane odalarının yalancı sıcaklığından sevdiklerinin yanına, evinin gerçek sıcaklığına kavuşur. Tekrar çok geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ohhh maşallah... ailesi ve sevenleri adına ne güzel, ne sevindirici bir haberdir bu.. inşallah en kısa zamanda dostlarına ailesine sevenlerine işine kavuşacaktır, sağlığı eskisi gibi iyi olacaktır.. Allah bütün sektördeki çalışanların yardımcısı olsun.. yaptığımız iş zor.. herkeze kolay gelsin (AYT mensubu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kusura bakmasınlar sendika olmasın huzur vardır rahat vardır sendika olursa her türlü kötü durum oluşur sendikalar her zaman kötü niyetlidirler bunu bire bir yaşayan birisi olarak sendika ağalarına her zaman karşıyım sömürenlerdir. Türkiye de işsizliğin önünde en büyük engeldir.. geçmiş olsun bu genç kızımıza inşallah sağlığına kavuşur malesef bu tür hiç istenmeyen kazalar olabiliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çelebıde senkıda olmaması bence daha ıyı bız bır aıleyız ailemize yabancıları sokmayız çelebi elinden gelenin fazlasını yapıyor bunu unutmayın çelebi holdıng buyuk bır sırket ve kımsenın karalamaya gucu yetmez :zorune gıdenın borusuna gıtsın arkadasımıza tekrar gecmıs olsun dıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haber iyi olsunda kimden gelirse gelsin. Farketmez. Bu konuda illaki Çelebide bir kusur aramaktan vazgecin lütfen. Önce ilgilenmez dediniz, her gün Çelebililer Hastahanede. Tedavi giderini ödemez dendi. Bu konuda çok çok ayıp edildi. Çelebi personeline en iyi şekilde bakıyor ve tedavi ettiriyor. Kaza herkesin, her yerde başına gelebilir. Tanrı korusun. Tekrarından esirgesin. Merveciğimiz iyi olsun. Gerisi hava. Çelebiye kızanlarda tenkit için başka argüman bulsun. Çelebiye kızanlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Alıngan olmayın.Sendika yok.teşkilatlanma yok..Olsa çok iyi olur ama..neredee. Buarada halkla ilişkiler yayınlamalıydı 10 gün geçmiş duyuru yok.Olmalıydı birader. neden darlanıyorsunuz haksizmiyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000