10 Mart 2012, Cumartesi 10:36:56

FERDA YAKAR'IN YENİ ADRESİ NERESİ OLDU?

Limak’ın işlettiği Priştina Havaalanı’ndaki genel müdürlük görevinden ayrılan Ferda Yakar yuvaya döndü. Yıllar sonra Çelebi ailesine yeniden katılan Yakar’ın yeni görevi ne oldu?
  • bu adam bastığı yeri kurutuyor neden mi samimi olmadığı için yapmacık olduğu için
  • Çelebi aklınlanmayacak demekki. Bundan sonra çelebiye ne olsa haktır. Dürüstükten çok uzak personelini hiç tanımdan hakkında yorumm yapan. Peroseni bir nebze düşünmeyen dürüstlükten çok uzak biri. Havalimanı işletmeciliğine ücretsiz izni getiren biri. Hiç bir yerdede uzun süra yapamıyor zaten. Ama hakkını yediği insanların ahı mutlaka çıkacaktır. Etme bulma dünyası burası.
  • Seviyoruz diyen arkadaş kesin hiç ücretsiz izine gitmeyen biridir yada sup,şef müdürdür.ferda yakar alttaki işçiye önem vermeyen biri.yöeteni koruru ama işçisinin hakkını hiç savunmazdı.kendinden başka kimsenin menfaatinide düşünmezdi.
  • ferda bey adına çok sevindim, yeni işiniz yeni yuvanız daim olsun, ben işçisini savubmayan çalışan yorumlarına katılmıyorum yıllarca ekmeğini yedim her daim arkamızda oldu. çelebi-ıc den sevgiler sizi unutmadık.
  • geçmiş olsun
  • Sevgili Ferda bey,yeni göreviniz hayırlı ,uğurlu olsun,başarılarınızın devamını temenni ederiz.Ayt 'den sevgilerimizle.. Tuıfly& Airberlin Ayt İstasyon
  • Teneke ne zaman altın oldu!
  • İlk yapacağı iş fazla mesai ücretlerini kaldırmaktı. Çelebi-icden Fraport-ic ye 2 kilometrelik yolda verdiği tüm sözleri unuttu. Çelebi'den neden ayrılmıştı? Şimdi neden geri geliyor. Ama unutmayın yurt dışında greve hemen gidiyorlar. Yöneticiler taşıdıları bagajları unutmuşlar, olsun Yakar vareken bir çok kez tekrardan hatırlarlar.
  • Ferda beyi genel arenada tanıdığım kadarıyla çözüme odaklı, radikal yaklaşımlarını duymadım, görmedim. Verilen görevi belli bir hiyerarşi ve disiplin içinde yapar veya o yolda emek harcar. Ama bahsettiğiniz o kadar büyük tecrübeler olsaydı belli konularda belirleyici ve yönlendirici fikirlerini ortaya koyardı. Ben yıllardır böyle birşey görmedim. Yinede insanlara ve sektöre yararlı çalışmaları için başarılar.
  • HAYLİ PİŞTİN PİYASADA. ŞİMDİ DAHA DA BAŞARILI OLABİLİRSİN. ÜSTELİK ÇALEBİ'Yİ DE İYİ TANIYORSUN. TÜM İYİ DİLEKLERİM SENİN İÇİN
Sabiha Gökçen Havalimanı’nın da işletmecisi olan Limak’ın Priştina Havaalanı projesinden ayrılan Ferda Yakar’ın yeni adresi belli oldu.
Havacılık sektörüne Çelebi Hava Servisi’nde adım atan Ferda Yakar, yıllar sonra yuvasına geri döndü.

Çelebi Hava Servisi’nde harekat memuru olarak başladığı havacılık kariyerinde zirveye kadar yükselen Yakar, Çelebi-IC Çeçen Ortaklığı'ndaki Antalya Havalimanı 2. Dışhatlar Terminali’nin uzun süre Genel Müdürlüğü'nü yaptı.

Çelebi-IC ortaklığının ayrılmasıyla Fraport-IC Çeçen ortaklığında yine tüm terminallerin genel müdürlüğünü üstlenen Yakar, bu görevinden de istifa ettikten sonra Limak Priştina Havaalanı’nın genel müdürlüğü görevine getirilmişti. Ancak Ferda Yakar’ın buradaki görevi uzun sürmedi ve Kasım ayında istifa etti.
Bir süre sektörden uzak kalan Ferda Yakar, ilk göz ağrısı Çelebi ailesine geri döndü. Ferda Yakar, Çelebi Hava Servisi’nde proje koordinatörü olarak görev yapacak, yurtdışı projeleri ağırlıklı çalışacak.

Airporthaber.com

FERDA YAKAR'IN YENİ ADRESİ NERESİ OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

kamaşullah ~ 9 yıl önce
bu adam bastığı yeri kurutuyor neden mi samimi olmadığı için yapmacık olduğu için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak yemeğe devam ~ 12 yıl önce
Çelebi aklınlanmayacak demekki. Bundan sonra çelebiye ne olsa haktır. Dürüstükten çok uzak personelini hiç tanımdan hakkında yorumm yapan. Peroseni bir nebze düşünmeyen dürüstlükten çok uzak biri. Havalimanı işletmeciliğine ücretsiz izni getiren biri. Hiç bir yerdede uzun süra yapamıyor zaten. Ama hakkını yediği insanların ahı mutlaka çıkacaktır. Etme bulma dünyası burası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seviyoruz diyen arkadaş kesin hiç ücretsiz izine gitmeyen biridir yada sup,şef müdürdür.ferda yakar alttaki işçiye önem vermeyen biri.yöeteni koruru ama işçisinin hakkını hiç savunmazdı.kendinden başka kimsenin menfaatinide düşünmezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ferda bey adına çok sevindim, yeni işiniz yeni yuvanız daim olsun, ben işçisini savubmayan çalışan yorumlarına katılmıyorum yıllarca ekmeğini yedim her daim arkamızda oldu. çelebi-ıc den sevgiler sizi unutmadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili Ferda bey,yeni göreviniz hayırlı ,uğurlu olsun,başarılarınızın devamını temenni ederiz.Ayt 'den sevgilerimizle.. Tuıfly& Airberlin Ayt İstasyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Teneke ne zaman altın oldu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İlk yapacağı iş fazla mesai ücretlerini kaldırmaktı. Çelebi-icden Fraport-ic ye 2 kilometrelik yolda verdiği tüm sözleri unuttu. Çelebi'den neden ayrılmıştı? Şimdi neden geri geliyor. Ama unutmayın yurt dışında greve hemen gidiyorlar. Yöneticiler taşıdıları bagajları unutmuşlar, olsun Yakar vareken bir çok kez tekrardan hatırlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ferda beyi genel arenada tanıdığım kadarıyla çözüme odaklı, radikal yaklaşımlarını duymadım, görmedim. Verilen görevi belli bir hiyerarşi ve disiplin içinde yapar veya o yolda emek harcar. Ama bahsettiğiniz o kadar büyük tecrübeler olsaydı belli konularda belirleyici ve yönlendirici fikirlerini ortaya koyardı. Ben yıllardır böyle birşey görmedim. Yinede insanlara ve sektöre yararlı çalışmaları için başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HAYLİ PİŞTİN PİYASADA. ŞİMDİ DAHA DA BAŞARILI OLABİLİRSİN. ÜSTELİK ÇALEBİ'Yİ DE İYİ TANIYORSUN. TÜM İYİ DİLEKLERİM SENİN İÇİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000