03 Aralık 2010, Cuma 10:35:16

DÜNYA YER HİZMETLERİ AYDIN'A EMANET

Çelebi Holding Türkiye ve Avrupa Yer Hizmetleri Başkanı Samim Aydın, alanında dünyanın en önemli kuruluşu olan The International Aviation Handlers Association(Uluslararası Havacılık Yer Hizmetleri Birliği) Başkanlığı'na getirildi.
  • Bu kadar para harcayıp ona buna destek olursanız sizi başbakanda yaparlar yakında. Ben olsam utanırdım.
  • Her etkinliğe sponsor olup para harcarsan başkan da yaparlar kral da.
  • Sayın Samim Aydın'a tebrikler.Göğsümüzü kabarttınız.Bir TÜRK yöneticinin en tepede olması gerçekten takdire şayan ve gurur verici.Bravo..
  • kendisi ile beraber çok çalıştım.Kendisi her şeyin en iyisine layık dürüst bir yönetici. Kendisine başarılar dilerim.
  • Samim beyi tebrik eder,başarılar dilerim. Yolu açık olsun. Zafer Bingöl
  • Tebrikler.
  • Samim Bey size herşeyin en güzeli yakışır,Saygılar
  • kendisini ve başarısını tebrik ediyor ve devamını diliyorum. başarılar çelebi holding, başarılar tav, başarılar havaş ve ülkemin kaynakları ile çalışan tüm firmalara başarılar diliyorum. Yer hizmetlerinde gerçektençok iyi yerlere geldik ve daha iyi olacağımızada eminim
  • Bu büyük başarıyı kutlar...diğer genç arkadaşlarımıza örnek olmasını dilerim....Tebrikler sayın Aydın...Tebrikler Çelebi... Özkan Demirci
Bu atama ile birlikte IAHA’nın başkanlık koltuğuna da ilk defa bir Türk yönetici oturmuş oldu.

Birliğin gerçekleştirilen son genel Kurul toplantısında oybirliği ile alınan kararla, Çelebi Holding Türkiye ve Avrupa Yer Hizmetleri Başkanı Samim Aydın, IAHA Uluslararası Başkanlık görevine getirildi. 30 Kasım 2010’da görevine resmen başlayan Samim Aydın, iki yıl boyunca IAHA’nın Başkanlık koltuğunda oturacak. Bu atamayla birlikte Samim Aydın, IAHA’nın Başkanlık koltuğuna oturan ilk Türk yönetici olma unvanını da almış oldu. Aydın, bugüne kadar IAHA’da, önemli bazı görevleri de üstlenmişti.

Yer hizmetleri şirketlerinin dünyadaki tek ve en önemli mesleki kuruluşu olan IAHA'nın, çeşitli ülkelerden 47 üyesi bulunuyor. IAHA üyeleri, 300'e yakın havaalanında 70,000'in üzerinde personelle, dünya hava trafiğinin büyük bir bölümüne hizmet veriyor. IAHA, “yer hizmetleri sektörüyle ilgili tüm konularda farklı coğrafyalarda hizmet sunan firmaların tek bir uluslararası yapı altında toplanarak bir forum oluşturması ve sorunlara ortak çözümler geliştirmesi” amacı ile kuruldu. IATA, Avrupa Birliği ve TSA gibi çeşitli kuruluşlarla da ilişki içerisinde faaliyetlerini sürdüren IAHA, biri Olağan Genel Kurul Toplantısı olmak üzere her yıl en az iki kere toplanıyor.

Yer hizmetleri sektörünün uluslararası temsilciliğini yapan, üyelerine güvenli, verimli ve karlı bir iş ortamı sunmak üzere çalışmalarını sürdüren, farklı görüşlerin paylaşılabileceği bir platform oluşturan IAHA’nın yeni Başkanı Samim Aydın, göreve başlamasıyla ilgili olarak yayınladığı mesajda; bugüne kadar kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, Dünya ve Türk havacılığında yaşanan gelişmelere dikkat çekti.
DÜNYA YER HİZMETLERİ AYDIN'A EMANET

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar para harcayıp ona buna destek olursanız sizi başbakanda yaparlar yakında. Ben olsam utanırdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her etkinliğe sponsor olup para harcarsan başkan da yaparlar kral da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Samim Aydın'a tebrikler.Göğsümüzü kabarttınız.Bir TÜRK yöneticinin en tepede olması gerçekten takdire şayan ve gurur verici.Bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendisi ile beraber çok çalıştım.Kendisi her şeyin en iyisine layık dürüst bir yönetici. Kendisine başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Samim beyi tebrik eder,başarılar dilerim. Yolu açık olsun. Zafer Bingöl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Samim Bey size herşeyin en güzeli yakışır,Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendisini ve başarısını tebrik ediyor ve devamını diliyorum. başarılar çelebi holding, başarılar tav, başarılar havaş ve ülkemin kaynakları ile çalışan tüm firmalara başarılar diliyorum. Yer hizmetlerinde gerçektençok iyi yerlere geldik ve daha iyi olacağımızada eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu büyük başarıyı kutlar...diğer genç arkadaşlarımıza örnek olmasını dilerim....Tebrikler sayın Aydın...Tebrikler Çelebi... Özkan Demirci

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000