15 Ağustos 2014, Cuma 10:25:02

ÇELEBİ'YE YENİ GENEL MÜDÜR

Türk havacılık sektörünün global markası Çelebi, uluslararası arenada büyüme hedefi çerçevesinde, organizasyon yapısını hızla güçlendirmeye devam ediyor. Çelebi Havacılık Holding, büyüyen ülke pazarındaki güçlü gelişimine paralel olarak Hindistan’a CEO düzeyinde atama yaptı.
  • Ata istasyonu planlama ve strateji hatalari yapiyor..ayrica egitimli calisanlarini kaybediyor...bu kadar surkulasyon olansirket var mi acaba?
  • Hindistan pazarında 2 numarayken, kötü finansal ve operasyonel yönetim sonucu batan ve lisansı iptal olan Kingfisher hava yollarının üst düzey yöneticisi, beş parasızken 7.2 milyar dolarlık airbusa sipariş veren yönetimden ayrılma bir adam olduğunu Çelebi İnşallah biliyordur.
  • Eee, tabi her beceriksizliği, yöneticiye bağlayarak işin en kolay yolunu seçmişsiniz. Asıl sorunu çözebilmek için her 6 ayda bir yönetici de atarsanız, çalışanlar niteliksiz oldukça bu iş zor. Ne kaa para o kaa kötte...
  • ATA da cok buyuk sorunlar var paraa cok az calisma saati cok fazlaaa
  • Önce işçilerine düzgün maaş versinler...insanları çalışan motor gibi kullanmaktan vazgecsinler...

 Uzun yıllardır Hint sivil havacılık sektörünün tepe noktalarında birçok görev üstlenen Murali Ramachandran Çelebi Aviation Group Hindistan CEO’su olarak, bölgedeki operasyonların da sorumluluğunu üstlenecek.

Çelebi Havacılık Holding, dünya havacılık sektöründe güçlü ve başarılı büyüme stratejisi ile uluslararası arenada liderlik yarışını sürdürüyor. 2 kıtada 5 ülkedeki 36 havalimanında kargo&antrepo ve yer hizmetleri sunan Çelebi Havacılık Holding, dünyada büyüme hedefi doğrultusunda kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak Çelebi Macaristan (Çelebi Ground Handling Hungary Ltd.) ve Çelebi Avusturya’yı (Çelebi Ground Services Austria GmbH) tek tepe yönetici altında toplayan Çelebi Havacılık Holding, Hindistan’da da önemli bir karara imza attı.

Çelebi Havacılık Holding, hızla büyüyen Hindistan ve bölgesindeki gelişimini çok daha yüksek bir noktaya taşımak, faaliyetlerini genişletmek ve koordine etmek için Hindistan CEO makamı oluşturdu. Hindistan CEO’luğu görevine Murali Ramachandran atandı. Ramachandran, Çelebi’nin Hindistan ve bölgesinde, başta yer hizmetleri ile kargo&antrepo olmak üzere, tüm havacılık faaliyetlerinden sorumlu olacak.

“Ana sorumluluğu; Hindistan bölgesindeki büyüme hedefine ulaşılmasını sağlamak”
Çelebi Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Canan Çelebioğlu, şirketin küresel ağını geliştirmek azmi ve heyecanıyla çalıştıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: “Sayın Murali Ramachandran ve ekibinin ana sorumluluğu, Çelebi’nin büyümesini daha da güçlendirmek olacaktır. Yüksek hizmet altyapısı ve havayolu deneyimiyle, beklentilerinizi çok iyi karşılayacağından ve taraflar arasında güçlü ve verimli bir bağ oluşturacağından hiç şüphemiz yok. Yer hizmetleri ve Kargo şirketleri CEO’ları Çelebi Aviation Group Hindistan CEO’su olarak Ramachandran’a rapor verecekler. Bu yeni organizasyon yapısı ile bölgede çok daha etkin operasyonlar yapabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Çelebi’nin küresel pazarda en güçlü olduğu ülke; Hindistan
Türkiye’deki 31 havalimanın yanı sıra Almanya–Frankfurt, Macaristan–Budapeşte, Avusturya–Viyana, Hindistan–Delhi ve Mumbai ile iki kıtada faaliyetlerini sürdüren Çelebi Havacılık Holding, alanında dünyanın en prestijli şirketleri arasında yer alıyor. Çelebi Havacılık Holding, Hindistan Delhi’de yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri, Mumbai’de ise yer hizmetleri veriyor. Hindistan, hem kargo&antrepo, hem de yer hizmetleri açısından Çelebi’nin en güçlü olduğu ülke konumunda.

Murali Ramachandran kimdir?

Otel Yönetimi Enstitüsü’nden (Ulusal Konsey) mezun olduktan sonra Welcomgroup Yönetim Kurumu’nda Yönetim uzmanı oldu. Mesleki kariyerine 1990’da başladı ve 13 yıl ITC otellerinde çalıştı. Bu süre zarfında yönetici pozisyonlarında görev aldı. 2002’de Ithaca Cornell Üniversitesi’nde yönetici programını tamamladı. 2003’te Mumbai Havalimanı Jet Airways’e Genel Müdür olarak katıldı.

2006’da tüm Hindistan Havalimanlarından Sorumlu Kıdemli Genel Müdürlüğe terfi etti. 2007’de Yer Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak Kingfisher Airlines’ta görev aldı. 2010’da Kıdemli Başkan Yardımcılığı’na terfi etti ve aynı zamanda Kargo Satış ve Hizmetler bölümünden de sorumlu oldu. Son olarak Operasyonlar İcracı Başkan Vekili olarak Mumbai Uluslararası Havaalanı’nda havaalanı operasyonlarını yönetiyordu.

ÇELEBİ'YE YENİ GENEL MÜDÜR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ata istasyonu planlama ve strateji hatalari yapiyor..ayrica egitimli calisanlarini kaybediyor...bu kadar surkulasyon olansirket var mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hindistan pazarında 2 numarayken, kötü finansal ve operasyonel yönetim sonucu batan ve lisansı iptal olan Kingfisher hava yollarının üst düzey yöneticisi, beş parasızken 7.2 milyar dolarlık airbusa sipariş veren yönetimden ayrılma bir adam olduğunu Çelebi İnşallah biliyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pehlivan ~ 10 yıl önce
Eee, tabi her beceriksizliği, yöneticiye bağlayarak işin en kolay yolunu seçmişsiniz. Asıl sorunu çözebilmek için her 6 ayda bir yönetici de atarsanız, çalışanlar niteliksiz oldukça bu iş zor. Ne kaa para o kaa kötte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 10 yıl önce
ATA da cok buyuk sorunlar var paraa cok az calisma saati cok fazlaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Önce işçilerine düzgün maaş versinler...insanları çalışan motor gibi kullanmaktan vazgecsinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000