13 Kasım 2011, Pazar 14:09:07

ÇELEBİ'YE ATEŞ DÜŞTÜ...

Van depreminden sonra havalimanında yaşanan yoğunluk nedeniyle eğitim amaçlı van'a giden ve yıkılan bayram otelin enkazında hayatını kaybeden Tarkan Aydın Antalya'da toprağa verildi.
  • İSG YH çalışanları olarak merhum meslektaşlarımıza allahtan rahmet,yakınlarıve sevenlerine baş sağlıgı ve sabırlar diliyoruz.
  • ateş düştüğü yeri yakıyor...sevgili hatice ve güzel yavruları için içim kan ağlıyor..ne söylesek ne yapsak onların acısını hafifletemeyiz....Yüce Allahtan sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden....mantığım deprem bölgesinde verilen eğitimi ve her tarafı çatlaklarla dolu bir otelde kalmalrına göz yummalarını hala almıyor....umarım çelebi bu değerli çalışanının ailesine karşı görevini yerine getirir,onları yanlız bırakmaz... çünki sebebiyet verdikleri için hayata 1-0 yenik başlayan bir çocuk var ortada!!!!
  • bende bir celebi calışanı olarak TARKAN AYDIN abimiz ve şefimize ALLAHTAN rahmet sevdiklerine sabır diliyorum abi mekanın cennet olsun seni unutmayacağız (murat demir)AYT:(ramp şutaltı)
  • Kardeşimize Allahtan rahmet arkada bıraktığı acılı ailesine de sabır diliyoruz.Antalya Sancak çalışanları
  • Başınız sağolsun sevgili meslektaşlarım... Allah; sizler ve merhumun ailesine güç kuvvet versin... Bir THY ferdi.
  • çelebi ailesi çalışanı olarak ölenlere allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum
  • VAN depreminde hayatlarını kaybeden tüm yurttaşlarımıza ve ÇHS personeli kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. Sunexpress.
  • Emeklerin için çok teşekkürler be abilerin abisi. Allah rahmet eylesin, rabbim mekanını cennet eylesin. Kalanlarına da Allah'tan sabır diliyoruz. Yenişehir/BURSA ÇELEBİ HAVA SERVİSİ
  • ÇELEBİ AİLESİNE VE KAYBEDİLEN KARDEŞLERİMİZİN YAKINLARINA B. SAĞLIĞI DİLERİM.CİDDİ DURUŞU VE İŞ AHLAKIYLA TANIDIĞIM TARKAN BEYİN ÖLÜMÜ DÜNE KADAR SAPASAĞLAM ARAMIZDA OLUŞU BİZİ DÜŞÜNMEYE İTMELİ...MEKANI CENNET OLSUN//I.GÖYNÜK
  • MADEM VAN'A GÖNDERİLDİ, 5 BİN LİRAYA KALMASI İÇİN KOYTEYNIR ALINAMAZ MIYDI?????????
Antalya Havalimanı'nda Yolcu Hizmetleri Şefi olarak görev yapan Tarkan Aydın (43), Van'da yaşanan deprem felaketi sonrasında, Van Havaalanı'ndaki personele eğitim amaçlı olarak, 9 Kasım Çarşamba günü sabah saat 06.00 uçağıyla Antalya'dan hareket etti.

Van'a gideceği uçağın rötar yapması nedeniyle görevine bir gün önce giden Aydın, Bayram Oteli'nde kalmayı tercih etti. Evli ve bir çocuk babası Aydın'ın cesedi, otelin enkazından çıkarıldı. 1996 yılından beri Antalya Havalimanında yer hizmetleri veren Çelebi Hava Yollarında görev yapan Tarkan Aydın'ın cenazesi dün gece Van'dan memleketi Antalya'ya getirildi.

Bugün öğle namazından sonra Muratpaşa Camiinde cenaze namazı kılındı. Aydın'ın cenazesine Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Çelebi Holding Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz'ün yanı sıra mesai arkadaşları katıldı.

Tarkan Aydın'ın eşi Hatice Aydın, 10 yaşındaki oğlu Alptimur Aydın'a sarılarak gözyaşı döktü. 10 yaşındaki Alp Timur da babasının cenaze namazını kılarken gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının ardından Aydın'ın cenazesi Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çelebi Holding Kurumsal İletişim Müdürü Çetin Özbey, ikinci Van depreminde üç Çelebi Holding çalışanını kaybettiklerini söyledi.

Özbey, Aydın'ın Van'daki personele eğitim vermek amacıyla gittiğini belirterek şöyle konuştu: "Eğitime başlamadan önce ikinci deprem meydana geldi. Uçak tarifesinden dolayı bir gün önce Van'a gidip eğitimine başlayacaktı. Depremde Van İstasyon Müdürü Selman Kerimoğlu da hayatını kaybetti. Yine Van'da görevli Serhat Karabulut da hayatını kaybetti. Acımız çok büyük. Onlar için dua ediyoruz."











(İHA)
ÇELEBİ'YE ATEŞ DÜŞTÜ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Misafir ~ 12 yıl önce
İSG YH çalışanları olarak merhum meslektaşlarımıza allahtan rahmet,yakınlarıve sevenlerine baş sağlıgı ve sabırlar diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ateş düştüğü yeri yakıyor...sevgili hatice ve güzel yavruları için içim kan ağlıyor..ne söylesek ne yapsak onların acısını hafifletemeyiz....Yüce Allahtan sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden....mantığım deprem bölgesinde verilen eğitimi ve her tarafı çatlaklarla dolu bir otelde kalmalrına göz yummalarını hala almıyor....umarım çelebi bu değerli çalışanının ailesine karşı görevini yerine getirir,onları yanlız bırakmaz... çünki sebebiyet verdikleri için hayata 1-0 yenik başlayan bir çocuk var ortada!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bende bir celebi calışanı olarak TARKAN AYDIN abimiz ve şefimize ALLAHTAN rahmet sevdiklerine sabır diliyorum abi mekanın cennet olsun seni unutmayacağız (murat demir)AYT:(ramp şutaltı)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeşimize Allahtan rahmet arkada bıraktığı acılı ailesine de sabır diliyoruz.Antalya Sancak çalışanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başınız sağolsun sevgili meslektaşlarım... Allah; sizler ve merhumun ailesine güç kuvvet versin... Bir THY ferdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çelebi ailesi çalışanı olarak ölenlere allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
VAN depreminde hayatlarını kaybeden tüm yurttaşlarımıza ve ÇHS personeli kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. Sunexpress.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Emeklerin için çok teşekkürler be abilerin abisi. Allah rahmet eylesin, rabbim mekanını cennet eylesin. Kalanlarına da Allah'tan sabır diliyoruz. Yenişehir/BURSA ÇELEBİ HAVA SERVİSİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÇELEBİ AİLESİNE VE KAYBEDİLEN KARDEŞLERİMİZİN YAKINLARINA B. SAĞLIĞI DİLERİM.CİDDİ DURUŞU VE İŞ AHLAKIYLA TANIDIĞIM TARKAN BEYİN ÖLÜMÜ DÜNE KADAR SAPASAĞLAM ARAMIZDA OLUŞU BİZİ DÜŞÜNMEYE İTMELİ...MEKANI CENNET OLSUN//I.GÖYNÜK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MADEM VAN'A GÖNDERİLDİ, 5 BİN LİRAYA KALMASI İÇİN KOYTEYNIR ALINAMAZ MIYDI?????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000