12 Şubat 2011, Cumartesi 09:39:46

ÇELEBİOĞLU'NDAN GENÇ MİMARLARA DESTEK

Türkiye’nin en büyük havacılık şirketlerinden Çelebi Holding’in patronlarından Canan Çelebioğlu Tokgöz, bu ay ‘melek yatırımcılık’ benzeri kişisel bir girişime imza attı. Tokgöz, genç arkadaşlarının kurduğu mimarlık şirketine destek amacıyla ortak oldu.
  • Sadece reklam. Çalışana su yok.
  • celebiler birazda calistirdiklari insanlara maddi manevi destek olsalar ya...3 kurusa,sendikasiz,haksiz,hukuksuz,sosyal haksiz insan calistirdikca ne yaparlarsa yapsinlar bos...Bu kadar insanin ahini alarak nasil hesap verecekler acaba??? Birileri cikip da onlara neden bu sartlarla,sendikasiz isci calistiriyorsunuz diye sormuyor....Insanlar da bozuk duzen yuzunden bu sartlarda calismaya mecbur olduklarindan celebi kardesler bu durumu firsat bilip niye boyle diye sorana da ''isine gelirse'' demeyi cok iyi biliyorlar...

Bu ay kurulan ‘Atolye AB Mimarlık Tasarım’ adlı şirketin ortakları arasında Ayşe Güngör, Betigül Özker, İda Semiz ve Sanem Melis Erek’in yanı sıra Canan Çelebioğlu Tokgöz de yer aldı. Güngör ve Özker’in yöneteceği şirkette Tokgöz’ün varlığının destek düzeyinde kalacağı belirtiliyor.

Yılın girişimcisi oldu

Can ve Canan Çelebioğlu kardeşlerin babaları Cavit Çelebioğlu tarafından 1958 yılında temelleri atılan Çelebi Holding, bugün yer hizmetlerinden marina işletmeciliğine kadar farklı alanlarda hizmet veren bir uluslararası şirket durumunda.
 
Şirket, Türkiye dışında Hindistan, Belçika ve Macaristan havaalanlarında da yer hizmeti veriyor.

Çelebi Holding’de 10 bine yakın kişi çalışıyor. Çelebioğlu kardeşler, geçen yıl Milliyet gazetesi ve Ernst&Young Türkiye tarafından düzenlenen “Yılın Girişimcisi” ödülünü kazanmış, Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil etmişti.
 

ÇELEBİOĞLU'NDAN GENÇ MİMARLARA DESTEK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sadece reklam. Çalışana su yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
celebiler birazda calistirdiklari insanlara maddi manevi destek olsalar ya...3 kurusa,sendikasiz,haksiz,hukuksuz,sosyal haksiz insan calistirdikca ne yaparlarsa yapsinlar bos...Bu kadar insanin ahini alarak nasil hesap verecekler acaba??? Birileri cikip da onlara neden bu sartlarla,sendikasiz isci calistiriyorsunuz diye sormuyor....Insanlar da bozuk duzen yuzunden bu sartlarda calismaya mecbur olduklarindan celebi kardesler bu durumu firsat bilip niye boyle diye sorana da ''isine gelirse'' demeyi cok iyi biliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000