29 Mayıs 2008, Perşembe 10:13:15

ÇELEBİ'nin kalitesi TESCİLLENDİ

Çelebi Holding, çevre sorunlarına, iş sağlığına ve güvenliğine verdiği önemi, aldığı iki sertifika ile tescilletmiş oldu.
  • çelebi'nin işci sağlığı ve iş güvenliğine verdiği önemi çalışanlarda verse kendi sağlıkları içinde çok iyi olacak koruyucu malzeme olarak her türlü imkan sağlanıyor ve para harcanıyor ama çalışanlar bunu önemsemiyor başlarına herhangi bir kaza geldiği zamanda ah diyoruz.Uçak altında çalışan hangi şirketden olursa olsun ramp güvenliği kurallara uyalım !!
  • dışı seni içi beni yakar.. :)

Çelebi Hava Servisi (ÇHS), belgelendirdiği ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’yle entegrasyonu sağlayarak, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini dün düzenlenen törenle aldı.

Samim AydınBugüne kadar yaptığı çalışmalarda çevre sounlarına karşı hassas bir yaklaşım gösteren Çelebi Hava Servisi, mevcut ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi sertifikasını yeniledi. ÇHS, bu yenilenen sertifikanın yanı sıra; su, elektrik, hava, yağ gibi kullanılan kaynakların azaltılması, teknoloji kullanılarak çevrenin korunması, çevre kirliliğini azaltıcı önlemler alarak atıkların geri dönüşümünün sağlanması, çalışanların çevre kirliliği konusunda bilgilendirilmesi ve iş planlamasında çevre etkilerinin ilk planda bulundurulması gibi konularda gösterdiği hassasiyet nedeniyle ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesi aldı.

ÇHS, aldığı ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesinin yanı sıra çalışanlarının sağlığı ve güvenliği konusunda uyguladığı sistemle de başarısını perçinleyerek "OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi" sertifkasını aldı.

Çelebi'nin hizmet verdiği müşterilerinin temsilcileri ile Çelebi personelinin katılımıyla düzenlenen sertifika töreninde konuşma yapan Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Samim Aydın, "Bundan tam 50 yıl önce 5 işçi ve 1 merdivenle başlayan maceranın bugün hangi noktada olduğunu hepimiz görüyoruz. Bize "Sürekli kalite ile uğraşıyorsunuz, herkes kalite yapıyor" diyorlar ama biz kalitemizi tescilletiyoruz. Çelebi ailesinin tüm bireylerine ve her zaman bizi destekleyen tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Tören, sertifikaların verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

ÇELEBİ

ÇELEBİ

ÇELEBİ

ÇELEBİ

ÇELEBİ

ÇELEBİ'nin kalitesi TESCİLLENDİ

Yorumlar

işci sağlığı iş güvenliği ~ 15 yıl önce
çelebi'nin işci sağlığı ve iş güvenliğine verdiği önemi çalışanlarda verse kendi sağlıkları içinde çok iyi olacak koruyucu malzeme olarak her türlü imkan sağlanıyor ve para harcanıyor ama çalışanlar bunu önemsemiyor başlarına herhangi bir kaza geldiği zamanda ah diyoruz.Uçak altında çalışan hangi şirketden olursa olsun ramp güvenliği kurallara uyalım !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskilerden ~ 16 yıl önce
dışı seni içi beni yakar.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000