08 Mart 2013, Cuma 15:42:29

ÇELEBİ'NİN GİRECEĞİ İHALE İPTAL OLDU

Çelebi Hava Servisi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Mumbai'de Shivaji Havalimanı'nın kargo terminalinin yenileme ihalesinin iptal edildiğini bildirdi.

Çelebi'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Şirketimizin 31.05.2012 tarihli özel durum açıklamasında, Hindistan'ın Mumbai şehrinde mukim Chhatrapati Shivaji International Airport ("CSIA") uluslararası havalimanı işletmecisi Mumbai International Airport Private Limited ("MIAL") şirketi tarafından, CSIA havalimanında mevcut dış hatlar kargo terminalinin genişletilmesi, modifikasyonu, geliştirilmesi ve 2 Mayıs 2036 tarihine kadar 24 (yirmidört) yıl süre ile işletilmesi ve yönetilmesi ile ilgili açılan ihaleye Şirketimizin iştirak ettiği bildirilmişti.

Söz konusu ihale ilgili olarak, MIAL, ihale içeriğinde bazı değişiklikler yapacağını bildirmek suretiyle, Şirketimizin iştirak etmiş olduğu ihaleyi iptal ettiğini ve yeni bir ihale süreci başlatma kararı aldığını Şirketimize bildirmiş ve  Şirketimiz de dahil olmak üzere, ihale katılımcılarından, yeni ihale ile ilgili niyet beyanlarını ihale makamına ulaştırmalarını talep etmiştir. Bu çerçevede Şirketimiz 8 Mart 2013 tarihinde (bugün) söz konusu ihaleye iştiraka ilişkin niyet beyanında bulunmuş olup, yeni ihale süreci  hakkında Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Yeni ihale kapsamında CSIA havalimanında mevcut dış hatlar kargo terminalinin 31 Mart 2016  tarihine kadar işletilmesi ve yönetilmesi söz konusu olacaktır. 

ÇELEBİ'NİN GİRECEĞİ İHALE İPTAL OLDU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000