02 Şubat 2013, Cumartesi 08:14:27

ÇELEBİ'NİN '55' GURURU

Türkiye’nin global markası Çelebi, 55’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor...
  • Ben hala bu firmanın bu kadar kötü yöneltilmesine rağmen nasıl ayakta kaldığına inanamıyorum. Cevap basit aslıda, bizim gibi ameleler oldukça bu firma çok yaşar. measiler yüzünden ailemi göremiyorim artik.
  • Çelebi=Özveri (işçi tarafı)+Sömürü (Holdink Yönetim tarafı).
  • birazişçiyi düşünseniz senelerden beri bu şekilde meydanlara çıkıp hava atıyorsunuz allahtan reva mı hak yiyorsuuz
  • Çelebi firması calisanlarinada biraz ücret konusunda iyi olsa çok güzel olacak ama malesef bu çok zor gözüküyor hep bana hep bana politikasıyla biraz zor ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner.kul hesabınıda kimse veremez
  • 55 inci yıl onuru hatrına iyi bir zam verip çalışanlarda onurlansa ne güzel olur değilmi . VALLAHA çok güzel olurrrrrr.ÇELEBİ BÜYÜK Şirket neden olmasınki..

1958 yılında ilk temelleri atılan Çelebi Grubu, bugün 4 sektörde, iki kıta ve 5 ülkede 13.500’ü aşkın personeli ile faaliyetlerini sürdüren global bir marka konumunda.

Türk sivil havacılığının köklü ve global markası Çelebi, 55’nci kuruluş yıldönümünün haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyor. 1 Şubat 1958’de Ali Cavit Çelebioğlu tarafından 1 merdiven 5 işçiyle kurulan Çelebi Hava Servisi ile ilk temelleri atılan Çelebi Grubu, bugün; havacılıktan gıdaya, denizcilikten taşımacılığa kadar birçok farklı sektörde, iki kıta 5 ülke ve 13.500’ün üzerinde çalışanıyla hizmet sunan global bir marka olarak ulusal ve uluslararası pazarlarda tercih ve takdir ediliyor.

“55’nci yıl onuru tüm Türkiye’nin”

Babaları Ali Cavit Çelebioğlu’ndan bayrağı devralarak Çelebi Grubu’nu bugünkü konumuna taşıyan Can Çelebioğlu ve Canan Çelebioğlu Tokgöz, 55’nci yıl gurur ve onurunun, salt Çelebioğlu Ailesi’nin değil; Çelebi çalışanlarına, müşterilerine, iş ortaklarına ve tüm Türkiye’ye ait olduğunu belirtiler. Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu ve Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz; “Bugün, nice şirketin sahip olmak için çabaladığı birçok belgeyi taşıyan dünya çapında bir kuruluşun üyeleri olduğumuz için... Geçtiğimiz yollarda, çoğalarak birlikte büyüdüğümüz, 1958 yılında yola çıktığımız o ilk 5 değerli çalışanımızdan, bugün iki kıta, 5 ülkede, birçok dil, din, ırk ve kültürden 13.500‘ün üzerinde ferdi bulunan büyük Çelebi Ailesi’ne ulaşabildiğimiz için... Yurdumuza sığmayıp, Avrupa’da, Asya’da; uluslararası alanda takdir gören yüksek standartlarda hizmetimizle, Türk sivil havacılığının bayrağını ve Çelebi adını, başarıyla taşıma fırsatı bulabildiğimiz için... Toplumla bütünleşebildiğimiz projelerle, eğitim ve sağlık alanlarında katkılarda bulunabildiğimiz, çalışırken de çevreye duyarlı olabildiğimiz için... 55’nci yılımızı büyük bir onur ve mutlulukla kutluyoruz. Bugün havacılık başta olmak üzere farklı sektörlerde başarılı ve önemli hacimlerde yürüttüğü faaliyetlerle global bir marka konumunda olan Çelebi’nin 55’nci Yıl onur ve coşkusunu, çalışanlarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve tüm Türkiye ile paylaşıyoruz” dedi.

ÇELEBİ'NİN '55' GURURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Amele ~ 11 yıl önce
Ben hala bu firmanın bu kadar kötü yöneltilmesine rağmen nasıl ayakta kaldığına inanamıyorum. Cevap basit aslıda, bizim gibi ameleler oldukça bu firma çok yaşar. measiler yüzünden ailemi göremiyorim artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Danke ~ 11 yıl önce
Çelebi=Özveri (işçi tarafı)+Sömürü (Holdink Yönetim tarafı).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 11 yıl önce
birazişçiyi düşünseniz senelerden beri bu şekilde meydanlara çıkıp hava atıyorsunuz allahtan reva mı hak yiyorsuuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Çelebi firması calisanlarinada biraz ücret konusunda iyi olsa çok güzel olacak ama malesef bu çok zor gözüküyor hep bana hep bana politikasıyla biraz zor ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner.kul hesabınıda kimse veremez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salim Cengiz GÜRKEM ~ 11 yıl önce
İst için konuşuyorum son 10 senede elaman giriş çıkış trafiğini bir kişi cesaret edipte açlklayabilirmi acaba.Bunların hepsi kandırmaca 6.2 sene çalıştım bu şirkette sonuç kapı önü,neyin gururunu kutluyorsunuz yıllarca işe alıp 10 ay sonra işten çıkardığınız işçilerinmi,işçi bulamazdı bu şirket mahalle mahalle el ilanı dağıtırlardı sonuç garip bilmiyorki 10 ay sonra işten çıkartılacak gelip çalışırdı.Biz muhattap olur,biz sıkıntı çekerdik.Neyse ben hakkımı helal etmiyorum.Salim Cengiz GÜRKEM Ramp Şefi (Eski)
misafir ~ 11 yıl önce
55 inci yıl onuru hatrına iyi bir zam verip çalışanlarda onurlansa ne güzel olur değilmi . VALLAHA çok güzel olurrrrrr.ÇELEBİ BÜYÜK Şirket neden olmasınki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000