13 Eylül 2013, Cuma 14:27:22

ÇELEBİ'DEN RUSYA ÇIKARMASI

Türk sivil havacılığının global oyuncusu Çelebi, katıldığı Ground Handling Russia & CIS 2013’e adeta damgasını vurdu. Moskova’da bu yıl 4’ncüsü düzenlenen uluslararası yer hizmetleri konferans ve fuarında hem stand, hem de konuşmacı olarak yer alan Çelebi, etkinliğin en çok ilgi çeken markaları arasında yer aldı.
  • Çelebi'ye büyük emekler verdim ben, emeğimi, uğraşlarımı bir çırpıda silip attı. Kimseye haksızlık etmek istemem ama torpilim olmadığı için başkaları değil de ben işten çıkarıldım. Profesyonel hayatta olur böyle şeyler diyip geçtim, ama bazı haksızlıklar hala aklımda. Bu kadar çok ah alan bir şirket umarım yoluna aynen devam eder. Yine de güzel bir tecrübeydi. Anlayacağınız Çelebi'nin dışı sizi içi beni yakar!
  • Şirket için çalışıyorduk.çalışdırtmadınız.
  • Hakkimiz helal midir size?
  • Yorumlardan da anlaşılacağı gibi uygulamalarınızla ançak Rusyada ilgi odağı olursunuz :) . Artık Türkiye de , Macaristan da , Hindistan da , Almanya da herkes sizi tanıyor. Çalışanların kanlarını emip , konferanslarda danışman şirketlerden aldığınız ama uygulamadığınız şeyleri anlatmaya devam edin. Kendi kendinizi kandırıyorsunuz. Madagaskar da da konferans varmış orada daha büyük ilgi toplarsınız .......
  • USD ve Euro'nun TL karşısında %10 değer kazandığı bir dönemde tüm yer hizmetleri şirketleri bir araya gelerek zam yaptılar. Rekabet kurumu eğer bağımsızsa kendilerini göreve davet ediyorum
  • Calisanlarina 3 kurus para bile vermesin mudurleri herkes surekli degissin oturtamasinlar birsey ve adamlar fuarda ilgi odagi olsun cok ilginc tebrikler
  • Atilla beye soruyorum, Celebinin bir kismini yabanci fona satmislar ve yanabcilarda gelmisler gecen seneki fiyatlarin uzerine 70 % zam yapmislar ve hic bir musterisine sormadan danismadan sadece abuk sabuk kur farki yalanlarini yazili sebep olarak gondererek. Atilla bey hala eski turk menseyli sirketiniz icinmi calisiyorsunuz acaba ??? yoksa yabanci kole tacirleri icinmi ???
  • Bu tam bir kuyruğu dik tutma halidir. SAbiha gökçen'de yakında pegasus'u havaş alınca Türkiye'de bir tek istanbul, Antalya, bodrum ve dalaman'da zarar etmezler yakında çhs kapanır. Bu kadar mazlumun ahını alırsan olacağı budur. İnsanı yaşatın ki devlet yaşasın, yeni bir 91 grevi gibi bir mucize olmazsa bu chs bir kaç yılda topu atar, bu dışarıda kuyruğu dik tutma hali belki dışa açılırsak kurtuluruz halidir. Demedi demeyin, zulm ile abad olan kahr ile berbat olacaktır.
  • İnsan kaynakları yönetimi, personel memnuniyeti yönetimi çok kötü bir şirket. Bu şirkete iş başvurusunda bulunursanız büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Psikolojinizin bozulmaması için bu şirketten uzak durun.
  • İnsanları 3 kuruşa çalıştırıp en ufak sarsıntıda işten çıkartanlar kalifiye çalışandan bahsediyor İlginç

Yer hizmetleri alanında Rusya ve BDT’nin en önemli etkinliği olan Ground Handling Russia & CIS 2013, 9-10 Eylül tarihlerinde Moskova’da Renaissance Moscow Monarch Centre’de düzenlendi. Dünyanın birçok ülkesinden birçok kuruluşun yer aldığı ve binlerce kişinin ziyaret ettiği uluslararası konferans ve fuarın ilgi odağında ise Çelebi yer aldı.

Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanı Atilla Korkmazoğlu, Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü Abdullah Kırımlı, Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Proje Koordinatörü Murat Nursel ve Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Ulviyya Aliyeva tarafından temsil edilen Çelebi, bölgenin bu en önemli uluslararası organizasyonun fuar bölümünde kurumsal standı ile yer aldı. Çelebi standı, fuarda en çok ziyaret edilen standlar arasında yer aldı.

Ground Handling Russia & CIS 2013’ün konferans bölümünde ise Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanı Atilla Korkmazoğlu’nun gerçekleştirdiği sunum, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Korkmazoğlu, konferansın ilk günü ikinci oturumda gerçekleştirdiği “Dengeleme Görevi - Sürdürülebilir Yer Hizmetleri İş Bileşenleri“ başlıklı sunumla, 55 yıllık köklü geçmişi ve uluslararası tecrübesi ile Çelebi’nin sürdürülebilirlik noktasında iş yapış şekli ve büyüme stratejisi hakkında bilgi verdi.

Yer hizmetlerinde kalifiye iş gücünün belirleyici olduğunu belirten Atilla Korkmazoğlu, “şirketim için çalışıyorum” bakış açısıyla başarının yakalanabileceğini, teknolojik yapı, teknik ekipman ve benzeri yatırımların da diğer önemli etkenler olduğunu belirtti. İş tecrübesinin, işi yapış şeklini adapte etme performansının da diğer etkili unsurlar olduğunu aktaran Korkmazoğlu, sürdürülebilirlik yolculuğunda; müşteri odaklılık, maliyetlerin kontrol altında tutulması, eğitilmiş personel ve yöneticilerin yanı sıra ekipman yönetimi ve kalitenin güvenlik üzerindeki öneminin de altını çizdi.

ÇELEBİ'DEN RUSYA ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Çelebizede ~ 11 yıl önce
Çelebi'ye büyük emekler verdim ben, emeğimi, uğraşlarımı bir çırpıda silip attı. Kimseye haksızlık etmek istemem ama torpilim olmadığı için başkaları değil de ben işten çıkarıldım. Profesyonel hayatta olur böyle şeyler diyip geçtim, ama bazı haksızlıklar hala aklımda. Bu kadar çok ah alan bir şirket umarım yoluna aynen devam eder. Yine de güzel bir tecrübeydi. Anlayacağınız Çelebi'nin dışı sizi içi beni yakar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LUANA ~ 11 yıl önce
Şirket için çalışıyorduk.çalışdırtmadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Hakkimiz helal midir size?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyiki varsınız :) ~ 11 yıl önce
Yorumlardan da anlaşılacağı gibi uygulamalarınızla ançak Rusyada ilgi odağı olursunuz :) . Artık Türkiye de , Macaristan da , Hindistan da , Almanya da herkes sizi tanıyor. Çalışanların kanlarını emip , konferanslarda danışman şirketlerden aldığınız ama uygulamadığınız şeyleri anlatmaya devam edin. Kendi kendinizi kandırıyorsunuz. Madagaskar da da konferans varmış orada daha büyük ilgi toplarsınız .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Dışarıyada iyice açıldığına göre artık tr den çekilsede insanlar çalışanlar rahat nefes alsa.......
Rekabet ~ 11 yıl önce
USD ve Euro'nun TL karşısında %10 değer kazandığı bir dönemde tüm yer hizmetleri şirketleri bir araya gelerek zam yaptılar. Rekabet kurumu eğer bağımsızsa kendilerini göreve davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 11 yıl önce
Calisanlarina 3 kurus para bile vermesin mudurleri herkes surekli degissin oturtamasinlar birsey ve adamlar fuarda ilgi odagi olsun cok ilginc tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 11 yıl önce
Atilla beye soruyorum, Celebinin bir kismini yabanci fona satmislar ve yanabcilarda gelmisler gecen seneki fiyatlarin uzerine 70 % zam yapmislar ve hic bir musterisine sormadan danismadan sadece abuk sabuk kur farki yalanlarini yazili sebep olarak gondererek. Atilla bey hala eski turk menseyli sirketiniz icinmi calisiyorsunuz acaba ??? yoksa yabanci kole tacirleri icinmi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelebi ~ 11 yıl önce
Bu tam bir kuyruğu dik tutma halidir. SAbiha gökçen'de yakında pegasus'u havaş alınca Türkiye'de bir tek istanbul, Antalya, bodrum ve dalaman'da zarar etmezler yakında çhs kapanır. Bu kadar mazlumun ahını alırsan olacağı budur. İnsanı yaşatın ki devlet yaşasın, yeni bir 91 grevi gibi bir mucize olmazsa bu chs bir kaç yılda topu atar, bu dışarıda kuyruğu dik tutma hali belki dışa açılırsak kurtuluruz halidir. Demedi demeyin, zulm ile abad olan kahr ile berbat olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebizede ~ 11 yıl önce
İnsan kaynakları yönetimi, personel memnuniyeti yönetimi çok kötü bir şirket. Bu şirkete iş başvurusunda bulunursanız büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Psikolojinizin bozulmaması için bu şirketten uzak durun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtulus ~ 11 yıl önce
İnsanları 3 kuruşa çalıştırıp en ufak sarsıntıda işten çıkartanlar kalifiye çalışandan bahsediyor İlginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000