27 Temmuz 2012, Cuma 20:38:40

ÇELEBİ'DEN KAZA AÇIKLAMASI

Malatya Havalimanı’nda Çelebi Hava Servisi’ne ait ambulift adı verilen araçtan bir hastanın düşürülmesi ile ilgili Çelebi Hava Servisi açıklama yaptı. İşte Çelebi Hava Servisi'nden gelen açıklama...
  • eski bir olay ancak bittiği için değrlendirelim. Çelebi skandallar firması Sandalyede oturan bir hasta dikkat etmek gerekir. bir firmada olunca görmezden geliniyorsa bu dahada ayıp. Ama milletçe daha tarafsızlığı beceremedik.
  • az kaldı yolcu oluyormuş.... Yorum yapanların çoğuda sanki Frankurt havalimanı çalışanı..... Yolcuya geçmiş olsun,çelebiye değil.....
  • Tgs çalışanları, konu üzücü ama çhs yi eleştirmenize anlam veremiyorum. Bu tür vakalar bazen olabilmektedir. Olumlu eleştiri yapılmasında fayda görüyorum.
  • ya arkadaşım ne yaptın ya ? sen de kendini o kadar yücelttin , o kadar önemli kıldın ki , gören de bişey zannedecek . . .
  • MERAK EDİYORUM AYNI DURUMDA TGS OLSA NELER DERDINIZ
  • Şimdi sizi çok daha iyi anlıyorum Gilbert ve Mark... Adam auditing sırasında ambulift'deki emniyet kurallarını anlatırken: "if you drop my mother off that ambulift I will fucking kill you! demişti yaaa.. evet bence de ...
  • Sağlık ekiplerinin ifadesiyle “yaşlılıktan dolayı meydana gelen çatlama” ne demek yahu. Demek ki daha genç birini düşürseydiniz çatlamayacaktı. Canımız çelebiye emanetse vay halimize. Sabitleme, engeller koyma, personelin o sırada yanındaki yolcu yerine havaya baksın ve aracı klasik forklift gibi gör, sonra da sağlık ekiplerinin ifadesiyle “yaşlılıktan dolayı meydana gelen çatlama” de. 3 ay önce de içinde kedi bulunan sepeti, Adnan Menderes Havalimanı'nda kontuardan alıp taşırken düşüren eleman da gevrek gevrek sırıtıyordu. İşte hizmet anlayışları bu. Çok yazık.
  • Utanmasalar yolcudan tazminat isteyecekler, "kendini öne doğru eğdirip düşürterek firma imajımıza zarar verdi" diye. Açıklamaya bak.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • ELİF HANIM TEYZE GEÇMİŞ OLSUN.UMARIM TABURCU OLUP HAKKINIZI ARARSINIZ,BÖYLELİKLE SİZE YAPILAN BİR BAŞKASINA DA YAPILMASIN.BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMİYORUM,GERÇEKTEN PES DEDİRTECEK ŞEYLER OLUYOR AMA KİMSE BU GİDİŞE DURUN DEMEYECEK HERALDE. NAMUSLULAR, NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMADIKÇA MALATYA ÇELEBİDE HATALARDAN KURTULUŞ YOK DEMEKTİR. YÖNETİMİN BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMASI SİVİL HAVACILIK YÖNETİMİNE VE MALATYA DHMİ YÖNETİMİNE NERDESİNİZ NERDESİNİZ NERDESİNİZ DEDİRTTİRİYOR. DHMİ CEZAİ MÜEYYİDELERİNİ UYGULAMIYOR Kİ HERKES BU KADAR RAHAT VE KEYFİ HAREKET EDİYOR. İNSAN HAYATININ EHEMMİYETİNİ AHBAP ÇAVUŞ VE GÖNÜL İLİŞKİLERİNİZLE KARIŞTIRMAYINIZ!!!!

İşte Çelebi Hava Servisi'nden yapılan o açıklama;

27 / 07 / 2012 tarihinde İzmir – Malatya uçağında WCHS (Whellchair Step - Basamak çıkamaz) olarak yolculuk yapan 75 yaşındaki Elif Çete isimli yolcu, uçağın Malatya Havaalanı'na saat 15.00'te inmesiyle birlikte, tekerlekli sandalye ile amblift’e alınıp uçaktan indirildiği sırada, araç içinde bulunan yolcunun oturduğu tekerlekli sandalyeden öne doğru ani hareket etmesi sonucu yolcu, tekerlekli sandalyeden araç zeminine düşmüştür. Saat 15.15'te meydana gelen kazayla birlikte hızlı bir şekilde sağlık ekiplerinin müdahalesi sağlanan yolcu, Devlet Hava Meydanları’na ait ambulansla Beydağı Devlet Hasrtanesi’ne götürülmüştür. Yolcunun, burada gerekli bütün tahlilleri, tomografi, röntgen ve beyin EMAR’ları çekilmiştir. Yapılan tetkikler sonucu; hastanın kaburgasında sağlık ekiplerinin ifadesiyle “yaşlılıktan dolayı meydana gelen çatlama” niteliğinde bir kırık tespit edilmiştir. Doktorları, 2 saat müşahede altına alınan hastanın, sonrasında taburcu edileceğini bildirmiştir. Hastanın durumu yakinen takip edilmektedir.

Çelebi Hava Servisi A.Ş.

ÇELEBİ'DEN KAZA AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

taraf ~ 11 yıl önce
eski bir olay ancak bittiği için değrlendirelim. Çelebi skandallar firması Sandalyede oturan bir hasta dikkat etmek gerekir. bir firmada olunca görmezden geliniyorsa bu dahada ayıp. Ama milletçe daha tarafsızlığı beceremedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 12 yıl önce
az kaldı yolcu oluyormuş.... Yorum yapanların çoğuda sanki Frankurt havalimanı çalışanı..... Yolcuya geçmiş olsun,çelebiye değil.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tgs çalışanları, konu üzücü ama çhs yi eleştirmenize anlam veremiyorum. Bu tür vakalar bazen olabilmektedir. Olumlu eleştiri yapılmasında fayda görüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS'ye . . . ~ 12 yıl önce
ya arkadaşım ne yaptın ya ? sen de kendini o kadar yücelttin , o kadar önemli kıldın ki , gören de bişey zannedecek . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 12 yıl önce
MERAK EDİYORUM AYNI DURUMDA TGS OLSA NELER DERDINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easyjet Gilbert ve Mark ~ 12 yıl önce
Şimdi sizi çok daha iyi anlıyorum Gilbert ve Mark... Adam auditing sırasında ambulift'deki emniyet kurallarını anlatırken: "if you drop my mother off that ambulift I will fucking kill you! demişti yaaa.. evet bence de ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşlılık ~ 12 yıl önce
Sağlık ekiplerinin ifadesiyle “yaşlılıktan dolayı meydana gelen çatlama” ne demek yahu. Demek ki daha genç birini düşürseydiniz çatlamayacaktı. Canımız çelebiye emanetse vay halimize. Sabitleme, engeller koyma, personelin o sırada yanındaki yolcu yerine havaya baksın ve aracı klasik forklift gibi gör, sonra da sağlık ekiplerinin ifadesiyle “yaşlılıktan dolayı meydana gelen çatlama” de. 3 ay önce de içinde kedi bulunan sepeti, Adnan Menderes Havalimanı'nda kontuardan alıp taşırken düşüren eleman da gevrek gevrek sırıtıyordu. İşte hizmet anlayışları bu. Çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 12 yıl önce
Utanmasalar yolcudan tazminat isteyecekler, "kendini öne doğru eğdirip düşürterek firma imajımıza zarar verdi" diye. Açıklamaya bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MT ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUR DEMEK YOK MU!!!!!! ~ 12 yıl önce
ELİF HANIM TEYZE GEÇMİŞ OLSUN.UMARIM TABURCU OLUP HAKKINIZI ARARSINIZ,BÖYLELİKLE SİZE YAPILAN BİR BAŞKASINA DA YAPILMASIN.BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMİYORUM,GERÇEKTEN PES DEDİRTECEK ŞEYLER OLUYOR AMA KİMSE BU GİDİŞE DURUN DEMEYECEK HERALDE. NAMUSLULAR, NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMADIKÇA MALATYA ÇELEBİDE HATALARDAN KURTULUŞ YOK DEMEKTİR. YÖNETİMİN BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMASI SİVİL HAVACILIK YÖNETİMİNE VE MALATYA DHMİ YÖNETİMİNE NERDESİNİZ NERDESİNİZ NERDESİNİZ DEDİRTTİRİYOR. DHMİ CEZAİ MÜEYYİDELERİNİ UYGULAMIYOR Kİ HERKES BU KADAR RAHAT VE KEYFİ HAREKET EDİYOR. İNSAN HAYATININ EHEMMİYETİNİ AHBAP ÇAVUŞ VE GÖNÜL İLİŞKİLERİNİZLE KARIŞTIRMAYINIZ!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000