07 Aralık 2009, Pazartesi 18:21:10

ÇELEBİ'DEN DEV TEKLİF

Çelebi Hava Servisi, İspanya'da yerleşik Newco Airport Services firmasının sermayesini oluşturan hisselerinin tamamını satın almak için bağlayıcı olmayan teklif verdi.
  • celebi büyük fırma buna diyecek bir sözüm yok fakat istasyonlarda bulunan işçi personele eziyet eden istediğini tutan istediğini işten çıkartmak için elınden gelenı yapan kendilerini bır halt zanneden geçmişine baktıgınızda egitimsiz dagdan gelen adına posta başı denen cahıller yüzünden ve onları adam yerıne koyup prım veren müdürler temızlenmedıkçe bu çark böyle devam eder.
  • Benim Türkçe öğretmenim olur musunuz?Sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Öğretmenliğe çok heveslisiniz gördüğüm kadarıyla:):):)Siz yırtınsanız da, ağlasanız da, çatlasanız da ÇELEBİ HAVA SERVİSİ BÜYÜMEYE DEVAM E-DE-CEEEEEEEK.Ve son olarak NAZAR ETMEYİN NE OLUR ÇALIŞIN ÇALIŞIN SİZİN DE OLUR :):):):):):)(Bunun da nazar etme ne olur çalış senin de olur olduğunu biliyorum ama canım böyle yazmak istedi.Bunu da öğretmeye kalkmayın sevgili öğretmenim)
  • Yazılan yorumu anladığınızı düşünüyorum çünkü hemen kendinizi yorum yazmaya mecbur hissetmişsiniz.Yalnız hani sizin beğenmediğiniz o elemanlar ile bu işler yapılıyor,siz bu işleri çok güzel bilen ve kendini TRT spikeri sanan arkadaşlar hala buralarda dolanıyor.Sizin gibi Türkçe konuşmasada onu anlayabiliyorsunuz ama o ve Çelebi Ailesinin yaptıklarını başarılarını çekemiyorsunuz ki anladığınızı bile eleştiriyorsunuz.Ama böylesi daha iyi dönün durun olduğunuz yerde
  • Personeller de yanlıştır. Personel zaten çoğuldur. Ayrıca Türkçeyi düzgün yazamayan biri yabancı dili nasıl konuşuyor anlamakta zorlandım. Sizin bir Türkçe öğretmenine ihtiyacınız var acilen.
  • Ben de Çelebi Hava Servisi' nde çalışıyorum ve yazısına tgs ile başlamış olan arkadaşımızı eleştirmenizi kınamak istiyorum.Çünkü bizim personellerimiz o kadar iyi yabancı dil biliyor ki Türkçe ile ilgili olarak yaptıkları hatalar tamamen bundan kaynaklanıyor.Bilmem anlatabildim mi?
  • Aşağıda tgs başlıklı bir yorum var. Bu arkadaş daha Türkçe yazmasını bilmiyor ama Çelebiyi korumaya çalışıyor. Ne olur personele söyleyin Türkçe bilmeyenler buraya yazı yazmasın. Görüntü kirliliği oluşturuyor. Veya personelinize Türkçe eğitimi verin. Ayıptır ya. Türk vatandaşı yazı yazmasını bilmiyor. Nerede eğitim aldınız siz ? Hiç mi Türkçe dersi okumadınız ? Çelebi eleman aırken bu insanları görmüyor mu ?
  • TGS çelebiyi bayağı korkutmuş galiba. Ocak ayında TGS başlıyor. Yani korkunun ecele faydası yok maalesef.
  • TGS ilkönce uçak handlingi yapmaya başlasın bir ondan sonra konuşun.olmayan şeye farazi denir bilmiyosunuz heralde.yani hayali konuşmayın biz çatır çatır uçak handle ediyoruz.
  • Çelebi Türkiyede maalesef çok kan kaybetti. Daha da edecek. İSG onun için bir umut ama çok küçük bir umut. Dua etsinlerde TGS orayada girmesin.
  • Herkezlere inat başarılarının devamını dileriz.Yolun açık olsun Allah utandırmasın...

Çelebi'den Borsa'ya yapılan açıklamada, şirketin başlıca Barselona, Madrid, Bilbao, Palma de Mallarco ve Santiago olmak üzere toplam 22 havalimanında yer hizmetleri faaliyetleri yürüten ve İspanya'da yerleşik Newco Airport Services firmasının sermayesini oluşturan hisselerinin tamamını (yüzde 100'ünü) satın almak için bağlayıcı olmayan teklif verdiği belirtildi.

Açıklamada, “Bağlayıcı olmayan teklifin kabul edilmesi halinde Newco Airport Services firması ile detaylı inceleme ve hisse satın alma görüşmelerine başlanacaktır" denildi.

2008 itibariyle Newco Airport Services'in çalışan sayısı 2 bin 450 kişi civarında. Şirketin yer hizmetleri verdiği uçak sayısı 103 bin dolayında bulunuyor. 

Açıklamada, "İspanya, İngiltere'den sonra Avrupa'nın en yoğun hava trafiğine sahip ülkesi olup söz konusu şirket ülkenin en büyük havalimanlarında faaliyet göstermektedir” denildi.

51 YILLIK ŞİRKET

Çelebi Hava Servisi,  Türk hava taşımacılığının ilk özel yer hizmetleri şirketi olarak 1 Şubat 1958 yılında Ankara Esenboğa Havalimanı'nda kuruldu. Türkiye'ye uçan birçok şirkete hizmet veren Çelebi Hava Servisi'nin sayıları 250'yi aşan müşterisinin çoğunluğu, uluslararası havayolu şirketlerinden oluşuyor.

3 bin 500'den fazla çalışanı bulunan Çelebi, Türkiye'de ülke trafiğinin yüzde 93'ünü oluşturan 24 havalimanında faaliyet gösteriyor.

SON DÖNEMDE ÜÇ ÜLKEYE BİRDEN GİRDİ

Yurtdışı operasyonlara büyük ağırlık veren Çelebi, son dönemde üç ayrı ülkede birden faaliyete başladı.

Uluslararası pazarlardaki önemli yatırımlarına Avrupa’da Macaristan’ın başkenti Budapeşte ile başlayan ÇHS, Hindistan’ın en önemli iki havalimanı ile devam etmişti. Hindistan’ın başkenti Delhi ve en önemli kenti Mumbai’de (Bombay) kazandığı ihaleler sonrası tekrar Avrupa’ya dönen ÇHS, Belçika´nın Charleroi- Brüksel Sud Uluslararası Havalimanı’nda, yer hizmetleri verme hakkını kazandı.

Kaynak:Hürriyet

 

ÇELEBİ'DEN DEV TEKLİF

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
celebi büyük fırma buna diyecek bir sözüm yok fakat istasyonlarda bulunan işçi personele eziyet eden istediğini tutan istediğini işten çıkartmak için elınden gelenı yapan kendilerini bır halt zanneden geçmişine baktıgınızda egitimsiz dagdan gelen adına posta başı denen cahıller yüzünden ve onları adam yerıne koyup prım veren müdürler temızlenmedıkçe bu çark böyle devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Benim Türkçe öğretmenim olur musunuz?Sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Öğretmenliğe çok heveslisiniz gördüğüm kadarıyla:):):)Siz yırtınsanız da, ağlasanız da, çatlasanız da ÇELEBİ HAVA SERVİSİ BÜYÜMEYE DEVAM E-DE-CEEEEEEEK.Ve son olarak NAZAR ETMEYİN NE OLUR ÇALIŞIN ÇALIŞIN SİZİN DE OLUR :):):):):):)(Bunun da nazar etme ne olur çalış senin de olur olduğunu biliyorum ama canım böyle yazmak istedi.Bunu da öğretmeye kalkmayın sevgili öğretmenim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazılan yorumu anladığınızı düşünüyorum çünkü hemen kendinizi yorum yazmaya mecbur hissetmişsiniz.Yalnız hani sizin beğenmediğiniz o elemanlar ile bu işler yapılıyor,siz bu işleri çok güzel bilen ve kendini TRT spikeri sanan arkadaşlar hala buralarda dolanıyor.Sizin gibi Türkçe konuşmasada onu anlayabiliyorsunuz ama o ve Çelebi Ailesinin yaptıklarını başarılarını çekemiyorsunuz ki anladığınızı bile eleştiriyorsunuz.Ama böylesi daha iyi dönün durun olduğunuz yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Personeller de yanlıştır. Personel zaten çoğuldur. Ayrıca Türkçeyi düzgün yazamayan biri yabancı dili nasıl konuşuyor anlamakta zorlandım. Sizin bir Türkçe öğretmenine ihtiyacınız var acilen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de Çelebi Hava Servisi' nde çalışıyorum ve yazısına tgs ile başlamış olan arkadaşımızı eleştirmenizi kınamak istiyorum.Çünkü bizim personellerimiz o kadar iyi yabancı dil biliyor ki Türkçe ile ilgili olarak yaptıkları hatalar tamamen bundan kaynaklanıyor.Bilmem anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aşağıda tgs başlıklı bir yorum var. Bu arkadaş daha Türkçe yazmasını bilmiyor ama Çelebiyi korumaya çalışıyor. Ne olur personele söyleyin Türkçe bilmeyenler buraya yazı yazmasın. Görüntü kirliliği oluşturuyor. Veya personelinize Türkçe eğitimi verin. Ayıptır ya. Türk vatandaşı yazı yazmasını bilmiyor. Nerede eğitim aldınız siz ? Hiç mi Türkçe dersi okumadınız ? Çelebi eleman aırken bu insanları görmüyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS çelebiyi bayağı korkutmuş galiba. Ocak ayında TGS başlıyor. Yani korkunun ecele faydası yok maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS ilkönce uçak handlingi yapmaya başlasın bir ondan sonra konuşun.olmayan şeye farazi denir bilmiyosunuz heralde.yani hayali konuşmayın biz çatır çatır uçak handle ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebi Türkiyede maalesef çok kan kaybetti. Daha da edecek. İSG onun için bir umut ama çok küçük bir umut. Dua etsinlerde TGS orayada girmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herkezlere inat başarılarının devamını dileriz.Yolun açık olsun Allah utandırmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000