21 Ağustos 2008, Perşembe 08:15:33

Çelebi'den açık davet

Çelebi Holding A.Ş Yönetim Kurulu, Çelebi Hava Servisi A.Ş ile ilgili olarak hisse satışı da dahil her türlü stratejik iş birliği alternatifini değerlendirmek üzere isteyen potansiyel yabancı yatırımcılarla ön görüşmelere başlanmasına karar verdi.
  • Belli ki Çelebi'den kovulmuş veya nefret eden bir insansın... Bir örneği tüm çelebiye mal edebilirsin.. Belkide o bahsettiğin arkadaş sensin... Ama bil ki iftira atmakla burda 2 cümle yazmakla içini ömür boyu rahatlatamazsın :)
  • yeni yonetimin yaptıgı icraatlardan belliydi satılacagı sirketin!!bosuna dememişler gelen gideni aratır diye.. terminalde konusmak cok kolay bugune kadar ucaklar yerde kalmadı diye..ama gelelim ki 10 yıllık personeliniz bile ucakta 2 infantın yanyan oturtulamayacagını bile bilmiyor..ATATURK havalimanında herseyi mukemmel yaptınız da delhi ye gitmeye karar verdiniz? gercek bir havacılık rezaleti!yakısmıyorsunuz havacılıga..

Çelebi Holding A.Ş Yönetim Kurulu, Çelebi Hava Servisi A.Ş ile ilgili olarak hisse satışı da dahil her türlü stratejik iş birliği alternatifini değerlendirmek üzere isteyen potansiyel yabancı yatırımcılarla ön görüşmelere başlanmasına karar verdi. Çelebi Hava Servisi ile ilgili olarak Çelebi Holding A.Ş'den İMKB'ye açıklama gönderildi. Açıklamada, grubun havacılık sektörüne ilişkin stratejik planı çerçevesinde, hisse satışı da dahil her türlü stratejik iş birliği alternatifini değerlendirmek üzere görevlendirilecek bir yatırım bankası yatırımcılarla görüşme yapmasına oy birliğiyle izin verildiği ifade edildi.

Çelebi'den açık davet

Yorumlar

?? ~ 16 yıl önce
Belli ki Çelebi'den kovulmuş veya nefret eden bir insansın... Bir örneği tüm çelebiye mal edebilirsin.. Belkide o bahsettiğin arkadaş sensin... Ama bil ki iftira atmakla burda 2 cümle yazmakla içini ömür boyu rahatlatamazsın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..SANA.. ~ 16 yıl önce
yeni yonetimin yaptıgı icraatlardan belliydi satılacagı sirketin!!bosuna dememişler gelen gideni aratır diye.. terminalde konusmak cok kolay bugune kadar ucaklar yerde kalmadı diye..ama gelelim ki 10 yıllık personeliniz bile ucakta 2 infantın yanyan oturtulamayacagını bile bilmiyor..ATATURK havalimanında herseyi mukemmel yaptınız da delhi ye gitmeye karar verdiniz? gercek bir havacılık rezaleti!yakısmıyorsunuz havacılıga..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000