11 Ocak 2012, Çarşamba 10:24:59

ÇELEBİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Çelebi Havacılık Holding’de uzun yıllardır Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Çetin Özbey sürpriz bir kararla görevinden ayrıldı...
  • Büyüklerin nöbet değişimine bakacağımıza alt ÇELEBİ personeli sorunlarına yönelsek çok daha iyi olur.Giriş saati belli çıkış saati belli olmayan Çelebi Personelini ele alsak. ....10 AYDA bir personel değiştirmek havacılık sektöründe doğrumudur.Görünüşte çok personelle hizmet vermeyi savunan bir şirket.....Ama 10 personeli birleştirseniz 3 personel performansını verebilmektedir.Tabi T.H.Y. gibi şirketlere GÜZEL faturalar çıkarmakta usta bir isimdir ÇELEBİ.Deneyim havacılıkta önemlidir .Malesef bir takım parasal duygusallıklar için göz yumuluyor.Olan yolcunun MALLARINA oluyor.Bagajları uçak kompartmanında kağıt gibi fılatıyorlar.Helal bir davranışmı bu ? ?Tabi gelen işçi 10 aylık ise aşırı yorgunlukta varsa bekleyin hizmeti !!!
  • "canımızı kimlere emanet ediyoruz...." yorumcusu....süpersin....pilot kadrosu ataması değil....kurumsal iletişim ataması bu ..... Yorumlarının devamını bekleriz....
  • tabi ya çok haklısın.kurumsal iletişim direktörleri meslekleri gereği genellikle uçak bakımı yaparlar!!!! ne olacak şimdi.yandık ya
  • cetin beyde bu zeka ve bu caliskanlik oldugu muddetce her zaman her yerde is bulur.muhtemel tekrar thy'na da girebilir
  • Nöbeti devir alan hanımın sektörle uaktan yakından alakası yok. İşi zor gibi gözükür. Camiayı tanımadan kurumsal iletişim bayağı zor olacaktır. Bir Yer hizmetleri şirketinin dışarıdan kalite müdürü almasının şirkette nelere sebebiyet verdiği ortada. Dikkat etmek lazım. Çetin beye de yolun açık olsun diyorum. Çelebi için kıymetli biriydi.
  • Canımızı kimlere emanet ediyoruz...
  • çetin özbeyi thy den tanırım.kendisiyle çalışma fırsatım olmuştu zamanında .gerçten işini iyi bilen,başarılı,dürüst,iyi bir yöneticidir kendisi kesinlikle.
  • Yeni gelen hanım sektöre çok uzak. Nasıl yapacak bu işleri ?
  • Çetin bey gibi birini bulmak bu sektörde hakikaten zordur. THY nın yetiştirdiği ender kişilerden biridir. Yerine gelen hanımefendi sektöre uzak biri umarım başarılı olur.
  • çetin özbey zamanında thy' ye çok emekleri geçmiş nitelikli ve kaliteli bir yönetcidir.sevilen bir kişidir kendisi...
Havacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Çetin Özbey, Çelebi Havacılık Holding’deki Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevinden ayrıldı.

Uzun yıllar Türk Hava Yolları’nda görev yaptıktan sonra Çelebi ailesine katılan Özbey’in ayrılığı sürpriz olarak değerlendirildi.
 
Çetin Özbey’den boşalan koltuğa ise daha önce bir çok sektörde görev yapan Leyla İrten getirildi.
 
Leyla İrten kimdir?
 
Çelebi Havacılık Holding’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak göreve başlayan Leyla İrten, Air France, Ramada Hotel International gibi turizm/havacılık sektörlerindeki kuruluşlardaki Yer hizmetleri, Grup Koordinatörlüğü görevlerinden sonra, 1989 yılından itibaren Philips, Sandoz-Sluis and Groot Seeds, Colgate Palmolive, Italcementi-Ciment Français / Setgrup firmalarında raporlama, egitim 
sorumlulugu ve iletisimle ilgili farklı sorumluluklar ustlenmis ve yurtici ve yurtdisinda  cesitli kuruluslarin farkli egitim/seminer ve atölye çalışmalarına katıldı.

Leyla İrten;  1999’dan 2011 sonuna kadar; Autoliv Turkiye Otomotiv Emniyet Sistemleri San. ve Tic. A.S'de,  Kurumsal iletişim ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Uzmanlığı görevi çerçevesinde; firmanın çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile kurumsal imaj calısmaları, basınla iliskileri ile iç iletisim araclarının hazırlıklarını da yürüttü.  

İtalyanca, Fransızca ve İngilizce bilen Leyla İrten, evli ve bir kız çocuğu sahibi.
 
ÇELEBİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Büyüklerin nöbet değişimine bakacağımıza alt ÇELEBİ personeli sorunlarına yönelsek çok daha iyi olur.Giriş saati belli çıkış saati belli olmayan Çelebi Personelini ele alsak. ....10 AYDA bir personel değiştirmek havacılık sektöründe doğrumudur.Görünüşte çok personelle hizmet vermeyi savunan bir şirket.....Ama 10 personeli birleştirseniz 3 personel performansını verebilmektedir.Tabi T.H.Y. gibi şirketlere GÜZEL faturalar çıkarmakta usta bir isimdir ÇELEBİ.Deneyim havacılıkta önemlidir .Malesef bir takım parasal duygusallıklar için göz yumuluyor.Olan yolcunun MALLARINA oluyor.Bagajları uçak kompartmanında kağıt gibi fılatıyorlar.Helal bir davranışmı bu ? ?Tabi gelen işçi 10 aylık ise aşırı yorgunlukta varsa bekleyin hizmeti !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"canımızı kimlere emanet ediyoruz...." yorumcusu....süpersin....pilot kadrosu ataması değil....kurumsal iletişim ataması bu ..... Yorumlarının devamını bekleriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tabi ya çok haklısın.kurumsal iletişim direktörleri meslekleri gereği genellikle uçak bakımı yaparlar!!!! ne olacak şimdi.yandık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cetin beyde bu zeka ve bu caliskanlik oldugu muddetce her zaman her yerde is bulur.muhtemel tekrar thy'na da girebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nöbeti devir alan hanımın sektörle uaktan yakından alakası yok. İşi zor gibi gözükür. Camiayı tanımadan kurumsal iletişim bayağı zor olacaktır. Bir Yer hizmetleri şirketinin dışarıdan kalite müdürü almasının şirkette nelere sebebiyet verdiği ortada. Dikkat etmek lazım. Çetin beye de yolun açık olsun diyorum. Çelebi için kıymetli biriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canımızı kimlere emanet ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çetin özbeyi thy den tanırım.kendisiyle çalışma fırsatım olmuştu zamanında .gerçten işini iyi bilen,başarılı,dürüst,iyi bir yöneticidir kendisi kesinlikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeni gelen hanım sektöre çok uzak. Nasıl yapacak bu işleri ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çetin bey gibi birini bulmak bu sektörde hakikaten zordur. THY nın yetiştirdiği ender kişilerden biridir. Yerine gelen hanımefendi sektöre uzak biri umarım başarılı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çetin özbey zamanında thy' ye çok emekleri geçmiş nitelikli ve kaliteli bir yönetcidir.sevilen bir kişidir kendisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000