11 Ekim 2012, Perşembe 13:58:07

ÇELEBİ'DE GENEL MÜDÜRLÜK ATAMASI!

Çelebi Hava Servisi A.Ş.’de (ÇHS) yeni Genel Müdür, Koray Özbay oldu.
  • GENEL MÜDÜRÜM SİZİNLEN İLETİŞİM GEÇMEM LAZİM
  • ben çelebide yeni işi başladım arkadaşlar şartlar berbat 2 hafta oldu işten ayrılırsam üste para vermem gerekiyor gerisini siz düşünün 950 birit maaş çarp böl 780 tl aylık maaşın var mesai saati 8 tl ama eline geçen 3,50tl vergi kesiliyor haftalık iznin 1 gün genelde hep yalancı of veriyorlar günlük çalışma saati 8 saat örnegin saban 08:00/16:00 çalışıyor sun mutlaka mesaiye kalıyorsun çıkış 21:00 şimdi:( 8 saat çalıştık ( istirahat siz) 1 saat yemek paydosu :(15 dakika yemek yiyip aprona çıkıyoruz ama 1 saat fazladan çalışıyoruz nadan yemege gittin iştirahat ettik hesapta 1 saat oyalanayım desen öleya sen obisaat paydosun vardiye ekstradan çalışacaksın ama bu sefer apronda çalışan karfdeşim yemek yemeye gelemiyecek şimdi 8 çalışma üresi 1 yemek paydosu 1 günlük mesai toplam 10 saat çalışıyorsun ama 9 saat parası alıyorsun yani hiç izin kullan madan sabah 08:00/21:00 çalışan bi insan 23 tl maaş alıyor bazı insan lar diyor ki madam şikayet çisin ne işin var orda sözleşme karsa
  • e ıyı olmus etkısız yetkısız bır genel md olacagına olmasın daha ıyı, yemek yerken bıle kendını personelınden soyutlayan onların arasında dolasmayan calısanı ıle bu kadar uzak mesafelerde yasayan bunuda ıcıne sındıren bır kısılık ne dıyelım .......
  • çelebide 13 saat aç çalışıyoruz. hiç mola yok. yemek için bile ara yok. bu genel müdürün eseri işte. az eleman, çok iş........
  • Yıllardır, ben kendimi bildim bileli Çelebinin tek sorunun kötü yönetim olduğunu hep söyler dururum. Ama hepte haklı çıkarım. Madem Genel Müdür arıyordunuz burnunuzun dibindeki ferda Yakar'ı yapsaydınız bari. Bir şirketin de bir kötü yönetimi kaldırabilme süresi olur. Bir şirket hepte kötü yönetilmezki bir yerde Allah korusun şirket yönetimi kaldıramaz. Madem kimseyi beyenmiyorsunuz ikinizden birisi genel müdür olsun bari..
  • güzel cv.Keşke havacılıkta da kariyer olsaydı ama profesyonelliği ile bu açığı kapatabilir.Hayırlı olsun ÇHS için.
  • İSTASYONLARDA DA BUNA BENZER ATAMA YAPILIYOR.İŞİ BİLMEYENLERİ YA ŞEF YA MÜDÜR YAPILYOR.KALİTE OLARAK ZATEN DÜŞÜK SEVİYEDELER.
  • Handling ve Havacılık ile alakası olmayan bir insanın Türkiye ve Dünya üzerinde isim ve marka yapmaya çalışan bir Handling şirketinde direk genel müdür olarak işe başlaması ne kadar doğru tartışılır.Öncelikle hayırlı olsun tabii ki ama daha çok çekirdekten yetişen tabiri caizse apronun tozunu yutmuş adamların iş başlarında şef müdür genel müdür vs olması dileklerimle Dispatcher !!!
  • Tam Can beyle Canan hanımlık bir genel Müdür koy CV'yi önüne sec Genel Müdür. İyi de bu Genel Müdürün havacılık tecrübesi nerde? artık yanına bir kaç tecrübeli trafikçi falan vaziyeti idare eder. Kaç yıllık şirket daha nasıl yönetileceği belli değil.

1 Temmuz 2010 tarihinden bu yana Çelebi Hava Servisi A.Ş. (ÇHS) Genel Müdürlüğü görevini yürüten Talha Göksel’in, şirket büyük ortağı olan Çelebi Havacılık Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyeliği’ne atanmasıyla birlikte ÇHS Genel Müdürlüğü görevine Koray Özbay atandı.

Koray Özbay kimdir?

Çelebi Hava Servisi’nin Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Koray Özbay, lisan ve yüksek lisans eğitimini, ABD’de San Diego Ulusal Üniversitesi Bilgisayar Bilişim Sistemleri’nde İşletme Bölümü’nde tamamladı. 1987 yılında programcı ve sistem analisti olarak kariyerine başlayan Özbay, daha sonra iş hayatına ticari pazarlama, ürün yöneticiliği gibi alanlarda devam etti. 

1991-1997 yılları arasında Unilever Türkiye’de Ticari Pazarlama Müdürü ve Marka Grup Müdürü olarak görev yapan Özbay, 1997-2000 yılları arasında ise DHL Türkiye’de Ticaret Direktörlüğü görevini yürüttü. 2000-2006 yılları arasında Accor Services Türkiye’de Genel Müdür’lük yapan Koray Özbay, 2007-2012 yılları arasında ise yine Accor Gruba bağlı Edenred’de Asya – Pasifik Bölgesi’nden sorumlu “Chief Operating Officer” olarak görev yaptı.

Koray Özbay, 9 Ekim 2012 tarihi itibariyle Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

ÇELEBİ'DE GENEL MÜDÜRLÜK ATAMASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

SEYİT DALGIÇ ~ 8 yıl önce
GENEL MÜDÜRÜM SİZİNLEN İLETİŞİM GEÇMEM LAZİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanki ~ 11 yıl önce
ben çelebide yeni işi başladım arkadaşlar şartlar berbat 2 hafta oldu işten ayrılırsam üste para vermem gerekiyor gerisini siz düşünün 950 birit maaş çarp böl 780 tl aylık maaşın var mesai saati 8 tl ama eline geçen 3,50tl vergi kesiliyor haftalık iznin 1 gün genelde hep yalancı of veriyorlar günlük çalışma saati 8 saat örnegin saban 08:00/16:00 çalışıyor sun mutlaka mesaiye kalıyorsun çıkış 21:00 şimdi:( 8 saat çalıştık ( istirahat siz) 1 saat yemek paydosu :(15 dakika yemek yiyip aprona çıkıyoruz ama 1 saat fazladan çalışıyoruz nadan yemege gittin iştirahat ettik hesapta 1 saat oyalanayım desen öleya sen obisaat paydosun vardiye ekstradan çalışacaksın ama bu sefer apronda çalışan karfdeşim yemek yemeye gelemiyecek şimdi 8 çalışma üresi 1 yemek paydosu 1 günlük mesai toplam 10 saat çalışıyorsun ama 9 saat parası alıyorsun yani hiç izin kullan madan sabah 08:00/21:00 çalışan bi insan 23 tl maaş alıyor bazı insan lar diyor ki madam şikayet çisin ne işin var orda sözleşme karsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kukla ~ 12 yıl önce
e ıyı olmus etkısız yetkısız bır genel md olacagına olmasın daha ıyı, yemek yerken bıle kendını personelınden soyutlayan onların arasında dolasmayan calısanı ıle bu kadar uzak mesafelerde yasayan bunuda ıcıne sındıren bır kısılık ne dıyelım .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çelebide 13 saat aç çalışıyoruz. hiç mola yok. yemek için bile ara yok. bu genel müdürün eseri işte. az eleman, çok iş........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yıllardır, ben kendimi bildim bileli Çelebinin tek sorunun kötü yönetim olduğunu hep söyler dururum. Ama hepte haklı çıkarım. Madem Genel Müdür arıyordunuz burnunuzun dibindeki ferda Yakar'ı yapsaydınız bari. Bir şirketin de bir kötü yönetimi kaldırabilme süresi olur. Bir şirket hepte kötü yönetilmezki bir yerde Allah korusun şirket yönetimi kaldıramaz. Madem kimseyi beyenmiyorsunuz ikinizden birisi genel müdür olsun bari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cv ~ 12 yıl önce
güzel cv.Keşke havacılıkta da kariyer olsaydı ama profesyonelliği ile bu açığı kapatabilir.Hayırlı olsun ÇHS için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REDCAPE ~ 12 yıl önce
İSTASYONLARDA DA BUNA BENZER ATAMA YAPILIYOR.İŞİ BİLMEYENLERİ YA ŞEF YA MÜDÜR YAPILYOR.KALİTE OLARAK ZATEN DÜŞÜK SEVİYEDELER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatcher ~ 12 yıl önce
Handling ve Havacılık ile alakası olmayan bir insanın Türkiye ve Dünya üzerinde isim ve marka yapmaya çalışan bir Handling şirketinde direk genel müdür olarak işe başlaması ne kadar doğru tartışılır.Öncelikle hayırlı olsun tabii ki ama daha çok çekirdekten yetişen tabiri caizse apronun tozunu yutmuş adamların iş başlarında şef müdür genel müdür vs olması dileklerimle Dispatcher !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tam Can beyle Canan hanımlık bir genel Müdür koy CV'yi önüne sec Genel Müdür. İyi de bu Genel Müdürün havacılık tecrübesi nerde? artık yanına bir kaç tecrübeli trafikçi falan vaziyeti idare eder. Kaç yıllık şirket daha nasıl yönetileceği belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000