17 Nisan 2012, Salı 09:00:45

ÇELEBİ TEKLİF VERDİ

Çelebi Hava Servisi Shivaji Uluslararası Havalimanı iç hat kargo terminalinin inşaat ve geliştirilmesi için tekli verdiğini açıkladı.
  • hayirlisi olsun, dunyanin her yerinde turk calisanlari ve turk sirketlerini gormek gurur verici. Murat Agdemir
Çelebi'den yapılan açıklamada: 

Hindistan'ın Mumbai şehrinde mukim Chhatrapati Shivaji International Airport ("CSIA") uluslararası havalimanı işletmecisi Mumbai International Airport Private Limited ("MIAL") şirketi tarafından, CSIA havalimanında iç hatlar kargo terminalinin inşaatı, geliştirilmesi ve 31 Mart 2024 tarihine kadar 12 (oniki) yıl süre ile işletilmesi ve yönetilmesi ile ilgili açılan ihaleye, Şirketimiz, Hindistan'ın Mumbai şehrinde mukim bağlı ortaklığımız "Celebi Nas Airport Services India Private Limited ("Celebi Nas ")'ın da ortağı olan NAS Aviation Services India Private Limited ile birlikte konsorsiyum olarak iştirak etmiş olup, hazırlanan teklif ihale makamına sunulmuştur.

Teklif verilen ihaleye ilişkin süreç ve gelişim ile ihale sonucu hakkında Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır. Hindistan'ın Mumbai şehrindeki CSIA Havalimanının mevcut iç hatlar kargo tonajı yıllık yaklaşık 270.000 ton olup iç hatlar kargo tonajı açısından Hindistan'da birinci sırada yer almaktadır.

İhale kapsamında CSIA'da inşa edilecek iç hatlar yeni kargo terminalinin büyüklüğü, yaklaşık 10.000 m2 ve 300.000 ton kapasiteli olacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza 
ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. 
ÇELEBİ TEKLİF VERDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
hayirlisi olsun, dunyanin her yerinde turk calisanlari ve turk sirketlerini gormek gurur verici. Murat Agdemir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000