03 Haziran 2010, Perşembe 14:13:19

ÇELEBİ RESMEN HİZMETE BAŞLADI

Çelebi, Hindistan’da yaklaşık 1 yıldır sürdürmekte olduğu Mumbai Chhatrapati Shiaji Uluslararası Havalimanı yer hizmetleri faaliyetlerinin yanı sıra, kargo antrepo işletmeciliği hizmeti verdiği Delhi Uluslararası Indra Gandhi Havalimanı’nda 2 Haziran’dan itibaren yer hizmetleri de vermeye başladı.
  • AYT'ye baksınlar, personel sürünüyor...
  • Vay ekibe bakın, İngilizceyi nasıl hallediyorlar acaba?
  • Türkiyede pazarı kaybetti diye yurtdışına açılıyor ama önce buradaki personeline de biraz sahip çıksa iyi olacak.
  • Budur, yine gururlandirdiniz bizi. Emegi gecek herkese cok tesekkurler ama durmak yok, yola devam......
  • Celebi Hava Servisi gerçekten dışarda büyük işler imza atıyor,tebrik ediyorum.Ancak bu başarıları sağlarken insan unsurunu geri plana atıyor ve önceliğini karlılığa mı veriyor,özellikle bazı yerel istasyonlarda?
  • ÇHS'nin yurt dışındaki başarılı girişimlerini kutlarım.
  • YAN KORUKTE AF NIN A340 I DURMAKTA. "DIKKAT ADIL CIKABILIR"...:)
  • Sayın Yöneticilerimizi böyle çok önemli bir açılışta görmek bizleri çok onurlandırdı.İşlerinizde başarılar diler,herşeyden önce Türk Bayrağını binlerce Kilometre ötede gururla dalgandırdığınız için emeği geçen herkeze çok teşekkür ederiz.
  • Türk bayrağını yurtdışında başarıyla dalgalandırıyorsunuz, tebrikler ve başarılarınızın devamı dileğiyle
  • CELEBI DELHI DE KAC TANE SIRKETE BAKIYOR VE BUNLAR HANGILERI BILEN VAR MI ACABA?

Celebi Ground Handling Delhi Pvt. Ltd., Delhi Uluslararası Indra Gandhi Havalimanı’ndaki ilk yer hizmetlerini, 2 Haziran 2010 tarihinde saat 19:00’da IGI Terminali’nde Air Astana’ya verdi. Bu ilk hizmet ile birlikte; Delhi sivil havacılığı da son teknoloji ürünü yer hizmetleri ekipmanları, eğitimli kalifiye personeli ve 5 yıldızlı Çelebi hizmet kalitesi ile tanışmış oldu.

Hatırlanacağı üzere Delhi Indra Gandhi Uluslararası Havalimanı işletmecisi Delhi International Airport Private Ltd. (DIAL) şirketi tarafından, 10 yıl süre ile havaalanı yer hizmetlerinin yürütülmesi için açılan lisans ihalesini Çelebi Hava Servisi A.Ş. ( CHS) kazanmıştı. Türk Sivil Havacılığı yer hizmetleri sektörünü uluslararası arenada gerçekleştirdiği, yatırım ve faaliyetleriyle büyük bir başarı ile temsil eden ÇHS, ihale sonrası gerekli çalışmaları ve süreçleri büyük bir hızla tamalayarak, Delhi Indra Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda yer hizmetleri vermek için hazırlıklarını tamamladı. ÇHS, Mumbai Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı’nda 2009 yılı Temmuz ayında faaliyete geçmesinin ardından, 2 Haziran 2010 tarihi itibari ile Delhi Indra Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda da faaliyete geçmesiyle birlikte, Hindistan’daki en önemli iki havalimanında da yer hizmetleri sunumuna başladı.

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz, Delhi İndra Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda yer hizmetleri sunumuna başlanmasıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, şöyle denildi:
 
“Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı'nda yer hizmetlerimizi başlatmaktan çok mutluyuz. Delhi’de yer hizmetlerinin faaliyete geçmesiyle birlikte Çelebi Hava Servisi, Hindistan'daki en önemli iki havalimanında da ana servis sağlayıcısı oldu. Böylece Çelebi, Hindistan’daki yolcu trafiğinin büyük bir bölümüne de hizmet vermeye başlamış oldu. Bu hizmet başlangıcı ile birlikte havaalanı, bugüne kadar yer hizmetlerinde gördüğü en iyi hizmet ve teknolojiye şahit olacaktır”.

Çelebi’nin bir süredir kargo hizmetlerini de sunduğu Delhi Uluslararası Indra Gandhi Havalimanı, Mumbai Uluslararası Havalimanı ile birlikte, Hindistan'ın yüksek hava trafiğine sahip iki havalimanından biri konumunda. Havalimanında, yılda yaklaşık 23 milyon yolcuya ve 220 bin uçuş hareketine hizmet veriliyor. Havalimanında yapılacak alt yapı yatırımlarıyla birlikte; 2012 yılında yıllık 37 milyon, 2016 yılında 50 milyon ve 2021 yılında ise 66 milyon yolcuya hizmet sunması hedefleniyor. Delhi’de başlayan yer hizmetleri ile birlikte Çelebi’nin, aralarında Hindistan’daki Mumbai Chhatrapati Shivaji ve Macaristan’daki Budapest Ferihegy havaalanlarının da bulunduğu hizmet verdiği önemli ve uluslararası havalimanı sayısı, 29’a çıktı.







ÇELEBİ RESMEN HİZMETE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
AYT'ye baksınlar, personel sürünüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vay ekibe bakın, İngilizceyi nasıl hallediyorlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyede pazarı kaybetti diye yurtdışına açılıyor ama önce buradaki personeline de biraz sahip çıksa iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Budur, yine gururlandirdiniz bizi. Emegi gecek herkese cok tesekkurler ama durmak yok, yola devam......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Celebi Hava Servisi gerçekten dışarda büyük işler imza atıyor,tebrik ediyorum.Ancak bu başarıları sağlarken insan unsurunu geri plana atıyor ve önceliğini karlılığa mı veriyor,özellikle bazı yerel istasyonlarda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇHS'nin yurt dışındaki başarılı girişimlerini kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAN KORUKTE AF NIN A340 I DURMAKTA. "DIKKAT ADIL CIKABILIR"...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Yöneticilerimizi böyle çok önemli bir açılışta görmek bizleri çok onurlandırdı.İşlerinizde başarılar diler,herşeyden önce Türk Bayrağını binlerce Kilometre ötede gururla dalgandırdığınız için emeği geçen herkeze çok teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk bayrağını yurtdışında başarıyla dalgalandırıyorsunuz, tebrikler ve başarılarınızın devamı dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CELEBI DELHI DE KAC TANE SIRKETE BAKIYOR VE BUNLAR HANGILERI BILEN VAR MI ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000