22 Mayıs 2013, Çarşamba 08:18:48

ÇELEBİ PERSONELİ TARKAN AYDIN'I UNUTMADI

Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu çalışanları, deprem sonrası eğitmen olarak gittiği Van’da hayatını kaybeden arkadaşları Tarkan Aydın anısına ve LÖSEV yararına, ‘Sahibinden Satılık Değildir’ adlı tiyatro oyununu sahneye koydular.
  • eskiden 3 ayda bir ikramiyemiz vardi.Ne oldu dersiniz?Zorla herkese imza attirdilar...gonullu olarak ikramiyeyi istemiyoruz diye.imzalaylar sirkette isine devam etti ,imzalamayanlarada 30 eylul'de gule gule dediler.Is yerinde is kazasi sakatlanir ise gidemezsin....sana tazminat vereceklerine seni gorevinden alir baska yere surerler.Nerde insan haklari
  • öncelikle yukarıdaki haber ile yaptığınız yorumların hiçbir alakası yok. bu denli önyargılı ve nefret dolu olmanız çok acınası bir durum. zira çelebi'de çalışmayan insanların bile gelip burada bunları söylemesi biraz ironik. kendinize güzel bir iş bulun :) mükemmel bir gösteriydi çok çok güldük. lösev standı kuruldu ve yardım edenler oldu. gelirin tamamı löseve bağışlanmış.ben şahsen çok eğlendim ve gururlandım böyle bir şirketin parçası olmaktan. ilk günden beri de gurur duyuyorum. çelebi hava servisi hakkında güzel şeyler söyleyen insanları bir anda ezmeye ve ''yağcı , yalaka'' diye adlandırmaya başlamanız çok ama çok itici bir hal almaya başladı.görüldüğü gibi adım sanım belli değil ve menfaat peşinde olmam söz konusu değil. ama ben şirketimi seviyorum. işçilerle şeflerin memurlarla müdürlerin farklı farklı bürokratik ortamlarda bulunduğu soğuk bir şirkette değilim. benim verdiğim vergi ile havacılıkta rekabet ortamı yaratmaya çalışan bir firmada hiç değilim. iyi ki çelebideyim
  • Tarkan'ı anarken ,Şerifeyi de unutmayın....
  • Böyle güzel ve anlamlı bir organizasyon için antalya istasyonu çalışanlarını canı gönülden tebrik ediyorum. Herkesin sizi kendine örnek alması gerek... Saptırmaya çalışanlara ise sadece gülüyorum.
  • Bu yaptığınız yorumların yukarıdaki organizayonla hiç bir ilgisi yok. sapla samanı karıştırmayın. Depremde kaybedilen arkadaşları için Lösev yararına istasyonun yapmış olduğu güzel br organizasyon. Ne kadar garip insanlarsınız!
  • HAYRET HAYRET VAN'DA DEPREMDE ÖLEN SERDAR KARABULUT'UN TAZİYESİNE BİLE GİTMEYEN.ÖLÜM TAZMİTANINI BİlE VERMEYEN BİR ŞİRKETİN İŞİ DEĞİL.SADECE Antalya havaalanı çelebi çalışanları BUNU DÜŞÜNMÜŞ VE YAPMIŞ YOKSA DİĞERLERİ ASLA.
  • Ben bu Çelebi'yi seviyorum. Herşeyden önce "insanlar", "havacılar", "işte ciddi, sosyal yaşamda samimiler", "daima çözüm tarfındalar", "hakikaten aileler". Daha çok olumlu sıfat yazılabilir. Kendilerini aileleri ile birlikte tebrik ediyorum.

ÇHS AYT Sanat Topluluğu, amatör bir ruhla başlattıkları çalışmalarında belki de en anlamlı tiyatro oyununu sahneye kurdular. Çelebi Hava Servisi (ÇHS) Antalya Havalimanı İstasyonu çalışanlarından oluşan 20 kişiden oluşan ÇHS AYT Sanat Topluluğu, ‘Sahibinden Satılık Değildir’ adlı tiyatro oyununu, deprem sonrası eğitim vermek üzere gittiği Van’da yaşamını yitiren çalışma arkadaşları Tarkan Aydın anısına ve LÖSEV yararına sahnelediler.  Aylar süren provaların ardından oyun, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) işbirliği ile Atatürk Kültür Merkezi (Cam Piramit) Aspendos Salonu’nda önceki gün sahneye konuldu.

Çelebi yönetimi de geniş bir kadro ile katıldı

Antalya Havalimanı (AYT) İstasyon Başmüdürü Battal Çoban’ın evsahipliği yaptığı geceye; Çelebi Havacılık Holding ve Çelebi Hava Servisi'nin yöneticileri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Havalimanı DHMİ ve Atlas Jet, Onur Air yetkilileri de bu anlamlı gecede Çelebi’yi yalnız bırakmadılar.  LÖSEV yöneticileri ve lösemi hastası çocuğun da izleyenler arasında yer aldığı tiyatro oyununa büyük ilgi vardı.

Oğlu sahnede, eşi ise izleyiciler arasındaydı

ÇHS AYT İstasyonu Yolcu Hizmetleri Şefi iken 23 Ekim depremi sonrasında Van’daki ÇHS personeline eğitim vermek üzere bölgeye giden ve kaldığı otelin 5.2’lik artçı sarsıntıda yıkılmasıyla 9 Kasım 2011’de hayatını kaybeden Tarkan Aydın anısına düzenlenen tiyatro oyunu, duygulu anlara sahne oldu. Tarkan Aydın’ın 11 yaşındaki oğlu Altemur ve ÇHS çalışanı olan eşi Hatice Aydın da geceye katıldı. Küçük Altemur, görev şehidi babası anısına düzenlenen tiyatro oyununda konuk oyuncu olarak sahneye çıkarken, annesi Hatice Aydın ise gecenin ‘baş davetlisi’ olarak izleyiciler arasında yerini aldı.

“Çelebi, 2 kıta 5 ülkede faaliyet gösteren, binlerce çalışanı ile dev bir aile”

Gala ile başlayan anlamlı gecede; İstiklal marşı, işitme engelliler için işaret diline de çevrildi. Başmüdürden, apron personeline kadar 20 ÇHS çalışanın rol aldığı ‘Sahibinden Satılık Değildir’ oyununu, ÇHS AYT Hareket Memuru Cevher Alp Palabıyık yönetti. Ayakta alkışlanan oyun sonrasında ÇHS AYT İstasyon Başmüdürü Battal Çoban, kısa bir konuşma yaparak, katılımcılara teşekkür etti. LÖSEV yetkilisi Meral Ünverdi de, lösemi hastalığı ve LÖSEV faaliyetlerine dikkat çekti ve ÇHS’ye katkılarından ötürü teşekkür plaketi verdi ve Antalya’da başlatılan çalışmalardan bahsetti.

Trajikomik oyunda, düşündürürken güldürdüler

Erhan Aksoy’un yazdığı “Sahibinden Satılık Değildir” oyunu; “1990 sonrası gelişen ve şekillenen toplumun, teknolojik, ekonomik ve sosyal olarak aile yapısının ne derecede olumsuz etkilendiğini” trajikomik bir şekilde ele alıyor.  Senaryosu güncellenen oyun; “tiyatroya emek vermiş 65-70li yaşlarda” bir baba, “ailesini bir arada tutabilecek en değerli yegane şeyin paradan daha çok evleri olduğunu savunan” bir anne ve “evlerini rahata kavuşabilmek için bir simsara satılması taraftarı olan” çocuklarını konu alıyor. ÇHS AYT Sanat Topluluğu üyeleri, renkli oyundaki başarılı performansı ile izleyenleri hem düşündürdüler, hem de bol bol güldürdüler.





ÇELEBİ PERSONELİ TARKAN AYDIN'I UNUTMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

xqx ~ 10 yıl önce
eskiden 3 ayda bir ikramiyemiz vardi.Ne oldu dersiniz?Zorla herkese imza attirdilar...gonullu olarak ikramiyeyi istemiyoruz diye.imzalaylar sirkette isine devam etti ,imzalamayanlarada 30 eylul'de gule gule dediler.Is yerinde is kazasi sakatlanir ise gidemezsin....sana tazminat vereceklerine seni gorevinden alir baska yere surerler.Nerde insan haklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roxx ~ 11 yıl önce
öncelikle yukarıdaki haber ile yaptığınız yorumların hiçbir alakası yok. bu denli önyargılı ve nefret dolu olmanız çok acınası bir durum. zira çelebi'de çalışmayan insanların bile gelip burada bunları söylemesi biraz ironik. kendinize güzel bir iş bulun :) mükemmel bir gösteriydi çok çok güldük. lösev standı kuruldu ve yardım edenler oldu. gelirin tamamı löseve bağışlanmış.ben şahsen çok eğlendim ve gururlandım böyle bir şirketin parçası olmaktan. ilk günden beri de gurur duyuyorum. çelebi hava servisi hakkında güzel şeyler söyleyen insanları bir anda ezmeye ve ''yağcı , yalaka'' diye adlandırmaya başlamanız çok ama çok itici bir hal almaya başladı.görüldüğü gibi adım sanım belli değil ve menfaat peşinde olmam söz konusu değil. ama ben şirketimi seviyorum. işçilerle şeflerin memurlarla müdürlerin farklı farklı bürokratik ortamlarda bulunduğu soğuk bir şirkette değilim. benim verdiğim vergi ile havacılıkta rekabet ortamı yaratmaya çalışan bir firmada hiç değilim. iyi ki çelebideyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CMYLMZ ~ 11 yıl önce
Yıllar önceki bana benziyorsun. Şirketime toz kondurmazdım. Sonra karşılaşınca anladım ki insanlar isyanlarında haklılarmış. Umarım o sorunları yaşamazsın ve iftiralara maruz kalmazsın. CMYLMZ ın anlattığı bir pamuk olayı var aynen onun gibi. Bir anda aydınlanıveriyor insan.
Şerife ? ~ 11 yıl önce
Tarkan'ı anarken ,Şerifeyi de unutmayın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
Böyle güzel ve anlamlı bir organizasyon için antalya istasyonu çalışanlarını canı gönülden tebrik ediyorum. Herkesin sizi kendine örnek alması gerek... Saptırmaya çalışanlara ise sadece gülüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcıya cvp ~ 11 yıl önce
Bu yaptığınız yorumların yukarıdaki organizayonla hiç bir ilgisi yok. sapla samanı karıştırmayın. Depremde kaybedilen arkadaşları için Lösev yararına istasyonun yapmış olduğu güzel br organizasyon. Ne kadar garip insanlarsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antalyalı ~ 10 yıl önce
battal bey personele zam yapta sonra maskaralık yap orda
GÖRENLER ~ 11 yıl önce
HAYRET HAYRET VAN'DA DEPREMDE ÖLEN SERDAR KARABULUT'UN TAZİYESİNE BİLE GİTMEYEN.ÖLÜM TAZMİTANINI BİlE VERMEYEN BİR ŞİRKETİN İŞİ DEĞİL.SADECE Antalya havaalanı çelebi çalışanları BUNU DÜŞÜNMÜŞ VE YAPMIŞ YOKSA DİĞERLERİ ASLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1ol ~ 11 yıl önce
Ben bu Çelebi'yi seviyorum. Herşeyden önce "insanlar", "havacılar", "işte ciddi, sosyal yaşamda samimiler", "daima çözüm tarfındalar", "hakikaten aileler". Daha çok olumlu sıfat yazılabilir. Kendilerini aileleri ile birlikte tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcı ~ 11 yıl önce
bırak yağcılığı da git bu lafları çelebi çalışanlarının yüzlerine söyle görelim bakalım!!! işte ciddi sosyal yaşamda samimilerse ,çalışanlar neden sendikalı olamıyorlar?? neden maaş ve sosyal hakları kötü? neden 11 ayda bir işe girişl çıkış yapılıyor??? neden devamlı çalışan sirkülasyonu var??? açıklasana!!!!
Hadi ya ~ 11 yıl önce
Hakikaten bu kadar yağcılık olmaz...Personeline değer vermeyen,bin bir dümenle personelinin dil pirimini kesen ve bin bir dümenlerle bütçe kısmak için elinde olsa maaşı taksit taksit ödeyecek olan ve doğu istasyonlarını hiç gibi görüp çoğu isteklerini yerine getirmeyen en önemlisi insana zerre kadar önem vermeyen çelebiyi mi sevip savunuyorsun ? Yazık
Vıcık vıcık yağ ~ 11 yıl önce
Hem de ne yağ. Şapur şupur akıyor etrafa. Dikkatli olmak lazım yürürken ayağmız falan kaymasın. İnsalık, sosyal hak vs şeyler çok ters Çelebi'ye. Zaten aldığı oylardan belli olumlu oy aldığı yok hiç.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000