26 Kasım 2009, Perşembe 07:50:35

Çelebi, öğretmenlerin yüzünü güldürdü...

Çelebi Holding’in TOÇEV’in işbirliğiyle "50'nci yılda 50 Çelebi Evi" sloganıyla başlattığı “Evimdeyim” projesinde, 10’ncu öğretmen lojmanı, Mardin’de açıldı.
  • Hindistan vs işleri belki hikaye ama bu projeye şapka çıkartırım.
  • çelebiyi tebrik etmekle beraber çalışan hakkının yenildiği bir şirket olduğunu belirtmek iseriz ki sanıyorum bu konuda yöneticilerin kendilerini işverene yarandırma gayreti yatıyor.ben çok gördüm yöneticilere konuşup,öz eleştiri yapıp ta kovulanı dostlar..
  • çelebı ile antalya havalımanı 2 dış hatlar termınalınde çalıştım gerçekten profesyonel gerçekten kalıtelı gerçektekten toplumsal olaylara duyarlı bir şirket
  • Lanet olsun böyle şirkete !!!(Eski bir çalışan)
  • Bu konuda yazmış olduklarınızı daha öncede hatırlıyorum.Bu konuyu yöneticilerile görüş buraya yansıtmanın anlamı ne demiştim.Siz yorum yapan arkadaş hiç bu bölgelerde öğretmenlik yapmanın,muhtarın evinde kalmanın vb durumların ne olduğunu bişlirmisiN?veya siz birilerine yardımda bulunmanın hazını bilirmisiniz?bence hayır siz sadece birilerinin yaptığı güzel işlere yanlış yorum yapmayı becerirsiniz.Size tavsiyem farklı bir haber çıktığı zaman yorum yazın.Bu yorumunuz bu habere gölge düşürmeyecek ve sizi anlayan olmayacaktır.Yöneticilerinle konuş korkma...
  • CELEBİ yi sevgi ile kucaklıyorum. İnşallah öğretmenlerimiz bardağın dolu tarafına bakmayı yeni nesile öğretirler ve negatif insanların ortada asalak gibi dolaşarak yapılan güzellerikleri taktir edemeyenlere zavallılara güzellikleri değerlendirmesini öğretirler.
  • Çelebinin show yapma aktivitelerinden biri daha. Daha önce bakan binali yıldırım ile arasındaki buzları eritmek için bakanın memleketi Erzincana sivil havacılık okulu açan( en olmayacak şehir)Çelebi şimdide yine trübünlere oynamak için bazı sosyal çalışmalara minik yatırımlar yaparak gündemde kalmaya çalışıyor. Çelebi bence şimdiye kadar yapılmayan 8 aylık sözleşmelerle işci çalıştırmaktan,mevsimlik işci alarak mevsimi bitince sokağa atma özelliğinden vazgeçmeli.Sektörün en az para veren şirketi ünvanının üstünde taşıyan çelebi aynı zamanda eğitime önem vermemeklede tanınıyor.

Türkiye’de öğretmenlerimize yönelik en önemli ve kampanyalaşan tek proje olan "Evimdeyim", 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de öğretmenlerimizin yüzünü güldürmeye devam etti. Proje; özellikle kırsal kesimde zor fiziki koşullar altında çalışan öğretmenlerin, “Çelebi Evleri” olarak adlandırılan bu modern, donanımlı lojmanlarda, daha iyi koşullarda yaşayabilmelerini ve evlerindeki huzuru sınıflarındaki eğitimin kalitesine yansıtabilmelerini hedefliyor.

Çelebi Holding’in başlattığı “Evimdeyim” coşkusu, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin, öğretmenlerimizin eseri olduğu gerçeğini övgü ile hatırladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Mardin’de yaşandı. Mardin, Kızıltepe’nin Kaşıklı Köyü’nde yapımı tamamlanan 10’uncu “Çelebi Evi” Kaşıklı İlköğretim Okulu öğretmeni’ne törenle teslim edildi.

Hayatta bazı şeylerin telafisi olmayacağını belirten TOÇEV Proje Sorumlusu Mehtap Cirit, “Bunu söylerken, özellikle de öğretmenlerimizi kastediyorum. Projenin gerçekleşmesi için çaba gösteren Çelebi Holding ve Milli Eğitim Bakanlığı’na da teşekkür ediyorum” dedi.

“Öğretmenlere yönelik kampanyalaşan tek proje: Evimdeyim”

Törende yaptığı konuşmada, öğretmenlere duydukları minneti ifade eden Çelebi Hava Servisi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ise; “Türkiye’nin kampanyalaşan ve öğretmenlere yönelik tek projesi olan “Evimdeyim”, öğretmenlerimizin yüzünü güldürüyor. Şirket olarak bir anlamda Türkiye’mizin yarınlarına yatırım yaptığımızı düşünüyoruz” diyerek, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
 
Öğretmenin evindeki huzur ve mutluluk, sınıftaki eğitime de yansır
Artık Çelebi Evi’nde yaşayacak olan Kaşıklı Köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Ahmet Abışka ise Mardin’in ilk görev yeri olduğunu belirterek;  “Eşim de Kaşıklı’da hemşire olarak görev yapıyor. Başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Eğer öğretmen, kendini özel hayatında, yani evinde huzurlu ve mutlu hissederse, bunun eğitim ve öğretime de pozitif katkısı oluyor. Bu huzurlu ortamı öğretmenlerimize sağlayan Çelebi Holding’e teşekkür ediyorum” dedi.

Çelebi, öğretmenlerin yüzünü güldürdü...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hindistan vs işleri belki hikaye ama bu projeye şapka çıkartırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çelebiyi tebrik etmekle beraber çalışan hakkının yenildiği bir şirket olduğunu belirtmek iseriz ki sanıyorum bu konuda yöneticilerin kendilerini işverene yarandırma gayreti yatıyor.ben çok gördüm yöneticilere konuşup,öz eleştiri yapıp ta kovulanı dostlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çelebı ile antalya havalımanı 2 dış hatlar termınalınde çalıştım gerçekten profesyonel gerçekten kalıtelı gerçektekten toplumsal olaylara duyarlı bir şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lanet olsun böyle şirkete !!!(Eski bir çalışan)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu konuda yazmış olduklarınızı daha öncede hatırlıyorum.Bu konuyu yöneticilerile görüş buraya yansıtmanın anlamı ne demiştim.Siz yorum yapan arkadaş hiç bu bölgelerde öğretmenlik yapmanın,muhtarın evinde kalmanın vb durumların ne olduğunu bişlirmisiN?veya siz birilerine yardımda bulunmanın hazını bilirmisiniz?bence hayır siz sadece birilerinin yaptığı güzel işlere yanlış yorum yapmayı becerirsiniz.Size tavsiyem farklı bir haber çıktığı zaman yorum yazın.Bu yorumunuz bu habere gölge düşürmeyecek ve sizi anlayan olmayacaktır.Yöneticilerinle konuş korkma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CELEBİ yi sevgi ile kucaklıyorum. İnşallah öğretmenlerimiz bardağın dolu tarafına bakmayı yeni nesile öğretirler ve negatif insanların ortada asalak gibi dolaşarak yapılan güzellerikleri taktir edemeyenlere zavallılara güzellikleri değerlendirmesini öğretirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebinin show yapma aktivitelerinden biri daha. Daha önce bakan binali yıldırım ile arasındaki buzları eritmek için bakanın memleketi Erzincana sivil havacılık okulu açan( en olmayacak şehir)Çelebi şimdide yine trübünlere oynamak için bazı sosyal çalışmalara minik yatırımlar yaparak gündemde kalmaya çalışıyor. Çelebi bence şimdiye kadar yapılmayan 8 aylık sözleşmelerle işci çalıştırmaktan,mevsimlik işci alarak mevsimi bitince sokağa atma özelliğinden vazgeçmeli.Sektörün en az para veren şirketi ünvanının üstünde taşıyan çelebi aynı zamanda eğitime önem vermemeklede tanınıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000