02 Ağustos 2012, Perşembe 15:15:50

ÇELEBİ NEWCO'DAN VAZGEÇTİ

Çelebi Hava Servisi, İspanya'nın Newco Airport Services S.A. (Newco) firmasını almaktan vazgeçtiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile duyurdu.
  • şanslı ispanyollar.... Allah korumuş onları..... Hı hı hı...........
  • neden savunmaya geçiliyor anlamıyorum valizlerin bir çoğunun ne hale geldiğine bir çok kez şahit oldum bir seferinde kendi valizimin fırlatılışına şahit oldum o an dünyam kararmıştı :) neyse ki bi zarar gelmemişti içinde kırılacak olan eşyalarımı sağlama almıştım havluyla felan kac kat sardım bu sorumsuz insanlar yüzünden valiz bu illa zarar görür bir şey diyemem ama fırlatmak nedir abi ? Ayrıca başka ülkelerde ki yer hizmetleri bu işi iyi yapmıyor diye bu çelebiyede iyi yapmama hakkı vermez !
  • Sen Türkiye demi yaşıyorsun :)))) Yurt dışında ne kadar başarılı biliyormusun??? Komik olma TR'de lider konumda onu biliyormusun :)))) Bence sen istanbul trafiğindeki Çelebi'den bahsediyorsun :))
  • Herkes bir şeyler söylemeye çalışıyor yurt dışındaki verilen hizmetler çokmu güzel şöyle apronda dolaşında bir bakın hangi firmanın yerhizeti verdiği uçakların bagajları yerlerde dolaşıyor neden firmalar çelebiden çıkan personelleri işe alıyor bunların içinde yöneticilerde var eğer kötüyse o zaman neden üst düzey yönetici ve işçileride neden çalıştırıyorsunuz
  • Bagaj yüklemeyi kimden öğrenecek? TGS den mi? Fırlatma nasıl olurmuş kitabını yazarlar...
  • Çelebi yurtdışı ilişkilerinde ne yazık ki başarısız oluyor. Bence yurtdışını bırakıp içteki pazara ağırlık verip diğer handling şirketlerinin seviyesine çıkmaya çalışmalı.
  • önce bagaj yüklemeyi öğrenin ondan sonra sağa sola ihalelere girin valizlere emanet gözüyle bakılmıyor fırlat gitsin içinde ki kırılır mı dökülür mü valiz zarar mı görür adamların umurunda değil
  • Çelebi yeni yatırımlar peşinde koşmaktan önce,elindeki anlaşmalarını sağlamlaştırmaya çalışsa daha iyi olur.Örneğin Pegasusla olan anlaşmasını yenilemek istiyorsa bence verdiği yer hizmetlerine biraz daha özen göstermesi. Yeterli personelle çalışması,çalışanlarına gereken değeri vermesi ve işini düzgün yapması gerekiyor. Ne kadar daha kar edebilirim acaba ?? mentalitesinden kurtulup,ne kadar düzgün yapabilirim?,ne yanlış gidiyor sorularını sormaya başlaması lazım benim fikrime göre.

İşte Çelebi Hava Servisi'nden KAP'a yapılan açıklama;

5 Haziran 2012 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilmiş olduğu üzere Şirketimiz, İspanya'da mukim havaalanı yer hizmetleri faaliyetleri ile iştigal etmekte bulunan tasfiye halindeki Newco Airport Services S.A. ("Newco") firmasının İspanya'nın Barselona, Santiago, Oviedo ve Vigo şehirlerinde bulunan havalimanlarındaki yer hizmetleri faaliyetlerine ilişkin birimlerinin iktisadi bütünlüğünün devir alınması için Newco'nun tasfiye sürecini yürüten ilgili Tasfiye Kurumuna teklifte bulunmuştu.

Newco'nun iktisadi bütünlüğünün devir alınmasına ilişkin teklifimizde belirtilen ve tarafların mutabık kaldığı ön şartların, Tasfiye Kurumu tarafından yerine getirilememesi ve bunun sonucu ortaya çıkan ilave maliyetlerin sunulan satınalma teklifini Şirketimiz için ekonomik olmaktan çıkarması nedeniyle satınalma süreci, tarafların mutabakatıyla sonlandırılmıştır. Diğer taraftan, Şirketimizin İspanya pazarına dönük yatırım arayışı devam etmektedir. Bu konuda, bir gelişme olması halinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

ÇELEBİ NEWCO'DAN VAZGEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Yırttılar ~ 12 yıl önce
şanslı ispanyollar.... Allah korumuş onları..... Hı hı hı...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
neden savunmaya geçiliyor anlamıyorum valizlerin bir çoğunun ne hale geldiğine bir çok kez şahit oldum bir seferinde kendi valizimin fırlatılışına şahit oldum o an dünyam kararmıştı :) neyse ki bi zarar gelmemişti içinde kırılacak olan eşyalarımı sağlama almıştım havluyla felan kac kat sardım bu sorumsuz insanlar yüzünden valiz bu illa zarar görür bir şey diyemem ama fırlatmak nedir abi ? Ayrıca başka ülkelerde ki yer hizmetleri bu işi iyi yapmıyor diye bu çelebiyede iyi yapmama hakkı vermez !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamsız rumuza ~ 12 yıl önce
Sen Türkiye demi yaşıyorsun :)))) Yurt dışında ne kadar başarılı biliyormusun??? Komik olma TR'de lider konumda onu biliyormusun :)))) Bence sen istanbul trafiğindeki Çelebi'den bahsediyorsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vurucu güç ~ 12 yıl önce
Herkes bir şeyler söylemeye çalışıyor yurt dışındaki verilen hizmetler çokmu güzel şöyle apronda dolaşında bir bakın hangi firmanın yerhizeti verdiği uçakların bagajları yerlerde dolaşıyor neden firmalar çelebiden çıkan personelleri işe alıyor bunların içinde yöneticilerde var eğer kötüyse o zaman neden üst düzey yönetici ve işçileride neden çalıştırıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülen yüze... ~ 12 yıl önce
Bagaj yüklemeyi kimden öğrenecek? TGS den mi? Fırlatma nasıl olurmuş kitabını yazarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamsız ~ 12 yıl önce
Çelebi yurtdışı ilişkilerinde ne yazık ki başarısız oluyor. Bence yurtdışını bırakıp içteki pazara ağırlık verip diğer handling şirketlerinin seviyesine çıkmaya çalışmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
önce bagaj yüklemeyi öğrenin ondan sonra sağa sola ihalelere girin valizlere emanet gözüyle bakılmıyor fırlat gitsin içinde ki kırılır mı dökülür mü valiz zarar mı görür adamların umurunda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ehh ~ 12 yıl önce
Çelebi yeni yatırımlar peşinde koşmaktan önce,elindeki anlaşmalarını sağlamlaştırmaya çalışsa daha iyi olur.Örneğin Pegasusla olan anlaşmasını yenilemek istiyorsa bence verdiği yer hizmetlerine biraz daha özen göstermesi. Yeterli personelle çalışması,çalışanlarına gereken değeri vermesi ve işini düzgün yapması gerekiyor. Ne kadar daha kar edebilirim acaba ?? mentalitesinden kurtulup,ne kadar düzgün yapabilirim?,ne yanlış gidiyor sorularını sormaya başlaması lazım benim fikrime göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000