26 Şubat 2014, Çarşamba 10:14:49

ÇELEBİ HOLDİNG'DEN ÖNEMLİ KARAR

Çelebi Holding, Çelebi Hava Servisi'nin Borsa İstanbul'daki (BIST) paylarını satın alacağını duyurdu.
  • Sağa ney senin limonun mu ?
  • yok canım o zor, ozaman kutuların üzerine ve manifestoya evrak-doküman yazıp içine limon doldurup izmirden istanbula onur air uçakları ile kilolarca bahçeden toplanmış limon vs yi gönderemez :))) fakirler afedersin :))
  • swiss çelebiyi alacak gibi cidden

Çelebi Havacılık Holding, bağlı ortaklığı Çelebi Hava Servisi'nin Borsa İstanbul'da işlem gören paylarını 31 Aralık 2014'e kadar piyasa koşullarına bağlı olarak, uygun görülecek dönemlerde satın alma kararı aldı.

Şirketten dün akşam KAP'a yapılan açıklamaya göre, holding satın alacağı payları uluslararası kurumsal yatırımcılardan gelebilecek satın alma talepleri dışında geri satmayarak en az 2 yıl boyunca aktiflerinde tutacak.

KAP'ta yer alan bilgiye göre, 24.3 milyon lira sermayeli Çelebi Hava Servisi'nde Çelebi Havacılık Holding'in yüzde 77.36 hissesi bulunurken; yüzde 22.64 pay ise diğer hissedarlara ait. Çelebi Hava Servisi hisseleri dün 14.15 liradan kapanmıştı.

İŞTE ÇELEBİ TARAFINDAN KAP'A GÖNDERİLEN O AÇIKLAMA

ÇELEBİ HOLDİNG'DEN ÖNEMLİ KARAR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sağa ney senin limonun mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
yok canım o zor, ozaman kutuların üzerine ve manifestoya evrak-doküman yazıp içine limon doldurup izmirden istanbula onur air uçakları ile kilolarca bahçeden toplanmış limon vs yi gönderemez :))) fakirler afedersin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
swiss ~ 10 yıl önce
swiss çelebiyi alacak gibi cidden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000