10 Şubat 2014, Pazartesi 07:50:11

ÇELEBİ HOLDİNG YÖNETİMİNE YENİ BİR İSİM KATILDI

Çelebi Havacılık Holding Mali İşler Başkanlığı'na Elvan Hamidoğlu atandı.
  • yaglayın ballayın işçiyi korumayan bir şirket ne yaparsa yapsın çürümeye devam eder haber yapılacaksa işçi haklarında yapılacak düzenlemelere de yer verilmeli saygılarla vatandaş...
  • Çelebi'nin müşterisi olan bir havayolunda çalışıyorum. Haftalık acenta ziyaretlerimizde en sık karşılaştığımız yorumlardan biri "Çelebi kargo ile mi çalışıyorsunuz, o zaman biz özellikle cuma trafiğimizi size vermeyelim.Sistem, Havaş o konuda daha iyi" Çelebi üst kadrosunu istediği kadar zenginleştirmeye devam etsin, inanın bir müşterisi olarak umrumda değil. Beni ilgilendiren alt kadro, işçi memur kadrosu. Üç kuruşa çalıştırdığı 1-2 ay sonra işten ayrılan tecrübesiz vasıfsız elemanlarla bu iş yürümez. Malaysia havayolları çelebi'den sistem'e geçmekle iyi yaptı. Bu servisi vermeye devam ederse yakında en büyük müşterilerinden birini daha kaybedebilir. Haberi olsun.
  • çok iyi bir kariyer. helal olsun. başarılar
  • İşte gerçekten profesyönel şirket olunca böyle profesyöneller başa geliyor ama kamu olunca bu benim yegenim bu benim bacanağım şeklinde atamalar oluyor.Kamunun insan kaynakları politikası ne yazık ki böyle.

Türk sivil havacılığının köklü ve öncü kuruluşu Çelebi Havacılık Holding'in Mali İşler Başkanlığı'na Elvan Hamidoğlu atandı.

İki kıta, 5 ülkedeki 35 havalimanında, 56 yıllık tecrübesi, kalifiye personeli ve ileri teknolojisi ile yüksek standartlarda kargo&antrepo ve yer hizmetleri faaliyetleri yürüten Türk sivil havacılığının global markası Çelebi Havacılık Holding'in üst yönetimine, önemli bir isim daha katıldı. Çelebi Havacılık Holding A.Ş. İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile; kariyerindeki başarılarla dikkat çeken Elvan Hamidoğlu, 3 Şubat 2014 tarihi itibariyle Çelebi Havacılık Holding Mali İşler Başkanı olarak göreve başladı.

ELVAN HAMİDOĞLU KİMDİR?

İzmir Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nde lisans eğitimi alan Elvan Hamidoğlu, İngiltere'deki Exeter Üniversitesi Bankacılık Yönetimi Bölümü'nde de MBA eğitimini tamamladı.

Kariyerine 1991 yılında Interbank'ta MT olarak başlayan Hamidoğlu, iş hayatı boyunca çeşitli görevler üstlendi. Elvan Hamidoğlu, 1992-1997 yılları arasında Midland Bank Garanti Yatırım ve UBS'te kredi ve hisse senedi analizi ve kurumsal finansman alanlarında çalışmalarını yürüttü. 1998 yılı itibari ile kariyerine Borusan Holding'de devam eden Hamidoğlu, sırasıyla; Finansal Planlama ve Projeler, Kurumsal Finansman, Yatırımcı İlişkileri ve Finansman bölümlerini yönetmesinin ardından 2007-2014 yılları arasında ise Borusan Lojistik'te Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak görev aldı. Elvan Hamidoğlu, 3 Şubat 2014 tarihi itibariyle Çelebi Havacılık Holding Mali İşler Başkanı olarak görevine başladı.

ÇELEBİ HOLDİNG YÖNETİMİNE YENİ BİR İSİM KATILDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
yaglayın ballayın işçiyi korumayan bir şirket ne yaparsa yapsın çürümeye devam eder haber yapılacaksa işçi haklarında yapılacak düzenlemelere de yer verilmeli saygılarla vatandaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havayolunun dramı ~ 10 yıl önce
Çelebi'nin müşterisi olan bir havayolunda çalışıyorum. Haftalık acenta ziyaretlerimizde en sık karşılaştığımız yorumlardan biri "Çelebi kargo ile mi çalışıyorsunuz, o zaman biz özellikle cuma trafiğimizi size vermeyelim.Sistem, Havaş o konuda daha iyi" Çelebi üst kadrosunu istediği kadar zenginleştirmeye devam etsin, inanın bir müşterisi olarak umrumda değil. Beni ilgilendiren alt kadro, işçi memur kadrosu. Üç kuruşa çalıştırdığı 1-2 ay sonra işten ayrılan tecrübesiz vasıfsız elemanlarla bu iş yürümez. Malaysia havayolları çelebi'den sistem'e geçmekle iyi yaptı. Bu servisi vermeye devam ederse yakında en büyük müşterilerinden birini daha kaybedebilir. Haberi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 10 yıl önce
çok iyi bir kariyer. helal olsun. başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prof. ~ 10 yıl önce
İşte gerçekten profesyönel şirket olunca böyle profesyöneller başa geliyor ama kamu olunca bu benim yegenim bu benim bacanağım şeklinde atamalar oluyor.Kamunun insan kaynakları politikası ne yazık ki böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000